• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گمشدگان پرشين تولز !

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
از دمو خبری ندارین؟ چرا یکدفعه گذاشت رفت؟
@demo13621362
از یوزرنیم این دوست‌مون مشخصه که متولد ۱۳۶۲ هست، از عکس پروفایلش مشخصه که آدم گوشه‌گیر و غمگینی ممکنه باشه. تو نوشته‌ی یکی مونده به آخرش هم این بیت رو نوشته: "بودیم و کسی پاس نمی داشت که هستیم , باشد که نباشیم و بدانند که بودیم !"
تو همون نوشته هم گفته که سرش شلوغ پلوغه.
/
به نظر من، الان داره بهش خوش می‌گذره که سراغی از این‌جا نمی‌گیره. مشخصه وقتی حالش گرفته می‌شده، می‌اومده این‌ورا وب‌گردی. یه جورایی مثل یه پناهگاه مجازی بهش نگاه می‌کرده. سنش هم که الان نزدیک ۴۰ داره می‌شه و مشخصاً مشغله‌ی بیشتری نسبت به گذشته داره.
از شعرش هم معلومه، از این‌جا هم زیاد جوابی نگرفته و پناهگاه خوبی نبوده براش. قیدش رو زده و رفته. فراموشش کرده و دیگه بهش فکر نمی‌کنه. همممم.

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
از یوزرنیم این دوست‌مون مشخصه که متولد ۱۳۶۲ هست، از عکس پروفایلش مشخصه که آدم گوشه‌گیر و غمگینی ممکنه باشه. تو نوشته‌ی یکی مونده به آخرش هم این بیت رو نوشته: "بودیم و کسی پاس نمی داشت که هستیم , باشد که نباشیم و بدانند که بودیم !"
/
به نظر من، الان داره بهش خوش می‌گذره که سراغی از این‌جا نمی‌گیره. مشخصه وقتی حالش گرفته می‌شده، می‌اومده این‌ورا وب‌گردی. یه جورایی مثل یه پناهگاه مجازی بهش نگاه می‌کرده. سنش هم که الان نزدیک ۴۰ داره می‌شه و مشخصاً مشغله‌ی بیشتری نسبت به گذشته داره.
از شعرش هم معلومه، از این‌جا هم زیاد جوابی نگرفته و پناهگاه خوبی نبوده براش. قیدش رو زده و رفته. فراموشش کرده و دیگه بهش فکر نمی‌کنه. همممم.
خیلی سر زنده و شاد بود افتک اینجوریش کرد :(

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
/
یه بار به من گفت متولد 62 نیست:D
الان هم هست. یوزرش تغییر کرده
خیلی سر زنده و شاد بود افتک اینجوریش کرد :(
من دیگه توبه کردم. اگه الان بود اذیتش نمیکردم. اسمایلی گریه لئو

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
@eman12

ایشون یک فاضل سخنور دانای بی مثال بودند که متاسفانه 2 ساله از محضر ایشان بی بهره ایم:(
کاش باز میومدند و ما رو مستفیض میکردند

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
@eman12

ایشون یک فاضل سخنور دانای بی مثال بودند که متاسفانه 2 ساله از محضر ایشان بی بهره ایم:(
کاش باز میومدند و ما رو مستفیض میکردند
ایمان جونم:D
من چند بار دعوتشون کردم بیان دفترمون، نیومد بیرحم:(

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
ایمان جونم:D
من چند بار دعوتشون کردم بیان دفترمون، نیومد بیرحم:(

آدم محترم باسوادی هستن , یادمه 4-5 سال پیش یکی از مشکلاتم توی شبیه سازی مدارهای الکترونیکی رو حل کرد .

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
من شایدیمو میخوام :(

بالا