• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشیم قاطی کرده ، سرعتش کم شده

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
گوشیم P910i است.

به تازگی گوشیم سرعتش فوق العاده اومده پایین، طوری که کار کردن باهاش غیر ممکن شده.

حافظه هم به اندازه کافی داره ، حدود20 مگ.

جالبه که وقتی روشن میکنم مقدار حافظه شروع میکنه به کم شدن تا صفر میشه و پیغام Low on stronge space ظاهر میشه.

برنامه ها رو نمیشه Unistall کرد.

وارد اس ام اس هم نمیشه یا بعد از مدت بسیار طولانی در حدود چندین دقیقه ، ارور میده و به منو اصلی برم میگردونه .

ضمناً شارژم زود تموم میکنه ، هیچ کاری که باش نکنیم ، 6 ساعته کامل خالی میکنه !!!

با Sman هم تو لیست برنامه های زمینه ، این در حال اجراست: EiksrvBackdrop یه کم اسمش مشکوکه ! end task هم نمیشه !

نکته جالب اینکه هیچ sms یی به دست من نمیرسه و حتی وارد بخش sms نمیتونم بشم که sms ارسال کنم ، الان دو هفتست که رنگ sms رو ندیدم !!!

حتما شما هم حدس میزنید ویروس باشه .
اما یادم نمیاد هیچ فایل اجرایی و سیستمی از کسی دریافت کرده باشه.
احتمال دیگه ای وجود داره ؟

لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم.

توضیحات بیشتر در اینجا هست:

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=25088

اینجا یا همونجا لطفا راهنمایی کنید.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
مموری اینترنال گوشی تون رو باید فرمت کنید

ممنون!
منظور شما همون format که در file manager گوشی است ؟
من تصاویر و فیلمها رو شاید یه جوری بتونم به کارت حافظه منتقل کنم ، اما با وضعیت موجود تکلیف دفترچه تلفن و sms ها چی میشه؟! چطور اونها رو بک آپ بگیرم.

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
قضیه داره جالب میشه !!!

اگر منظورتون همون گزینه format در file manager گوشی است که باید به عرضتون برسونم وقتی این گزینه رو میزنم تنها درایو D (یعنی مموری کارت) رو برای فرمت نشون میده !!!
جالبتر اینجاست که وقتی مموری کارت رو خارج میکنم ، اینبار در این قسمت تنها این گزینه به چشم میخوره:
< no disk found >

با این اوضاع احتمال خرابی فیزیکی حافظه داخلی نیست؟

عجـــب ! :blink:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ممنون!
منظور شما همون format که در file manager گوشی است ؟

:D :D نه برادر اون که فقط مموری کارت رو فرمت میکنه عزیزم....

راهش اینه:

حتما حتما صفحه کلید رو روی گوشی نصب کنید بعد گوشی رو روشن کنید حالا به ترتیب بزنید:

:کلید ولوم یک بار به سمت بالا
2:کلید ستاره
3:کلید ولوم 2 بار به سمت پایین
4:کلید ستاره
5:کلید ولوم یک بار به سمت پایین
6: کلید ستاره
با انجام این مراحل یه صفحه میاد که 3 تا گزینه داره شما باید گزینه 3 رو که همون فرمت مموری اینترنال هست رو انتخاب میکنی بعد گوشی ری ستارت میشه....

تمام کانتکتها و بقیه چیزها مثل اس ام اس و....پاک خواهد شد....اگه لازم دارید بک اپ بگیرید

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
جالبه !
یاد کدهای مخفی بازی ها افتادم ، پایین دو بار جلو a رو بزن ... :p

راستی با اون مستر ریست که تو کنترل پنل هست فرقی داره ؟

باتوجه به اینکه روی پایه مشکل داره و اتصال برقرار نمیشه چطور از دفترچه تلفن و sms ها بک آپ بگیرم !
تازه زمانی که روی پایه هست از کل گوشی بک آپ میگیره امکان انتخاب نداریم ...

