سلام عمو معین
من نمیتونم پیام بدم
چاکریم
اسم منم کیانه
بچه ها می بینید اوج محبوبیت رو !! نیومده فهمید من عمو هستم . دی
چرا نمی تونی بدی ؟ اگه مشکل داری برو اونجا به موزمار بگو . درسته کاری نمی کنه ولی تو بهش بگو . دی :lol:
مخلصم .
سلام عمو معین
من نمیتونم پیام بدم
چاکریم
اسم منم کیانه
اصلاً از آیدیت ابهت و عمویی می باره:دیبچه ها می بینید اوج محبوبیت رو !! نیومده فهمید من عمو هستم . دی
چرا نمی تونی بدی ؟ اگه مشکل داری برو اونجا به موزمار بگو . درسته کاری نمی کنه ولی تو بهش بگو . دی :lol:
مخلصم .
آه ای حمید ، این منم که با همه پوچی از تو لبریزم . دیکپتویتم ، من رو بیشتر از این شرمنده نکن
اصلاً از آیدیت ابهت و عمویی می باره:دی
پستام زیر 50اِ
سلام جواد خان گل
5-6 ماهی پیر شدم فکر کنم !
راستی:
عمه ها چی پس؟
من یه چیزی میگم. البته ارتباطی به این تاپیک نداره....
اما در مورد همون سریال گمشدگان معروف هست. چون با عنوان این تاپیک یکی هست اینجا زدم.
راستش قبلا یادمه تاپیکی در مورد اون سریال بود اما به نظر میرسه حذف شده.
چند روز پیش هم یکی از دوستان تاپیکی زد و یه اپیزود 10 دقیقه ای گذاشت که نمیدونم چرا مدیریت پاکش کرد ؟ (از موضوعات ممنوعه است ؟)
جدای از این حرفها کسی از دوستان میدونه اون اپیزود 10 دقیقه ای برای چی بود؟
عمو مران
اره جاش خیلی خالیه . سعید گِی هم خیلی جاش خالیهعمو مران
@ حمید
نمی اومدی حرفم رو عملی میکردم خدایی.
خوش برگشتی.
یوسف/ همکار ... و همکار .... و همکار .... و مدیر ....
اره جاش خیلی خالیه . حمید 2 گِی هم خیلی جاش خالیه
پ.ن : هاچ حمید خوش برگشتی :lol:
خب آمدی یه فعله که بعد از خوش میاد. برگشتی هم یه فعله که اونم بعد از خوش میاد! فرقی نمیکنه. رفتی هم میتونید بزارید بعد از خوش! میشه خوش گلدیاین خوش برگشتی اصطلاح کجاییه؟
یا شایدم جدید التاسیسه؟
اخه من تا حالا نشنیده بودم چون وقتی کسی از جایی میاد ما میگیم خوش اومدی یا مثلا از سفر خوش اومدی خوش برگشتی رو تازه دارم تو پی تی می بینم
من عمدا یه 4-5 ساعت نیومدم پی تی بلکه یکی سراغ مارو توی این تاپیک بگیره که به حمدلله حاصل شدهثین و منثور کجان