centoradora
کاربر تازه وارد
من که گوشیم رو نبردم هنوز و قطع هم نشده.
الان اصلا گرفتي منظور از رجيستر شده چيه؟؟من که گوشیمو خودم رفتم از تایلند آوردم رجیستر شده ست یا قاچاقه اونوفت؟
اگه الان کار می کنه رجیستر شده ولی از این به بعد گوشیهایی که به صورت غیر انونی میارن دیگه کار نمی کنه تا بری مخابرات.این همه دردسر فقط برای اینه که مثل همه ی کشور ها بتونن موبایلها رو رد یابی کنن.اگه گوشی شما رجیستر نباشه مخابرات قادر به رد یابی تون نیست!!!!من که گوشیمو خودم رفتم از تایلند آوردم رجیستر شده ست یا قاچاقه اونوفت؟
حالا چرا می زنی خبالان اصلا گرفتي منظور از رجيستر شده چيه؟؟
منظور اينه كه بايد يك پول زور به مخابرات جمهوري اسلامي ايران پرداخت كنيد شايد هم به گمرك
بله کار می کنهاگه الان کار می کنه رجیستر شده
خب! 50 تومن رو واسه اين گرفتن!حالا چرا می زنی خباتفاقا 50 تومن هم مجبور شدم به گمرک جریمه بدم به خاطره گوشی
بله کار می کنه
N93-- پس من نمباید برم مخابرات فرم پر کنم دیگه نه؟خب! 50 تومن رو واسه اين گرفتن!
گوشيتون چيه؟
خوب وقت خرید یه امتحان بکنه طرف که دیگه مشکلی پیش نمیاددیروز رادیو یه مطلب رو به صورت طنز میگفت
میگفت خبر اینکه از این به بعد با خریداران گوشی های قاچاق برخورد میشود و گوشیشون قفل میشود پس ای قاچاقچیان راحت باشید کسی با شما کاری ندارد شما قاچاق کنید مردم تاوانش رو میدن
راست میگه دیگه اینا نمیتونن جلوی قاچاق چی رو بگیرن مردمو بیچاره میکنن
راست میگی اصلا نزار قاچاق بیاد
خب معلومه دیگه نتیجه چیه.... اینه که خودشون گوشی قاچاق میکنن.......
نگرفتیخوب وقت خرید یه امتحان بکنه طرف که دیگه مشکلی پیش نمیاد
خوب مردم نخرن قاچاقنگرفتی
مشکل سر خریدار نیست
سر اینه که میگه اصلا با قاچاقچی کاری ندارن فقط مردم بد بخت
چون قاچاقچی خودشونن
خوب مردم هم بايد دقت كنن ديگه. الان كه ديگه نبايد بخرن. اگه قبل از اين برنامه ها خريده بودن خوب حق باهاشون بود ولي حالا ديگه نه چون ديگه تقريبا همه از اين مشكل خبر دارن و حتي تو تلويزيون هم اطلاع رساني شده. با اين همه سر و صدايي كه راه افتاده من ميبينم بازم يه عده همينطوري ميرن گوشي هاي قاچاقي رو ميخرن و فروشنده بي انصاف هم اصلا به روي خودش نمياره يه كاغذ هم چسبونده كه "مسئوليت عدم سازگاري با شبكه مخابراتي ايران بر عهده فروشنده نيست".نگرفتی
مشکل سر خریدار نیست
سر اینه که میگه اصلا با قاچاقچی کاری ندارن فقط مردم بد بخت
چون قاچاقچی خودشونن
مردم گوشي نخرن؟!!خوب مردم هم بايد دقت كنن ديگه. الان كه ديگه نبايد بخرن. اگه قبل از اين برنامه ها خريده بودن خوب حق باهاشون بود ولي حالا ديگه نه چون ديگه تقريبا همه از اين مشكل خبر دارن و حتي تو تلويزيون هم اطلاع رساني شده. با اين همه سر و صدايي كه راه افتاده من ميبينم بازم يه عده همينطوري ميرن گوشي هاي قاچاقي رو ميخرن و فروشنده بي انصاف هم اصلا به روي خودش نمياره يه كاغذ هم چسبونده كه "مسئوليت عدم سازگاري با شبكه مخابراتي ايران بر عهده فروشنده نيست".
مثلا من خودم دو تا گوشي تو اين هفته خريدم سريال هر دو تا رو هم چك كردم كه مشكل نداشته باشه.
حتي من مجبور شدم به خاطر اين كه گوشي مورد علاقه خودم سريال اصليش پيدا نميشد ازش بگذرم و يه مدل ديگه بگيرم كه مشكل نداشته باشه ولي بعضي ها كلا بيخيالن. بعد كه قطعش كردن دادشون در مياد!
ميدونم. اصلا انگار كسي اهميت نميده. علتشو نميدونم. ظاهرا مردم ايران عادت كردن هميشه براشون مشكل پيش بياد تا قضيه رو جدي بگيرن!!مردم گوشي نخرن؟!!
دارن عين نقل و نبات گوش ميگيرن ، اونهم گوشي قاچاق!!