Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
یکی گم شده اما خیلی سخته تگ کردنش
نون مرغوب کی بودی تو؟؟!!
مرحوم آبی آبیواقعا" نون های کره ای خوردن دارن نون هاشون خیلی با کیفیته
فکر نمیکردم هنوز اینجا کسی فعالیت داشته باشه... دم همگی گرم واقعا یکی از بهترین فروم های فارسی.. واقعا دوران باحالی داشتیم اینجا
من بعد حدود ده سال هنوز گاهی سر میزنم اینجا... فروم خوبی هست، بود
و یک بار هم عکس پروفایلم رو عوض نکردم.
سعید خان قبلا از اشپزی یه عکسی میذاشتی دیگه نیستیفکر نمیکردم هنوز اینجا کسی فعالیت داشته باشه... دم همگی گرم واقعا یکی از بهترین فروم های فارسی.. واقعا دوران باحالی داشتیم اینجا
واقعا حیف هست که از بین بره، یکی از بهترین اوقات آنلاین بودنمون هینجا بوده، به چشمخوب شما عزیزان باز هم گهگاهی اینجا فعالیت کنید نزارید پرشین تولز بمیره ...
سلام رفیق مخلصیم، اصلا یادم رفته بودن اینجارو میام اونور الان چندتا عکس مشتی میذارمسعید خان قبلا از اشپزی یه عکسی میذاشتی دیگه نیستی
شوما اواتار انا هتوی رو مجدد انتخاب کن و حرفای باب دل خودتو بزن :Xاینجا هم مثل سایر جاهاست (در فضای مجازی)
باید حرف خوشایند اکثریت کاربران را بزنی تا باب میلشون باشه...
خب بذار این جمع در افکار عنقلابی خودشون غرق باشن چرا ما عیششون را بهم بزنیممشاهده پیوست 1265935
اینجا هم مثل سایر جاهاست (در فضای مجازی)
باید حرف خوشایند اکثریت کاربران را بزنی تا باب میلشون باشه...
خب بذار این جمع در افکار عنقلابی خودشون غرق باشن چرا ما عیششون را بهم بزنیممشاهده پیوست 1265935
بگذارید روزی ۵ مرتبه اذان بگویدشما رو به روزانه حداقل 2 پست در پاتوق محکوم میکنم در غیر اینصورت برخورد قهر آمیز میکنم