من اتفاقا همین دو روز پیش توی سایت پی سی ورلد داشتم باهاش صحبت میکردم.seymour !!!
تایید شد ... لینک پروفایل این ملعون وطن فروش
من بهش PM دادم گفتم چرا نمی آی ؟ اونوقت بعد از اینهمه احترامی که ما اینجا بهش می ذاشتیم میگه پی تی
پر شده از بچه سوسول و من دیگه عارم میشه اونجا پست بزنم و ترجیح می دم توی فروم های انگلیسی کار کنم
تا گرامرم تقویت بشه !!
توی PM در جوابش گفتم اما این p30world که انگلیسی نیست! در اومد گفت که خب چون بچه های اینجا با مرام ترن (با یه شکلک smile آنچنانی)
این هم جواب محبت های بچه های پرشین تولز به این سرباز فراری. امیدوارم توی میدون تیر یه گلوله ژ-3 بخوره تنگ
سینه اش .
چه مسخره!!
یعنی چی بچه های اینجا سوسولن؟
برای همین گذاشته رفته؟:blink:
فکر نکنم
کسی از امیر علی (Damn) خبر نداره؟ یه مدتی میشه نیست . قبلا جایی گفته بود که مدتی نیست یا نه ؟
در اینکه جای یه سری از قدیمیها خیلی خالیه هیچ شکی نیست...ولی کلا ماهیت اینگونه جوامع مجازی اینترنتی همین عوض شدن نسلهاست و نمیشه انتظار داشت که همه اعضایی که 3 سال پیش فعال بودن همچنان فعال باشن..هر چند بازم میگم که جای خیلیاشون خالیه!
خود ه صاب تاپیک کجاست ؟!!
دلیلش تقریبا همونی بود که علی گفت ... اونجا چون فقط سوالات سه تا بخش رو جواب میدم و سر جمع شاید 20 دقیقه وقت روزانه ام رو می گیره سر می زنم ... اینجا که میام قضیه عمقیه (قضیه استادیوم و اون بابایی که می خواست با همه دست بده!) ... وگرنه 110 درصد ، اینجا اولویت داره ...
آقای قیامت ، ممنون که ما رو لو دادی !
وا !چه عجب سیمور خان میگفتی یک گاوی گوسفندی میکشتیم
فکر کردم کلا رفتی!
وااااووا !چه حرفا !!/ مگه کسی که 9.500 تا پست زده یه جایی یه شبه ول میکنه میره ؟!
همین نزدیکی هاست