افتادم **** اینقد بهمون رسیدن گشاد که بودیم گشاد تر شدیم جان جوااد چه طوری خوبی ؟ دلم برا همه تون تنگ شده خدایی ... پسر نمیدونی دوری با آدم چیکار میکنه ... به جان جواد دلم برا دستشویی خونمون هم تنگ شده بودد ... فقط دوری اذیت میکنه لامصبآرمین چرا گشاد گشاد راه میری؟ : )))))
افتادم **** اینقد بهمون رسیدن گشاد که بودیم گشاد تر شدیم جان جوااد چه طوری خوبی ؟ دلم برا همه تون تنگ شده خدایی ... پسر نمیدونی دوری با آدم چیکار میکنه ... به جان جواد دلم برا دستشویی خونمون هم تنگ شده بودد ... فقط دوری اذیت میکنه لامصب
سرباز وطن هم که که اومد یه سری زد :دی
به آرمانهای آقا قسم بهنامم :دی نه سربازی نرفتم ببینم میشه پیچوند یا نه اگه پیچوندم تا آخر سال میرم واسه همیشهبزااااااااااااااااااااااد ... خیلی امام مایی خداییما دیدیم همه میان سک سک میکنن فقط جا ما خالیه ... گفتیم این چن روزه رو دور هم باشیم ... دکی سربازی رفتی ؟برمیگردی دیگه قدر همه چیو میدونی خداییدکی کجایی اینوری یا اونور ؟ کارت تموم شد اینجا ؟ تحقیقات بود چه مزخرفاتی بود ؟
تو پی ام سی هستشخیلیا نیستنتقریبا هیشکی نیست
اما یه نامرد خیلی وقته که نیست
پیمون نامرد
خیلی دلم واسش تنگ شده
یه مدته کاوه پیداش نیست... نامرد نمیگه این همه آدم دلشون واسش تنگ میشه!
بزااااااااااااااااااااااد ... خیلی امام مایی خداییما دیدیم همه میان سک سک میکنن فقط جا ما خالیه ... گفتیم این چن روزه رو دور هم باشیم ... دکی سربازی رفتی ؟برمیگردی دیگه قدر همه چیو میدونی خداییدکی کجایی اینوری یا اونور ؟ کارت تموم شد اینجا ؟ تحقیقات بود چه مزخرفاتی بود ؟
تو پی ام سی هستش
از جو پی تی زده شده
من دلم تنگ شده بود واست
تو رو می دیدم هر شب چند دقیقه ای آنلاینی بعد می ری واسه همون از احوالت جویا نشدم بعدشم