hkhafan
Registered User
- نوشتهها
- 2,218
- لایکها
- 1,341
hamidrezaaaa و trademark کجایند ؟ :shades:
رفتن عزیز
به علّت بی احترامی هایی که از طرف بعضی همکارا دیدن ، گذاشتن رفتن
مگه چیکارشون کرده بودن همکارا ؟
:lol:کلّاً همین کارایی که با ماها هم میکنن ولی ما پوستمون کلفته جایی نمیریم!
فکر می کنم این دو نفر ادغام شدن در یک نفر دیگه واسه همین نمیان :lol:
دیروز داشتم چند تا تاپیک رو مرور می کردم چشمم به پست های عمو مسعود افتاد یادم اومد ای داد یه زمانی چقدر فعالیت داشت خیلی وقته خبری ازش نیست کجاس؟
خب عزیزم با ما همین کارا رو کردن و چه بسا بدتر ! ولی موندیم و همچنان پوست کلفتمون رو به رخ امثال زنده یاد موزمار و پایلوت می کشیم !تازه یه بار هم بردنمون به یه بیابون دور افتاده و با بطری نوشابه باهامون کارای بد بد کردن ! ولی بازم از رو نرفتیم و دوباره به این خرابه برگشتیم !پست میدادن پاک میکردن تاپیک میزدن قفل میکردن!اخطار!و.....کلّاً همین کارایی که با ماها هم میکنن ولی ما پوستمون کلفته جایی نمیریم!
سربازي حسن جان
خب عزیزم با ما همین کارا رو کردن و چه بسا بدتر ! ولی موندیم و همچنان پوست کلفتمون رو به رخ امثال زنده یاد موزمار و پایلوت می کشیم !تازه یه بار هم بردنمون به یه بیابون دور افتاده و با بطری نوشابه باهامون کارای بد بد کردن ! ولی بازم از رو نرفتیم و دوباره به این خرابه برگشتیم !
خب عزیزم با ما همین کارا رو کردن و چه بسا بدتر ! ولی موندیم و همچنان پوست کلفتمون رو به رخ امثال زنده یاد موزمار و پایلوت می کشیم !تازه یه بار هم بردنمون به یه بیابون دور افتاده و با بطری نوشابه باهامون کارای بد بد کردن ! ولی بازم از رو نرفتیم و دوباره به این خرابه برگشتیم !
مرا دریابید در آستانه ی گمشدنم
پیدایم کنید
بچه ها! گفتم که به سروناز سفارش دو جین شال داده بودم و پیداش نمیکردم، اوایل موبایلش زنگ میخورد ج نمیداد
بعدش خاموش شد
امرو زنگیدم یه خانومه برداشت گفت...
بچه ها! گفتم که به سروناز سفارش دو جین شال داده بودم و پیداش نمیکردم، اوایل موبایلش زنگ میخورد ج نمیداد
بعدش خاموش شد
بعدش خاموش شد