• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشي خوب

sahar_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مي خوام يک گوشي خوب بخرم قيمتش تا 250 تومان باشه
البته نوکيا نباشه اگر گوشي خوب مي شناسيد که آنتن دهي آن هم خوب هست لطف کنيد به من بگوييد
البته برام مهم نيست که حتما دوربين داشته باشه يا نه دوست دارم چيزي که مي خرم باهاش مشکلي نداشته باشم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خب گوشي بدون مشكل كه آنتن دهي خوبي هم داشته باشه رو زير 100 تومن هم ميشه گير آورد. بيشتر در مورد چيزايي كه برات مهمه توضيح بده.

sahar_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
خب گوشي بدون مشكل كه آنتن دهي خوبي هم داشته باشه رو زير 100 تومن هم ميشه گير آورد. بيشتر در مورد چيزايي كه برات مهمه توضيح بده.

نه ديگه انقدر معمولي نمي خوام قيمتش تا 200 الي 250 باشه اگر بلوتوس داشته باشه خوبه اگر هم دوربين داره بهتره ram هم داشته باشه sms , mms,.. خلاصه يک گوشي خوب مي خوام لطفا من را راهنمايي کنيد
نظرتون راجع به سوني اريکسون z600 چيه ؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
حالا شد يه چيزي! يه گوشي با مشخصات زير:
1- آنتن دهي خوب
2- باتري با دوام
3- كارت حافظه
4- دوربين
5- Bluetooth
6- و قيمت حداكثر 250 تومن.

خب... راستشو بخواي اين مشكل خيلي هاس. توي اين رده هنوز گوشي كاملي تو بازار ما نيست.
گوشي هايي كه من ميشناسم ايناس: 3650و3660، 6600،6230 از نوكيا، SX1، S65، CX65 از زيمنس. كه من بين اينا 6230 رو بهت پيشنهاد ميكنم.
01.jpg

لينك مشخصات
GSMArena's Review

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
اگه مموري برات مهم تبود من 630 تي رو پيشنهاد ميكردم .كارتو راه ميندازه قيمتش هم كه ديگه الان خيلي مناسبه

sahar_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اصلا از گوشي هاس نوكيا خوشم نمياد من فقط از 6820 خوشم مياد كه اونم خريدم و به خاطر مشكلات شبكه در بعضي از جاها و خارج از تهران ارور ميده و تبديل به يك گوشكوب به تمام معنا ميشه البته گوشيهاي نوكيا خيلي خوب هست اما بعضي ها در ايران مشكل داره در ضمن من اصلا از ظاهر مردونه گوشي هاي نوكيا خوشم نمياد براي همين گفتم هر چي غير از نوكيا

sahar_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن يك نفر هم به من گفت كه گوشي هاي سوني اريكسون هم خوبه البته تا موقعي كه دچار مشكل نشه به علت نداشتن نمايندگي زياد و قطعات و ..

shahedz

Registered User
لایک‌ها
1
k700i آخر گوشيه ! من كه با گوشيم زندگي مي كنم !

به نقل از sahar_sd :
در ضمن يك نفر هم به من گفت كه گوشي هاي سوني اريكسون هم خوبه البته تا موقعي كه دچار مشكل نشه به علت نداشتن نمايندگي زياد و قطعات و ..

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
:blink: نوكيا بهترين گوشيه 6230 كه آخرشه حالا كه رفتي سوني اريكسون z600 خريدي بعدا پشيمون ميشي كه چرا اينكارو كردي مخصوصا وقتي رنگ بدنش شروع كرد به رفتن (خيلي زود رنگش مي ريزه) ولي براي اينكه روحيت خراب نشه برو اينجا كلي تم رايگان اين گوشي رو بگير:
http://www.esato.com

فقط 6230 :happy:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خوش اومدي دوست عزيز. اميدوارم از 6230 ات لذت ببري.
ولي لطفا شايعه پراكني نكن. من حدود يكساله كه Z600 دارم و اصلا هم توجه خاصي براي نگهداري ش نكردم كه هيچ، همه اش در حال پرت و پلا شدنه ولي تا همين الان حتا يك ميلي متر مربع هم از رنگ هيچ كجاش نرفته. البته شايد منظور شما از "خيلي زود" يه كم بيشتر باشه، كه اونو ديگه نمي تونم نظر بدم.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
xplod عزيز جدي ميگم :happy: الان دو تا از دوستان من z600 دارن كه حدود يك ماهي ميشه خريدن اون بخشهائي كه مربوط به بدنه اصلي است ونقره اي رنگش رفته وحسابي اونا رو كلافه كرده :happy: در كل چيزي كه در مورد گوشي هاي سوني اريكسون قابل توجه است آيكون ها و userfriendly بودن آنها و فايل بندي اوناست :) در مورد گوشي عزيز خودم كه هر چي بگم كم گفتم :lol: راستي با چه نرم افزاري ميشه تصوير sms ساخت و ريخت تو گوشي كه بشه براي دوستان بفرستيم :rolleyes:

sahar_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه درباره اين گوشي(z600 ) اينجا كه بد نشنيدم ديشب هم كه رفتم بخرم يك مرده را ديدم كه اين گوشي دستش بود ازش پرسيدم كه راضي هست يا نه؟ اونم گفت من گوشيم را حاضر نيستم با گوشي ديگري عوض كنم در هر حال راضي بود در ضمن اون دو ماه بود كه خريده بود گوشيش هم نو بود و رنگش هم نريخته بود

