• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گمشدگان پرشين تولز !

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
حالا ما گاهی تو صحبتا به افتک میگفتیم برو گم شو..
ولی خداییش راضی نبودیم بره گم شه!! :(

@Webmoney-XCH
متاسفانه فوت شدن :(

دکترشون بهمون هشدار داده بودن که بار دوم کرونا بگیره اصلا دیگه نیاریمش اینجا بفرستیمش بهشت زهرا. از بخت بدمان ایشان دوباره به کرونا گرفتار شدند و حتی بهشت زهرا هم ایشان را قبول نکرد لذا ایشان رو بردیم ورامین پیش ممد سیا, ممد سیا از همکارهای قدیمی افتک بود, اونجا زمین داره و قرار شد که همانجا دفنشان کنیم. بعدا در یک وقت مناسب براشون سنگ مزار هم قرار میدهیم. الان گوشیش دسته ممد سیا هست مرتیکه میاد تو پیتی مسخره بازی, از قول افتک حرفهای نامربوط می فرسته برای بانوانه پیتی. البته شوخی میکنه ولی این کارش صحیح نیست

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
متاسفانه فوت شدن :(

دکترشون بهمون هشدار داده بودن که بار دوم کرونا بگیره اصلا دیگه نیاریمش اینجا بفرستیمش بهشت زهرا. از بخت بدمان ایشان دوباره به کرونا گرفتار شدند و حتی بهشت زهرا هم ایشان را قبول نکرد لذا ایشان رو بردیم ورامین پیش ممد سیا, ممد سیا از همکارهای قدیمی افتک بود, اونجا زمین داره و قرار شد که همانجا دفنشان کنیم. بعدا در یک وقت مناسب براشون سنگ مزار هم قرار میدهیم. الان گوشیش دسته ممد سیا هست مرتیکه میاد تو پیتی مسخره بازی, از قول افتک حرفهای نامربوط می فرسته برای بانوانه پیتی. البته شوخی میکنه ولی این کارش صحیح نیست

جناب افتک این کریسمس جشن تولد 978 سالگیشون رو جشن میگیرن. کرونا براشون مثل نیش پشه میمونه.ایشان از پاندمی طاعون در قرون وسطا جان به دربردند کرونا براشون مثل جوکه.

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864

سلام بر همه رفقا

واقعیت اینه ک درگیر دنیای واقعی بشی وقت برای دنیای مجازی دیگ وجود نداره
حاتی گروه های تلگرامی رو هم من چند روز یکبار چک می کنم @Benchmarker شاهده ب اودین

عاما تو این چند وقت خدمت سربازی رو تامام کردم و مزدوج هم شدم زندگی دوشواری هاش زیاد تر شد ولی خب همیشه better call sual

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بالا