• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشي خوب

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا اين نرم افزار جواب نداد يعني از bluetooth كه در درگاه usb نسب كردم اصلا كانكت نكرد :( يه سافت فر ديگه معرفي كنيد :happy: اين طراحي sms خيلي برام مهممه :rolleyes:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ببين دوست عزيز، شما به يه فايل با فرمت WBMP و ابعاد 32×32 پيكسل نياز داري كه تك رنگ (1 Bit color Depth) باشه. خب حالا اين فايل مي تونه با هر نرم افزار گرافيكي مثل Phtoshop و يا حتا Paint ويندوز ساخته بشه.
در ضمن معمولا بسياري از گوشيا (حتا اونايي كه رنگشون ميريزه ;) ) يه نرم افزار داخلي براي ساخت همچين عكسايي دارن.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام :) فكر كنم منظورمو درست نرسوندم :blush: نگاه كنيد 6230 نرم افزار هاي باحالي داره كه ميتونيد موسيقي رو او عكس وديتا رو ترانسفر كنيد :happy: والبته بعضي از نرم افزارها رو بايد از اينترنت بگيريد مثل تبديل فرمت mp3 به aac براي اينكه كمتر حجم بگيره و حتي برنامه تبديل فايلها به فرمت ويدئو ئي 3gp كه يك نوع فرمت خيلي جالبيه كه ميشه مثلا يه شو از يه خواننده كه 40 مگا بايت حجم داره با پسوند dat رو به 4 مگ تقليل داد و در گوشيتون بشينين نگاه كنين :happy: ولي يه بحثي كه ميمونه بحث sms است:
مثلا اگه كسي براي من sms بده من ميتونم اونو save كنم وبراي كسي ديگه بفرستم مخصوصا اگر تصويري باشه كه چه بهتر :happy: ولي چه جوريه ميشه بدون اينكه كسي براتون sms بزنه خودتون بسازين و اونو طوري بفرستين تو گوشي كه به عنوان sms قبول كنه وsave كنين تا براي ديگران هم بفرستين؟؟؟؟ :rolleyes:
حرف شما دوست عزيز امكان پذير نيست چون wbmp و... رو ميتونم ترانسفر كنم ولي اونو بعنوان sms شناسائي نمي كنه در نتيجه چنين تصويرهائي رو هم نمي تونيد بفرستيد بعنوان sms
:blink:

در نظر داشته باشيد كه من براي تراسفر فايل از نصب bluetooth در درگاه usb كامپيوترم استفاده ميكنم :happy:
قربان همه شما

6230 خداست
البته يه ايرادي هم از 6230 بگم نگين اين بابا كشككي حرف مي زنه 6230 در عكسبرداري در نور مصنوعي مشكل داره وخوب نمي گيره ولي تو نور روز خوب كار ميكنه :happy:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از cesoot :
مثلا اگه كسي براي من sms بده من ميتونم اونو save كنم وبراي كسي ديگه بفرستم مخصوصا اگر تصويري باشه كه چه بهتر :happy: ولي چه جوريه ميشه بدون اينكه كسي براتون sms بزنه خودتون بسازين و اونو طوري بفرستين تو گوشي كه به عنوان sms قبول كنه وsave كنين تا براي ديگران هم بفرستين؟؟؟؟ :rolleyes:
حرف شما دوست عزيز امكان پذير نيست چون wbmp و... رو ميتونم ترانسفر كنم ولي اونو بعنوان sms شناسائي نمي كنه در نتيجه چنين تصويرهائي رو هم نمي تونيد بفرستيد بعنوان sms

ببين دوست عزيز، اون تصاوير خودشون SMS نيستند بلكه به SMS چسبونده (Attach) ميشن. در حالت كلي به يه پيغام متني از نوع SMS مي شه تصاوير ثابت و متحرك ( با فرمت WBMP) و آهنگ مونوفونيك رو Attach كرد. من با 6230 كار نكردم كه بهت بگم دقيقا چيكار كني ولي هنگام تايپ متن، حتما گزينه اي مثل Insert File يا Attach Item يا چيزي شبيه اينا داره كه توسط اون شما ميتوني تصوير رو به پيغامت وارد كني.