ممنون
نبی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
راستی با اون مستر ریست که تو کنترل پنل هست فرقی داره ؟

بله فرق داره....اون فقط تنظیمات رو به حالت روز اول برمیگردونه مثل صدای زنگ و تم و... در حالی که این راه تمام برنامه ها و اس ام اس ها و کانتکتها و خلاصه هرچی که ریختی توی مموری داخلی گوشی یعنی \:C رو پاک میکنه و گوشی میشه عین روز اول ..هیچی دیگه تو گوشی نیست....

در مورد اینکه جچوری بک اپ بگیری نمیدونم چی بگم....مگه وصل نمیشه؟ اگه میشه خب یه بک اپ کلی بگیر....

راستی از طریق برنامه هایی مثل myphone explorer هم میتونی فقط از دفترچه تلفن و اس ام اس هات بک اپ بگیری نه از همه چی...

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
بله فرق داره....اون فقط تنظیمات رو به حالت روز اول برمیگردونه مثل صدای زنگ و تم و... در حالی که این راه تمام برنامه ها و اس ام اس ها و کانتکتها و خلاصه هرچی که ریختی توی مموری داخلی گوشی یعنی \:C رو پاک میکنه و گوشی میشه عین روز اول ..هیچی دیگه تو گوشی نیست....

در مورد اینکه جچوری بک اپ بگیری نمیدونم چی بگم....مگه وصل نمیشه؟ اگه میشه خب یه بک اپ کلی بگیر....

راستی از طریق برنامه هایی مثل myphone explorer هم میتونی فقط از دفترچه تلفن و اس ام اس هات بک اپ بگیری نه از همه چی...

سلام ؛

پس شاید بهتر باشه مستر ریست رو تست کنم شاید با ریست شدن تنظیمات اصلا مشکل حل بشه ! مطمئناً اطلاعات از بین نمیره که؟

در مورد راه دوم گفتی درایو C پاک میشه ، اونوقت گوشی بالا میاد که ؟ منظورم نرم افزار ها و فایلهای سیستمی و راه انداز که از بین نمیرن؟

در مورد اتصال به کامپیوتر هم اینجوریه که مثلا گوشی خاموشه ، میزارم رو پایه و روشن میکنم ، وقتی آیکون های برنامه در حال ظاهر شدن هستند connected میده و حتی file manager گوشی رو از توی کامپیوتر نشون میده و همه چیز عادیه ، اما این حالت بیشتر از حدود 10 ثانیه طول نمیکشه ! یعنی زمانی که گوشی کاملا بالا اومد یه هو disconnected ظاهر میشه و اتصال قطع میشه !

در مورد myphone explorer هم اگر لینک آماده دارید بفرمائید وگرنه که خودم سرچ میکنم.

ازتون ممنونم.
نبی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام ؛

پس شاید بهتر باشه مستر ریست رو تست کنم شاید با ریست شدن تنظیمات اصلا مشکل حل بشه ! مطمئناً اطلاعات از بین نمیره که؟

در مورد راه دوم گفتی درایو C پاک میشه ، اونوقت گوشی بالا میاد که ؟ منظورم نرم افزار ها و فایلهای سیستمی و راه انداز که از بین نمیرن؟

در مورد اتصال به کامپیوتر هم اینجوریه که مثلا گوشی خاموشه ، میزارم رو پایه و روشن میکنم ، وقتی آیکون های برنامه در حال ظاهر شدن هستند connected میده و حتی file manager گوشی رو از توی کامپیوتر نشون میده و همه چیز عادیه ، اما این حالت بیشتر از حدود 10 ثانیه طول نمیکشه ! یعنی زمانی که گوشی کاملا بالا اومد یه هو disconnected ظاهر میشه و اتصال قطع میشه !

در مورد myphone explorer هم اگر لینک آماده دارید بفرمائید وگرنه که خودم سرچ میکنم.

ازتون ممنونم.
نبی

ببینید مستر ریست برای شما فکر نکنم کاری انجام بده....شما احتمالا یه برنامه ناسازکار نصب کردین که منابع سیستم رو مصرف میکنه و این مشکل هم با مستر ریست حل نمیشه.....

در مورد فرمت درایو c ببینید هرچیزی که دارین پاک خواهد شد....فقط فایلهای سیستمی و بوتر های گوشی از روی یه قسمت از حافظه که فقط خواندنی هست دوباره ریخته میشه....مشابه ریختن دوباره ویندوز مثلا...

