ArMin_KhAn
Registered User
حمید Captive #@$%#$%
سلام به همگی دوستان من میان دوره اومدم مرخصی . در حال حاضر جر خوردم و 12 کیلو توی 26 روز کم کردم . به همه توصیه می کنم اگه 05 کرمان افتان یا کلا نرن سربازی یا تحمل بکنن و مثل من بشن
عمووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووسلام به همگی دوستان من میان دوره اومدم مرخصی . در حال حاضر جر خوردم و 12 کیلو توی 26 روز کم کردم . به همه توصیه می کنم اگه 05 کرمان افتان یا کلا نرن سربازی یا تحمل بکنن و مثل من بشن
عموووووووووووووووووووووو دلم نمی خواد برگردم ولی چاره ای نیستعمو مایککککککککککککککککککککککککککککللللللللللللللللللللللللللل
فدات بشممممممممم مننننننننننننننن
عمو راس گفتی خداییش یه ستمیه باور کنعموووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
شرمنده ولی وقتی رفتی من تو گروپ گفتم چیز عمو مایکل پارست اما امیدوار بودم واقعیت این نباشه که گویا بوده
عمو 12 کیلو کم کردی ؟؟؟ البته خوب واسه تو خوبه عمو :دی دیگه **** و ورزش لازم نداری :دی
عمو چه خبرا عمو ؟
سلام به همگی دوستان من میان دوره اومدم مرخصی . در حال حاضر جر خوردم و 12 کیلو توی 26 روز کم کردم . به همه توصیه می کنم اگه 05 کرمان افتان یا کلا نرن سربازی یا تحمل بکنن و مثل من بشن
اواتارت خوبه فرزان این هم برگرده سوبله وزن اضافه میکنه اصلا نگرانش نباشید
در کل خدا لعنتت کنهدیگه باید کم کم بهش عادت کنی اخه قبلا هم خیلی قلمی بود بنده خدا :ی سخته به چاقیش عادت کردن
البته من نمیدونم این اگر چاق تر بخاد بشه دیگه چی میشه
ولی کلا از اون دوست داشتنی ها هست
یخورده هم البته )*&%
در کل خدا لعنتت کنه
من از نگاه کلاغی که رفت فهمیدم که سرنوشت درختان باغ من تبر است
خودتو مسخره کن
دیوانه
بابا شاه
دایی اقبال
نگفتم دیوانه ایمن از این خزعبلات نمیبینم فارسی حرف بزن ببینم چی میگی
تازشم این تعریف بود تمثیل جالبی بود