6230 خداست
البته يه ايرادي هم از 6230 بگم نگين اين بابا كشككي حرف مي زنه...
نه دوست من، اينجا كسي همچين فكري نمي كنه. وقتي شما يه گوشي داري كه ازش راضي اي، طبيعيه كه دوست داشته باشي بقيه هم در موردش بيشتر بدونن. براي همين من فكر ميكنم دوستان حتا خوشحال هم ميشن كه از تجربيات شما در مورد اين گوشي استفاده كنن. فقط يه پيشنهاد: اگه اون جمله معروف رو توي امضا (Signature) ات قرار بدي، ديگه نيازي نيست كه توي هر پست تايپش كني ;)
موفق باشي

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
xplod عزيز ممنون متوجه حرفتون شدم ولي مشكل اينجاست كه موقع تايپ sms گزينه اي بنام insert template داره كه يه سري عكسهاي پيش گزيده 6230 است كه البته وقتي sms جديد داريد ميتونيد جايگزين اينا كنيد ولي بحث اينجاست كه معلوم نيست اين پوشه تمپليت كجاست حتي نرم افزارها هم اونو نشون نمي ده كه بتونم تصويرها رو جابجا كنم!!!! :( ..................چيكار كنم؟؟؟؟ :blink: :happy:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من اين رو توي Manual اش پيدا كردم:
To insert a picture into the text message that you are writing or replying to, press Options. Select Insert picture and select a picture to view it. Press Insert to insert the picture into your message. The indicator in the header of the message indicates that a picture has been attached. The number of characters that you can enter in a message, depends on the size of the picture. To view the text and the picture together before sending the message, press Options and select Preview.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
xplod عزيز دستوري رو كه گفته بودي مي دونم ولي همانطو ر كه گفتم براي ورود تصوير در sms فقط از پوشه تمپليت استفاده مي كنه كه اين پوشه رو من اظلا نمي تونم بهش دسترسي داشته باشم يعني يك سري عكسهاي پيش گزيده داره براي خودش :happy: با نرم افزاري هم نمي شه اين پوشه رو ديد و...... البته 6230 يه وارد كردن تصوير هم داره كه اون ديگه در بخش mms اونه وربطي به اين بخش نداره و اينم تو مخابرات ايران ساپورت نمي شه :( خلاصه اين تصوير وارد كردن تو sms براي من شده معضل :blink:

behzad_1646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cesoote aziz ma be shakhse ham nokia 6230 dashtam ham sonyericsson .nokia kheili zud pixel misuzune dar surati ke sonyericsso aslan intor nist.bad taze keifiat speaker sonyericsson ro ba hich gushie dige nemishe ava kard

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام آقا بهزاد دوست عزيز اين تاپيك مال خيلي وقت پيش بود از نظرت ممنون ولي خوب شد اينو آوردي بالا چون اينجا بگم نرم افزار Oxygen phone manager 2 براي مديريت كلي گوشيهاي نوكيا و ساخت اس ام اس استفاده ميشه.
در مورد سوني اريكسون به نظر من گوشيهاي جالبي داره ولي خوب نوكيا يه چيز ديگست البته محصول جديدش سري ان حالمو گرفت بقول دوستي دوربينييه كه موبايل هم هست

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين جانب به عنوان اديبي سخنور با روحياتي لطيف خدمت دوست گرامي خود جناب sesoot عرضه ميدارم كه اين 6230 مگر چه چيز خاص و زيبايي را به خويشتن اختصاص دادندي كه جنابعالي را اين چود محو خود كردندي؟
من خود به شخصه با صورت اين دورگوي همراه نحاليدم ليكن سيرتي نيك دارد آن گونه كه شواهد مينمايد.

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمنا اگر خواستار مقايصه K700 و 6230 باشيم نتايج جالبي به شرح زير حاصل خواهد آمد:
اندازه و وزن كوچكتر و كمتر K700 نسبت به 6230 در عين حال نمايانگر بزرگتر K700 و صد البته قيمت كمتر.
ليكن تنها شاخص 6230 تواناييش در به كار بري Memory card است كه با وجود حافظه 41 مگابايتي K700 قابل پوشش است.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز اديب جان سلام
خدا وكيلي اينقدر در مورد اين 6230 من حرف زدندي و اندر محاسن آن گفتندي كه خلايق كف كردندي
ديدم كه راه خويش بازگيرم و نقاب از خلايق در برگيرم كه جميع محسنات آن را نتوان در اين مقال نوشت باري اگر K700 را پسنديدندي و آن را بر 6230 ارجح دانستندي پس گيريد آنرا و البته چوبش را خوردندي

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
چوب؟؟
سونی اریکسون (بدون هیچ تعصبی) خیلی سرتر از نوکیاست.از هر لحاظ

