عمو مایکل
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 570
- لایکها
- 107
ایول خداییش هم تو نبودی هم سعید حسابی جای خالیتون به ما لطمه می زد :lol: انشا... مستقر بشی ، بدهی ها رو پرداخت کنی :lol:برگشتم !
ایول خداییش هم تو نبودی هم سعید حسابی جای خالیتون به ما لطمه می زد :lol: انشا... مستقر بشی ، بدهی ها رو پرداخت کنی :lol:برگشتم !
ایول خداییش هم تو نبودی هم سعید حسابی جای خالیتون به ما لطمه می زد :lol: انشا... مستقر بشی ، بدهی ها رو پرداخت کنی :lol:
عمو قرا نیست اسپم کنی که :lol: کار دیگه هست ! :lol:حوصله اسپم دیگه ندارم مایکل !
چرا ؟ :|
فکر کنم عمر فرومیم تموم داره میشه !
راس می گه عمو آرمین حداقل وایسا پلو ما کار کن یه چیزیم گیر خودت می آت ؟ آخه بده دور همی یه نونی بخوریم ؟ :lol:حوصله اسپم دیگه ندارم مایکل !
عمو قرا نیست اسپم کنی که :lol: کار دیگه هست ! :lol:
این چیز شعرا که عمر فرومیم تموم شده و دیگه نمی تونم و با این وضع را نداره رو بیریز دور عمو ! همینجوریش هم کلی از بچه ها باهال اینجا رفتن !
برگشتم !
ایول خداییش هم تو نبودی هم سعید حسابی جای خالیتون به ما لطمه می زد :lol: انشا... مستقر بشی ، بدهی ها رو پرداخت کنی :lol:
عمو قرا نیست اسپم کنی که :lol: کار دیگه هست ! :lol:
این چیز شعرا که عمر فرومیم تموم شده و دیگه نمی تونم و با این وضع را نداره رو بیریز دور عمو ! همینجوریش هم کلی از بچه ها باهال اینجا رفتن !
عمو بزار استراحت کنه . فعلا تو دوره نقاحت بعد از بن قرار داره . همه افرادی که تخته گاز میرن و بعدش هم بن میشن یه دوره کوتاه افسردگی میگیرن ولی بعدش درست میشه :lol: خودم بعدا توجیحش میکنم باید چکار کنه :lol:
حوصله اسپم دیگه ندارم مایکل !
:lol::lol::lol::lol:راس می گه عمو آرمین حداقل وایسا پلو ما کار کن یه چیزیم گیر خودت می آت ؟ آخه بده دور همی یه نونی بخوریم ؟ :lol:
عمو بزار استراحت کنه . فعلا تو دوره نقاحت بعد از بن قرار داره . همه افرادی که تخته گاز میرن و بعدش هم بن میشن یه دوره کوتاه افسردگی میگیرن ولی بعدش درست میشه :lol: خودم بعدا توجیحش میکنم باید چکار کنه :lol:
پ.ن: مگه دست خودته، کلی پول واست دادیم، از فردا شب میای کارتو شرو میکنی، دیگه هم از این چرت و پرتا نگو، توکلت به خدا باشه، ما هم باهات راه میایم :lol:
سعید خوب تکنیکش غلط بود به خودش سدمه می زد صدبار بهش گفتم بیا یه کلاس آموزشی برات بزارم هم ساعت کاریت می ره بالا هم صدمه نمی بینی که کل پولو بخوای خرج دوا درمونو بخیه کنی :lol: آرمین تو از اول کارو درس یاد بگیر که دیگه به اینجا نرسیم :lol:
عمو فکر کنم این سعید گِی رفته زیرابمون رو زده و گفته کار سخته :lol: اینم ترسیده نمیاد :lol::lol:
عمو فکر کنم این سعید گِی رفته زیرابمون رو زده و گفته کار سخته :lol: اینم ترسیده نمیاد :lol::lol:
سعید خوب تکنیکش غلط بود به خودش سدمه می زد
سعید خوب تکنیکش غلط بود به خودش سدمه می زد صدبار بهش گفتم بیا یه کلاس آموزشی برات بزارم هم ساعت کاریت می ره بالا هم صدمه نمی بینی که کل پولو بخوای خرج دوا درمونو بخیه کنی :lol: آرمین تو از اول کارو درس یاد بگیر که دیگه به اینجا نرسیم :lol:
گی ه ناخلفلعنت به تو ثعید الهی اون وسیله ی درآمدت بگنده خشک بشه بیفته خدا گی ه ناخلف نصیب هیچ مسلمونی نکنه :lol::lol:
:lol:عمو باید دورش نخ ببنده تا خشک بشه بد بندازه جلو گربه همسایه :lol:
اگر هم نشد میتونه توش سیمان بریزه پُر بشه :lol:
:lol:
اونموقع میتونه بره تو گروه های تروریستی عملیاته انتحاری انجام بده چیزای مردمه بی گناهو متلاشی کنه :lol:
می تونه بره توی تجارت کوکایین توی چیزش محموله های بزرگ کوکایین رو جاسازی کنه :lol:
بچه ها کسی از جواد خبر داره ؟
وبزییییست