به نقل از cesoot :مثلا اگه كسي براي من sms بده من ميتونم اونو save كنم وبراي كسي ديگه بفرستم مخصوصا اگر تصويري باشه كه چه بهتر :happy: ولي چه جوريه ميشه بدون اينكه كسي براتون sms بزنه خودتون بسازين و اونو طوري بفرستين تو گوشي كه به عنوان sms قبول كنه وsave كنين تا براي ديگران هم بفرستين؟؟؟؟
حرف شما دوست عزيز امكان پذير نيست چون wbmp و... رو ميتونم ترانسفر كنم ولي اونو بعنوان sms شناسائي نمي كنه در نتيجه چنين تصويرهائي رو هم نمي تونيد بفرستيد بعنوان sms
نه دوست من، اينجا كسي همچين فكري نمي كنه. وقتي شما يه گوشي داري كه ازش راضي اي، طبيعيه كه دوست داشته باشي بقيه هم در موردش بيشتر بدونن. براي همين من فكر ميكنم دوستان حتا خوشحال هم ميشن كه از تجربيات شما در مورد اين گوشي استفاده كنن. فقط يه پيشنهاد: اگه اون جمله معروف رو توي امضا (Signature) ات قرار بدي، ديگه نيازي نيست كه توي هر پست تايپش كني6230 خداست
البته يه ايرادي هم از 6230 بگم نگين اين بابا كشككي حرف مي زنه...
To insert a picture into the text message that you are writing or replying to, press Options. Select Insert picture and select a picture to view it. Press Insert to insert the picture into your message. The indicator in the header of the message indicates that a picture has been attached. The number of characters that you can enter in a message, depends on the size of the picture. To view the text and the picture together before sending the message, press Options and select Preview.
به نقل از cesoot ::blink: به به آمار پست هاي مارو هم دارين :lol: پس خدا وكيلي اگه رنگ رفتگي ديديد همينجا يه ايول براي من تايپ كنيد و بگين كارت درست :wacko: استاد ataasgari يه نرم افزار بي زحمت معرفي كنيد كه بتونم تصوير براي sms طراحي كنم بعدش با بلوتوس از طريق كامپيوتر بريزم رو 6230 عزيزم :happy: بعدش هم براي دوستانم بفرستم راهش چيه؟؟؟
در مورد خودم من مخلص شما هستم هر كاري هم باشه در خدمتم :wacko: ولي نخواهيد از 6230 دست بكشم كه امكانش نيست من نزديك 5 ساله با سيستم عامل لينوكس آشنا هستم و كار ميكنم لينوكس رو الان ميتونم بزارم كنار ولي اين 6230 عزيزمو نه :lol: در ضمن بگم 6230 از 6230i كه معرفي شده بود توسط دوست عزيز در تاپيك ديگه بمراتب باكلاس تره :blink: در ضمن من فكر نكنم كسي اينجا باشه كه از 6230 بدش بياد اگه كسي هست بگه فقط فكر كنم خانمها خوششون نياد چون تيپ اين گوشي مردونه وبا كلاسه
به نقل از godlysaved :سلام
من یه گوشی زیمنس SX1 خریدم و الان ازش ناراضیم و میخوام عوضش کنم چون برنامه های سری 60 نوکیا بهش نمیخوره.
اگه یکی بهم بگه که گوشی خوب تا 250 هزار تومن که مموری کارتم نداشته باشه چیه ممنون میشم
به نقل از hsn :چوب؟؟
سونی اریکسون (بدون هیچ تعصبی) خیلی سرتر از نوکیاست.از هر لحاظ