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدل هايي كه سوني اريكسون معزز در رده ارزش (قيمت) هاي بالا و همچنيد پايين توليد فرمودند بسي سر است در تناسب با نوكيا ليكن در رده ارزش‌هاي متوسط نوكيا هم قابل بررسيست.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از cesoot :
:blink: به به آمار پست هاي مارو هم دارين :lol: پس خدا وكيلي اگه رنگ رفتگي ديديد همينجا يه ايول براي من تايپ كنيد و بگين كارت درست :wacko: استاد ataasgari يه نرم افزار بي زحمت معرفي كنيد كه بتونم تصوير براي sms طراحي كنم بعدش با بلوتوس از طريق كامپيوتر بريزم رو 6230 عزيزم :happy: بعدش هم براي دوستانم بفرستم راهش چيه؟؟؟
در مورد خودم من مخلص شما هستم هر كاري هم باشه در خدمتم :wacko: ولي نخواهيد از 6230 دست بكشم كه امكانش نيست :D من نزديك 5 ساله با سيستم عامل لينوكس آشنا هستم و كار ميكنم لينوكس رو الان ميتونم بزارم كنار ولي اين 6230 عزيزمو نه :lol: در ضمن بگم 6230 از 6230i كه معرفي شده بود توسط دوست عزيز در تاپيك ديگه بمراتب باكلاس تره :blink: در ضمن من فكر نكنم كسي اينجا باشه كه از 6230 بدش بياد اگه كسي هست بگه :rolleyes: فقط فكر كنم خانمها خوششون نياد چون تيپ اين گوشي مردونه وبا كلاسه :cool:

چرا ميگين 6230 از 6230i باكلاستره؟!

godlysaved

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه گوشی زیمنس SX1 خریدم و الان ازش ناراضیم و میخوام عوضش کنم چون برنامه های سری 60 نوکیا بهش نمیخوره.
اگه یکی بهم بگه که گوشی خوب تا 250 هزار تومن که مموری کارتم نداشته باشه چیه ممنون میشم

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از godlysaved :
سلام
من یه گوشی زیمنس SX1 خریدم و الان ازش ناراضیم و میخوام عوضش کنم چون برنامه های سری 60 نوکیا بهش نمیخوره.
اگه یکی بهم بگه که گوشی خوب تا 250 هزار تومن که مموری کارتم نداشته باشه چیه ممنون میشم

يعني چي مموري كارت نداشته باشه ؟؟؟؟ مگه مموري كارت داشتن بده ؟؟؟ مگه برنامه واسه sx1 وجود نداره ؟؟؟؟ دلت مياد sx1 رو بدي ؟؟؟ منظورت اينه كه ميخواي سري 60 باشه ؟؟؟؟ فكر نكنم انتخابي بهتر از 6600 داشته باشي... در مورد 6600 و sx1 هم كه مفصل بحث شده... چون تازه كاري برات لينكش رو ميذارم ولي دفعات بعدي يك سرچ كوچولو بزن

اين يكيش: sx1 vs 6600
اين هم يكي ديگه2nd

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از hsn :
چوب؟؟
سونی اریکسون (بدون هیچ تعصبی) خیلی سرتر از نوکیاست.از هر لحاظ

سلام
من 1 ماهه K750 رو دارم و حسابي تستش كردم واقعا عاليه ولي بذار يه چيزيو بگم تنها گوشي كه در هر شرايطي آنتن ميده مخصوصا در حركت گوشي ساژم مدل X8 هست من با يكي از دوستام گوشي خودم و با اون طاق زدم و تو اين 7 روز يكبار نشد مكالمه قطه بشه مخصوصا در بدترين جاهاي شهر مثل اتوبان كردستان كه با K 750 يا نوكيا قطع ميشد با اين ساژم انگار نه انگار
اگه بخام مثل شما بي تعصب حرف بزنم بايد بگم كه SAGEM x8 در آنتن دهي شاه تمام گوشيهاي بازاره :D

05.jpg

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
منم قبول دارم..کیفیت عکس فوق العاده ای داره شاید بگم بی نظیره ..41مگ حافظه ومموری کارتم میخوره.حتی 4شبکه تلوزیونم میگن میگیره.من بودجم نرسید .k700گرفتم ولی دلم پیش این segam my x8گیر کرد .اینم مشخصات کامل..
وزن ( گرم ) 121
سايز ( ميلي متر ) 115 x 47 x 20.8
شارژ باطری ( ساعت ) 300

--------------------------------------------------------------------------------
امکانات جانبی : MP3
ويبراتور
دوربين عکس برداری
صفحه نمايش رنگی
WAP
MMS
SMS
GPRS

--------------------------------------------------------------------------------

1.3 MP CAMERA

Data speed 32 - 48 kbps
دارای پورت اینفرارد
دارای Bluetooth
Java MIDP 2.0
دارای T9
دارای پورت USB
Camera 1.3 MP, 1280x960pixels, video, flash
shared memory 40 MB
mini-SD card slot

قيمت
با گارانتي : 4,170,000 ریال

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
گوشی جالبیه اما کاشکی اونقدر که برای امکاناتش تلاش کردن یه مقدار هم برای طراحی ظاهری ش وقت می ذاشتن.

بالا