پابليک نبودن به چه معناست؟
آن موقع براي من ظاهر گوشي اهميت زيادي داشت چون تصور نمي کردم با اين محدوده قيمت بتوان به چنين امکاناتي (دوربين - ام پي تري - بلوتوث - اينفرارد - يو اس بي - ...) دست يافت.
پخش ام پی تری K310 برای استفاده به عنوان زنگه چون مموری کارد نمی خوره و رو 15 مگ هم 3-4 تا آهنگ بیشتر جا نمیشه و فکر نمی کنم 3-4 تا آهنگ ارزش گوش دادن رو داشته باشن ! به هر حال اگه بلوتوث براتون کاربردی نداره K310 انتخاب خیلی خوبیه به نظر من !
فکر می کنم این یک ویژگی خوب باشد و مخالف خز بودن است. نظر شما این است که به دلیل اینکه این گوشی کمتر در دست مردم مشاهده می شود، این یک نکته ی منفی ست؟منظورم از پابليک فقط عمومی نبودن گوشی بود
برای سیامک خان که از این گوشی استفاده کرده اند پی ام زدم. ظاهرا پاسخ نمی دهند. در ضمن در راهنمای خرید گوشی عصر ارتباط، برای این گوشی بلوتوث را هم ذکر کرده. شما مطمئنید که بلوتوث ندارد یا عصر ارتباط اشتباه چاپ کرده است؟من دوباره بگم روی کاغذ این گوشی عالی هست در عمل بايد ديد چی میشه ، البته بلوتوث نداره
آیا امکاناتشان در حد k310 است؟ ضمن اینکه k310 ، قیمتی حدود 95 تا 115 تومان دارد.زیر 100 تومان ؟
اوکی . من بهت تی 290 رو پیشنهاد می کنم . یا نوکیا سری 40 / 6030 گوشی خوبیه .
این سئوال هنوز بی پاسخ مانده استآيا قاب هاي اين گوشي در بازار موجود است؟
l6 :happy:
بقققق !اگر 2 مگ رو برای ساير نکات گوشی قرار بديم و 13 مگ برای Mp3 تقريبا 25 آهنگ کامل با کيفيت 24 میشه ريخت ، 24 خيلی پايين هست و تقريبا صدای هوا رو هم میشنويم ولی تازه میشه همونکاری که 3250 میکنه !
عصر ارتباطبرای سیامک خان که از این گوشی استفاده کرده اند پی ام زدم. ظاهرا پاسخ نمی دهند. در ضمن در راهنمای خرید گوشی عصر ارتباط، برای این گوشی بلوتوث را هم ذکر کرده. شما مطمئنید که بلوتوث ندارد یا عصر ارتباط اشتباه چاپ کرده است؟
این تاپیکو از کجا اوردی؟ شاید مال قبل از به بازار اومدن گوشی بوده که مشخصاتش کاملا معلوم نبوده بعدن عوض شده! منبع معتبر: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k310-1489.phpجناب دارک نايت و آقا امين، K310 بلوتوث دارد
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2006, February
Status Coming Soon
Size Dimensions 101 x 44 x 17 mm
Weight 82 g
Display Type UBC, 65K colors
Size 128 x 160 pixels
- Wallpapers, screensavers
Ringtones Type Polyphonic (40 channels), MP3
Customization Composer, download
Vibration Yes
Memory Phonebook Yes, Photo call
Call records 30 received, dialed and missed calls
Card slot No
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Yes
EDGE No
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0
Infrared port Yes
USB Yes, v2.0
Features Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML(NetFront)
Games Yes + downloadable
Colors Shadow Blue, Misty Silver
Camera VGA, 640x480 pixels, video, flash
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/MPEG4 player
- T9
- Image viewer
- Picture editor
- Organiser
- Voice memo
Battery Standard battery, Li-Ion
Stand-by Up to 360 h
Talk time Up to 6 h
منبع: http://forum.persiantools.com/t39252...highlight=K310
من 2تا گوشی دارم یه l6 مشکی و یه l6i هرکی l7 داره 2 تاشومیدم اونومیگیرم. اگه کسی خواست میفروشم