• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گمشدگان پرشين تولز !

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
damn
ديشب انلاين بود

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
damn الان خیلی وقته که آنلاین نشده . اشتباه دیدید احتمالا

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
من باهاش در ارتباطم
درگير يه كار تازست !
گويا يه پروژه گرفته؛ مدت نامعلومي سرش شلوغه !
البته فكر كنم نصفشم كلاسه:)
خلاصه اينكه در سلامت كامل به سر ميبره !

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان تو ياهو گفتم انلاين بوده
اينجا رو نميدونم

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
سلام...

بذارید به لیست گم شدگان جناب اردلان رو هم اضافه کنیم... یکی از بزرگان پی تی که یک ماهی هست خبری ازشون نیست...

پ.ن: راستی امروز یکشنبه است...

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام به همه دوستان و عزيزان
36.gif

. در ابتدا عرض كنم كه، من تقريبن يه 2 ماهي بود كه كلن! در اينترنت و دنياي كامپيوتر به دليل بيماري پدرم، غايب بودم. خدا هيچ كس رو بيمار نكنه و اگر شد محتاج بيمارستان نكنه!!!! پس ببخشيد اگر در پاسخ تاخير داشتم، الان هم كه تقريبن وقت كردم كه يه چكي كنم به دليل بهبودي نسبي حال ايشان هست. (پس احتمال دارد كه در آينده دير به دير چك كنم) اگر كسي سوالي در اين فروم از من پرسيده يا ايميلي زده كه من پاسخ ندادم لطفن به من اطلاع بدهد. (تا پايان هفته صبر كند چون دارم ايميل‌هاي اين مدت غيبتم را آرام آرام چك مي‌كنم شايد لابلايشان مطالب شما هم باشد...ببخشيد!) اما اگر خدا بخواهد و اطلاعات ناقصمان ياري كند دوباره در خدمتيم......

. در ثاني!!! به دليل از كار افتادن سايت 5Gigs-ام كليه فايل‌هاي آپلودي من به اين سايت، لينك‌هاي دونلودشان از كار افتاده است. در حال انتقال چنين فايل‌هايي به سايت 4Shared هستم. لطفن اگر لينك معيوبي را در مطالبم مشاهده نموديد من را مطلع نماييد. ممنون...

و اما:
. من 2 روز پيش اومدم! يكي از دوستان گفت اسم من تو گمشدگان زدند، اول فكر كردم اسمم تو ليست افراد سريال LOST رفته!! بعد ديدم نه بابا يه تاپيك هست كه جاش خيلي خالي بود. دوستان هم به من لطف داشتند و با جملات محبت آميزشون يادي از من كردند.

. باز هم خوبه اينجا تو ليست گم شده‌ها رفتم تو جاهاي ديگه تو ليست متوفيات! بايد دنباله اسمم مي‌گشتم!! بعضي از اكنتام هم كه در اين مدت پريدند.

. من كل اين تاپيك را خواندم چه اسامي بزرگ و دوست داشتنيي غايب شدند!! Opera! bhrzk! Amir-Ali! .... كاشكي بعد از معلوم شدن غيبتشون يكي مي‌رفت دوباره مي‌آوردشون.... آدم منت دوستش رو نكشه پس منت چه كسي رو بايد بكشه!! PT به همين بچه هاي باحال قديمي و جديديش دوست داشتني هست. قربان همتون....

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/10/09
209.gif
60.gif

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
سلام مهندس...
glasses.gif

خیلی خوش اومدی!
البته من خودمم این چند وقت خیلی کم میام نت. ولی بود و نبود من خیلی به حال اینجا فرقی نداره، اما شما فرق میکنی!
بدون تعارف، جزو معدود کاربرانی هستید که به سوالات و مشکلات با دقت و حوصله جواب های کامل و تخصصی میدین!
موفق باشی!
thankyou.gif

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان منم نبودم به خاطر فوت پدرم ! اما نمبدونم hamedsullivan عزیز کجاست کسی ازش سراغ نداره

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
حامد كه هست ديروز انلاين شده تو تاپيك فلسطين هم پست داده

بالا