migmig3000
Registered User
میخونم و میرم :general504:
میخونم و میرم :general504:
میخونم و میرم
میخونم و میرم:angrybirds7:
حاجی ازشما انتظار نداشتیم ترکیدن به این زودی رو هرچی باشه شما سالها خک نونوایی خوردین باید خیلی مقاوم تر باشین در برابر تعداد فراوان مشتری که هر روز برای نون مرغوبتون خدمت میرسن:general703::general703:ترکیدم
سس نگوپاتوق دوباره خیلی خلوت شده..
البته طبیعیه، دیگه سن ها رفته بالا..همه یا مشغله دارن یا وارد زندگی جدید شدن یا موارد دیگه..
دلم برای خیلیا که قبلا بودن و الان نمیان تنگ شده..
خیلی در کنار شما عزیزان بودن خوشحالم میکنه
البته پوزش میخوام اگه یه وقتی اسپم یا شوخی جنسی و ... میکنم بالاخره ما هم تنها مکان سرگرمیمون همینجا هست..بعضیاز بچه های پاتوق در ارتباطم..بیشترشون دوست واقعی مثل خودم کم دارن و دنیاشون همین پاتوق هست:general505:
هیچ چیز مشخص نیست..شاید منم یکسال دیگه نیام اینجا..مثل خیلی ها که اومدن و رفتن:general505:
@abiabiabi تو هم به غیبت صغری پایان بده و برگرد
-------
میخواستم بگم افتک چرا نمیاد دیگع..بعضی وقت ها حرف های خوبی میزد
انسان معاصر، انسان سرگشته...پاتوق دوباره خیلی خلوت شده..
البته طبیعیه، دیگه سن ها رفته بالا..همه یا مشغله دارن یا وارد زندگی جدید شدن یا موارد دیگه..
البته پوزش میخوام اگه یه وقتی اسپم یا شوخی جنسی و ... میکنم بالاخره ما هم تنها مکان سرگرمیمون همینجا هست..بعضیاز بچه های پاتوق در ارتباطم..بیشترشون دوست واقعی مثل خودم کم دارن و دنیاشون همین پاتوق هست:general505:
هیچ چیز مشخص نیست..شاید منم یکسال دیگه نیام اینجا..مثل خیلی ها که اومدن و رفتن:general505:
-------
چشمه زمزمانسان معاصر، انسان سرگشته...
به راستی چه باید کرد؟ چشمه زلال آرامش کجاست تا از آن سیراب شویم و چشمان خیس از اشک تنهایی مان را با آب زلالش بشوییم؟....
پاتوق دوباره خیلی خلوت شده..
-------
با 3 هزارتا پست و تاریخ عضویت 2012 زده کاربر تازه وارد
با 3 هزارتا پست و تاریخ عضویت 2012 زده کاربر تازه واردبا 3 هزارتا پست و تاریخ عضویت 2012 زده کاربر تازه وارد
منم بودم قهر میکردم :general708:
با 3 هزارتا پست و تاریخ عضویت 2012 زده کاربر تازه وارد
منم بودم قهر میکردم :general708: