سلام به همه دوستان و عزيزان
.
در ابتدا عرض كنم كه، من تقريبن يه 2 ماهي بود كه كلن! در اينترنت و دنياي كامپيوتر به دليل بيماري پدرم، غايب بودم. خدا هيچ كس رو بيمار نكنه و اگر شد محتاج بيمارستان نكنه!!!! پس ببخشيد اگر در پاسخ تاخير داشتم، الان هم كه تقريبن وقت كردم كه يه چكي كنم به دليل بهبودي نسبي حال ايشان هست. (پس احتمال دارد كه در آينده دير به دير چك كنم) اگر كسي سوالي در اين فروم از من پرسيده يا ايميلي زده كه من پاسخ ندادم لطفن به من اطلاع بدهد. (تا پايان هفته صبر كند چون دارم ايميلهاي اين مدت غيبتم را آرام آرام چك ميكنم شايد لابلايشان مطالب شما هم باشد...ببخشيد!) اما اگر خدا بخواهد و اطلاعات ناقصمان ياري كند دوباره در خدمتيم......
.
در ثاني!!! به دليل از كار افتادن سايت 5Gigs-ام كليه فايلهاي آپلودي من به اين سايت، لينكهاي دونلودشان از كار افتاده است. در حال انتقال چنين فايلهايي به سايت 4Shared هستم. لطفن اگر لينك معيوبي را در مطالبم مشاهده نموديد من را مطلع نماييد. ممنون...
و اما:
. من 2 روز پيش اومدم! يكي از دوستان گفت اسم من تو گمشدگان زدند، اول فكر كردم اسمم تو ليست افراد سريال LOST رفته!! بعد ديدم نه بابا يه تاپيك هست كه جاش خيلي خالي بود. دوستان هم به من لطف داشتند و با جملات محبت آميزشون يادي از من كردند.
. باز هم خوبه اينجا تو ليست گم شدهها رفتم تو جاهاي ديگه تو ليست متوفيات! بايد دنباله اسمم ميگشتم!! بعضي از اكنتام هم كه در اين مدت پريدند.
. من كل اين تاپيك را خواندم چه اسامي بزرگ و دوست داشتنيي غايب شدند!! Opera! bhrzk! Amir-Ali! .... كاشكي بعد از معلوم شدن غيبتشون يكي ميرفت دوباره ميآوردشون.... آدم منت دوستش رو نكشه پس منت چه كسي رو بايد بكشه!! PT به همين بچه هاي باحال قديمي و جديديش دوست داشتني هست. قربان همتون....
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
87/10/09