RapB0y
Registered User
- نوشتهها
- 1,201
- لایکها
- 1
tnxخدا عمرت بده...
ولی خداییش عمر گوشی های سونی اریکسون بهتره.
حالا هم دلم نمیاد 810 رو رد کنم
ولی به خاطر 990 مجبورم.
tnxخدا عمرت بده...
نتیجه ی نهایی:اگه صفحه لمسی میخوای پی وان و اگه همه چیز میخوای only nokia N95
نخیر اصلا همچین چیزی نیست که دوربینش از ان70 ضعیف تر باشه.راستشو بخوايد خودم از يه بنده خدايي يه P990 گرفتم و فعلا چند روزيه دستمه ببينم چطوريه
صفحه بزرگشو خيلي مي پسندم. اينكه هم صفحه لمسيه و هم دوجور صفحه كيبورد داره دست آدمو خيلي باز ميزاره كه هرجور در هر شرايطي راحته ازش استفاده كنه.
با بزرگ بودنش هم فكر كنم بشه كنار اومد.
يه جايي تو همين فاروم هم فكر مي كنم خوندم كه ويندوز موبايل ميشه روش نصب كرد.
البته صداشو چك كردم زياد قوي نيست.
دوربينش هم از n70 فكر مي كنم ضعيفتر باشه. كه اگه اينطور باشه چون يكي از ويژگيهاي اصلي كه مي خوام دوربين با كيفيته شايد قيدشو بزنم.
نمي دونم چيكار كنم .
راستشو بخوايد خودم از يه بنده خدايي يه P990 گرفتم و فعلا چند روزيه دستمه ببينم چطوريه
صفحه بزرگشو خيلي مي پسندم. اينكه هم صفحه لمسيه و هم دوجور صفحه كيبورد داره دست آدمو خيلي باز ميزاره كه هرجور در هر شرايطي راحته ازش استفاده كنه.
با بزرگ بودنش هم فكر كنم بشه كنار اومد.
يه جايي تو همين فاروم هم فكر مي كنم خوندم كه ويندوز موبايل ميشه روش نصب كرد.
البته صداشو چك كردم زياد قوي نيست.
دوربينش هم از n70 فكر مي كنم ضعيفتر باشه. كه اگه اينطور باشه چون يكي از ويژگيهاي اصلي كه مي خوام دوربين با كيفيته شايد قيدشو بزنم.
نمي دونم چيكار كنم .
در مورد دوستاني كه W960 رو پيشنهاد كردن بايد بگم گزينه مناسبي نيست چرا؟
چون قابليت ويرايش آفيسو نداره (اينطوري كه تو سايت جي اس ام نوشته بود).
در مورد P1 هم نمي دونم والا . دوربينش كه به نظر عالي مياد . اما اندازه صفحه اون به نظر كوچيكتر از P990 هست و اين يه عيبه
كسي از دوستان ، دقيقا اندازه صفحه P1 رو داره بگه؟
صفحه P990 :
4.4*5.5
ولي من با يكي از دوستان كه n70 داشت امتحان كردم وقتي تا آخرين حدي كه مي شد بزرگنمايي كرديم و عكس انداختيم تو كامپيوتر كه ريختيم به راحتي قابل مشاهده بود كه كيفيت ان 70 بيشتر بود حتي تو عكسهاي بدون بزرگنمايي. من خودم اينو به عينه ديدم.
تایید میشه.بزرگنمایی کردید؟؟یعنی زووم؟؟؟
عکس باید ارجینال باشه...با زاویه ارجینال عکس بندازید...حالت مایکرو رو تست کنید و ببینید چقدر فرق داره...با جفتش فیلمبرداری کنید ببینید کدوم سر تره
سونی اریکسون تو عکس برداری تبحر خاصی داره...
N70 اصلا اتوفوکس نداره...اتوفوکس در دوربین تاثیر به سزایی داره
اینجوری که شما بخوای همه خصوصیاتا تو یه گوشی باشه خب نمیشهدر مورد دوستاني كه W960 رو پيشنهاد كردن بايد بگم گزينه مناسبي نيست چرا؟
چون قابليت ويرايش آفيسو نداره (اينطوري كه تو سايت جي اس ام نوشته بود).
در مورد P1 هم نمي دونم والا . دوربينش كه به نظر عالي مياد . اما اندازه صفحه اون به نظر كوچيكتر از P990 هست و اين يه عيبه
كسي از دوستان ، دقيقا اندازه صفحه P1 رو داره بگه؟
صفحه P990 :
4.4*5.5
چرا گوشیه خیلی کم بی نقص 960.اینجوری که شما بخوای همه خصوصیاتا تو یه گوشی باشه خب نمیشه
اگه بری طرف پی 990 یه ذره قید دوربینو بزن
اگه پی 1 بخوای یه نمه (خیلی کم) اسکرین کوچیک تره
شما نمیتونی گوشی پیدا کنی که همه چیزش ایده آل باشه
به نظر من پی 1 اگه قیمتش براتون مهم نیست
بهترین گزینس
ولي من با يكي از دوستان كه n70 داشت امتحان كردم وقتي تا آخرين حدي كه مي شد بزرگنمايي كرديم و عكس انداختيم تو كامپيوتر كه ريختيم به راحتي قابل مشاهده بود كه كيفيت ان 70 بيشتر بود حتي تو عكسهاي بدون بزرگنمايي. من خودم اينو به عينه ديدم.
تایید میشه.با مشخصاتی که شما از گوشی آیندت میخوای فقط P1 میتونه انتظارتو برآورده کنه
درضمن فکر نکنم چند میلی متر ناقابل کوچکتر بودن LCD انقدر چیز مهم و وحشتناکی باشه !
منم یک گوشی با مشخصات زیر میخوام :
1-قابلیت پشتیبانی از رم بالا!
2-دوربین داشتن یا نداشتنش برام مهم نیست!
3-آفیس داشته باشه (بتونم فایلهای Word , PDF ,... رو بتونم براحتی اجرا کنم) یا بشه روش این نرم افزارها رو نصب کرد.
4-برای پخش موسیقی ایده آل باشه و قدرت صدای خوبی داشته باشه و فرمت های مختلفی رو هم پخش کنم
5- باطریش بادوام باشه...
6-Keypad خوبی داشته باشه منظورم اینه که خیلی ظریف نباشه..چون میخوام مقدار زیادی پیامهای متنی بفرستم...
7- براحتی بتونم گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم چون میخوام مرتب فایلهای خودم رو از گوشی به کامپیوتر و برعکس انتقال بدم...
آخر اینکه محدودیت قیمت دارم نمیخوام بالای 200 تومن بشه..