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من نگفتم گوشي بديه :rolleyes: ولي در مورد ريختن رنگ مطمئن باش بيشتر تو كنجها ميريزه و كم معلوم ميشه چون زير آبكاري نقره ايش رنگ كمرنگتري نشسته :blush: طرف كه گفته گوشيشو با هيچ چيز عوض نمي كنه راست گفته چون گوشي يه چيز سليقه اي است :cool: منم 6230 خودمو با p910i سوني اريكسون عوض نمي كنم اينو جدي ميگم :) طراحي 6230 بينظيره وبعيد ميدونم به اين زوديها چيزي رو دستش بياد :happy:
راستي نبود نرم افزار براي ساخت تصوير sms :wacko:

6230 خداست

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از cesoot :
:blink: نوكيا بهترين گوشيه 6230 كه آخرشه حالا كه رفتي سوني اريكسون z600 خريدي بعدا پشيمون ميشي كه چرا اينكارو كردي مخصوصا وقتي رنگ بدنش شروع كرد به رفتن (خيلي زود رنگش مي ريزه) ولي براي اينكه روحيت خراب نشه برو اينجا كلي تم رايگان اين گوشي رو بگير:
http://www.esato.com

فقط 6230 :happy:
فكر مي كنم اين دوستان شما در محيط اسيدي زندگي مي كنند ! چون هنوز كسي اين مشكل رو گزارش نكرده . من اكثر دوستانم در دوبي از روز اول ارائه (در دوبي) اين گوشي رو تهيه كردند تا الان حتي يك صدم ميليمتر مربع رنگ ريختگي در گوشيشون ديده نميشه! اما كم نيستند "عشاق" نوكيا كه فقط چند سانت مربع! از رنگ بدنه گوشيشون باقي مونده ! از اين گوشي ها چندتا عكس دارد كه حتما اينجا قرار مي دم :D

- در ضمن شما كلا 8 پست داري كه بجز يكي كه در مورد رسيور هستش تو بقيه گفتي "6230 بي نظيره!"
- مشك آنست كه ببويد، نه آنكه عطار بگويد ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
:blink: به به آمار پست هاي مارو هم دارين :lol: پس خدا وكيلي اگه رنگ رفتگي ديديد همينجا يه ايول براي من تايپ كنيد و بگين كارت درست :wacko: استاد ataasgari يه نرم افزار بي زحمت معرفي كنيد كه بتونم تصوير براي sms طراحي كنم بعدش با بلوتوس از طريق كامپيوتر بريزم رو 6230 عزيزم :happy: بعدش هم براي دوستانم بفرستم راهش چيه؟؟؟
در مورد خودم من مخلص شما هستم هر كاري هم باشه در خدمتم :wacko: ولي نخواهيد از 6230 دست بكشم كه امكانش نيست :D من نزديك 5 ساله با سيستم عامل لينوكس آشنا هستم و كار ميكنم لينوكس رو الان ميتونم بزارم كنار ولي اين 6230 عزيزمو نه :lol: در ضمن بگم 6230 از 6230i كه معرفي شده بود توسط دوست عزيز در تاپيك ديگه بمراتب باكلاس تره :blink: در ضمن من فكر نكنم كسي اينجا باشه كه از 6230 بدش بياد اگه كسي هست بگه :rolleyes: فقط فكر كنم خانمها خوششون نياد چون تيپ اين گوشي مردونه وبا كلاسه :cool:

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از cesoot :
:blink: به به آمار پست هاي مارو هم دارين :lol: پس خدا وكيلي اگه رنگ رفتگي ديديد همينجا يه ايول براي من تايپ كنيد و بگين كارت درست :wacko: استاد ataasgari يه نرم افزار بي زحمت معرفي كنيد كه بتونم تصوير براي sms طراحي كنم بعدش با بلوتوس از طريق كامپيوتر بريزم رو 6230 عزيزم :happy: بعدش هم براي دوستانم بفرستم راهش چيه؟؟؟
در مورد خودم من مخلص شما هستم هر كاري هم باشه در خدمتم :wacko: ولي نخواهيد از 6230 دست بكشم كه امكانش نيست :D من نزديك 5 ساله با سيستم عامل لينوكس آشنا هستم و كار ميكنم لينوكس رو الان ميتونم بزارم كنار ولي اين 6230 عزيزمو نه :lol: در ضمن بگم 6230 از 6230i كه معرفي شده بود توسط دوست عزيز در تاپيك ديگه بمراتب باكلاس تره :blink: در ضمن من فكر نكنم كسي اينجا باشه كه از 6230 بدش بياد اگه كسي هست بگه :rolleyes: فقط فكر كنم خانمها خوششون نياد چون تيپ اين گوشي مردونه وبا كلاسه :cool: :lol: :lol: :lol: :lol:
- در مورد نرم افزار من قبلا كه 8210 داشتم براي ساخت و ارسال Picture Message از Logo Manager استفاده مي كردم . فكر مي كنم نسخه جديدش امكان برقراري ارتباط با گوشي شما رو هم داره . لطفا نتيجه رو اينجا بنويسيد.
- چون به يكي از دوستان بي احترامي كرده بوديد . قسمتي از پست شما رو حذف كردم. لطفا به قوانين اين بخش يك نگاهي بياندازيد ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون از لينكي كه داديد تست ميكنم نتيجه رو ميدم :) در مورد بي احترامي اگر چنين امري رخ داده عذر مي خوام بهرحال اگر مرتكب اشتباهي شدم شايسته چنين رفتاري هستم :blush:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من هم 8210 داشتم ( و هنوز هم دارم ) و با نسخه كرك شده اين برنامه قبلا كار كردم. چيز جالبي بود.

بالا