از یوزرنیم این دوستمون مشخصه که متولد ۱۳۶۲ هست، از عکس پروفایلش مشخصه که آدم گوشهگیر و غمگینی ممکنه باشه. تو نوشتهی یکی مونده به آخرش هم این بیت رو نوشته: "بودیم و کسی پاس نمی داشت که هستیم , باشد که نباشیم و بدانند که بودیم !"از دمو خبری ندارین؟ چرا یکدفعه گذاشت رفت؟
@demo13621362
خیلی سر زنده و شاد بود افتک اینجوریش کرداز یوزرنیم این دوستمون مشخصه که متولد ۱۳۶۲ هست، از عکس پروفایلش مشخصه که آدم گوشهگیر و غمگینی ممکنه باشه. تو نوشتهی یکی مونده به آخرش هم این بیت رو نوشته: "بودیم و کسی پاس نمی داشت که هستیم , باشد که نباشیم و بدانند که بودیم !"
تو همون نوشته هم گفته که سرش شلوغ پلوغه.
/
به نظر من، الان داره بهش خوش میگذره که سراغی از اینجا نمیگیره. مشخصه وقتی حالش گرفته میشده، میاومده اینورا وبگردی. یه جورایی مثل یه پناهگاه مجازی بهش نگاه میکرده. سنش هم که الان نزدیک ۴۰ داره میشه و مشخصاً مشغلهی بیشتری نسبت به گذشته داره.
از شعرش هم معلومه، از اینجا هم زیاد جوابی نگرفته و پناهگاه خوبی نبوده براش. قیدش رو زده و رفته. فراموشش کرده و دیگه بهش فکر نمیکنه. همممم.
یه بار به من گفت متولد 62 نیستاز یوزرنیم این دوستمون مشخصه که متولد ۱۳۶۲ هست، از عکس پروفایلش مشخصه که آدم گوشهگیر و غمگینی ممکنه باشه. تو نوشتهی یکی مونده به آخرش هم این بیت رو نوشته: "بودیم و کسی پاس نمی داشت که هستیم , باشد که نباشیم و بدانند که بودیم !"
تو همون نوشته هم گفته که سرش شلوغ پلوغه.
/
به نظر من، الان داره بهش خوش میگذره که سراغی از اینجا نمیگیره. مشخصه وقتی حالش گرفته میشده، میاومده اینورا وبگردی. یه جورایی مثل یه پناهگاه مجازی بهش نگاه میکرده. سنش هم که الان نزدیک ۴۰ داره میشه و مشخصاً مشغلهی بیشتری نسبت به گذشته داره.
از شعرش هم معلومه، از اینجا هم زیاد جوابی نگرفته و پناهگاه خوبی نبوده براش. قیدش رو زده و رفته. فراموشش کرده و دیگه بهش فکر نمیکنه. همممم.
من دیگه توبه کردم. اگه الان بود اذیتش نمیکردم. اسمایلی گریه لئوخیلی سر زنده و شاد بود افتک اینجوریش کرد
وی زنده است و در فرومی دیگر با کاپیتالیسم افتکی مبارزه میکنداز دمو خبری ندارین؟ چرا یکدفعه گذاشت رفت؟
@demo13621362
ایمان جونم@eman12
ایشون یک فاضل سخنور دانای بی مثال بودند که متاسفانه 2 ساله از محضر ایشان بی بهره ایم
کاش باز میومدند و ما رو مستفیض میکردند
ایمان جونم
من چند بار دعوتشون کردم بیان دفترمون، نیومد بیرحم
پیشده اینجا جای متاهل ها نیستمنم پاتوق بودم و گم شدم
هیچکی سراغمو نگرفت ولی
اووف بر شما نونواها
عابی ابی تونی عمو؟اووف بر شما نونواها
عه ساندویچمنم پاتوق بودم و گم شدم
هیچکی سراغمو نگرفت ولی
اووف بر شما نونواها
ژووونمن شایدیمو میخوام