به زبان ساده تر با فرمت درایو c گوشی هیچ مشکلی برای گوشی پیش نمیاد...انگار که تازه از کارخونه اومده بیرون...راحت کار میکنه....البته باید دوباره برنامه هایی که خودتون ریختین رو بریزید....

ببینید که راهی که من گفتم بهتون اخرین راه هست....یعنی اگه این کار رو کردین و باز هم اینجوری شد بدونید مشکل سخت افزاری داره گوشی...چون با این حرکت یعنی فرمت مموری داخلی دیگه هیچ اثری از برنامه یا ویروس یا هر کوفت و زهرماری باقی نمی مونه....

پس سعی کنید این کار رو بکنید....اگه با این راه حل نشد دیگه باید به سخت افزار توجه کنید شاید مشکل سخت افزرای باشه....

البته به احتمال 90 درصد مشکل شما نرم افزاری هست و با این حرکت حل میشه....

اهان در مورد اون برنامه الان یک لینک داشتم ولی تست کردم خراب شده... دلیل ویرایش این نوشته هم همینه...

ولی یه سرچ کوچولو تو گوگل کافیه

موفق باشید

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ،

خب!

بلاخره موفق شدم با هزار ترفند از دفتر چه تلفن بک آپ بگیرم !

توی دفترچه تلفن یه گزینه داره send this folder که تماس ها رو با بلوتوث و... انتقال میده ، من که بلوتوثم کار نمیکرد. گزینه bluetooth shared رو زدم و تماس ها در غالب فایل vcf در شاخه مخصوص کپی شد. ولی این شاخه در بخش message هاست که من بهش دسترسی نداشتم و آدرس این شاخه رو هم نداشتم .
با نرم افزار handy explorer که امکان جستجو داره، vcf.* رو سرچ کردم و تو یه مسیر عجیب غریب تونستم فایلو پیدا کنم.
فایل رو به شاخه های media انتقال دادم.
بعد گوشی رو روی پایه گزاشتم و در لحظه ای که گوشی روشن میشد تو همون حدود 10 ثانیه که ارتباط بر قرار شد سریع فایل رو روی کامپیوتر کپی کردم.
بعد هم با address book ویندوز بازش کردم و تمامی شماره ها با تمامی جزئیات و توضیحات شماره ها رو مشاهده کردم.

خب خدا رو شکر !

اطلاعات مثل عکس، فیلم، صدا رو هم که با وجود اینکه سرعت گوشی فوق العاده پایین بود ولی با حوصله زیاد و به کمک sman تک تک به کارت حافظه انتقال دادم.

تنها یک چیز مونده که بک آپ بگیرم و بعد فرمت کنم.
اونم مسیج ها، البته خیلی مهم نیست ولی اگر نا امید شدم قیدشون رو میزنم.

اما من الان چی میخوام؟

- یه برنامه ساده و کم حجم که روی گوشی نصب بشه و بتونه sms ها رو مدیریت کنه و backup به صورت فایل و restore داشته باشه. (مشابه برنامه arabic sms که البته فقط نمایش میده ولی بک آپ نمیگیره)

یه موضوع دیگه . توی فولدرهای گوشی که میگشتم یه فایل به اسم smsreast.dat تو مسیر c:\system\data با حجم زیاد 27172k (حدود 27 مگابایت!!!) پیدا کردم !
قبلا گفته بودم حدود 1000 تا sms داشتم و دائماً با پیغام no enough memory موجه میشدم. حجم فایل و پسوند فایل هم داره چشمک میزنه که ممکنه این فایل حاوی تمام sms ها باشه !
مشکلی که وجود داره اینکه که این فایل رو به هیچ جا نمیتونم کپی کنم و میگه چون فایل open هست نمیشه فایل رو بخونه !
اگر بشه یه جوری فایل رو برداشت و بعد از فورمت جایگزین کرد شاید اتفاقی بیافته !

ببخشید وقتتون رو گرفتم.
منتظر راهنمایی دوستان هستم
نبی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0

این نرم افزار p910i رو ساپورت نمیکنه !
به قول یه دوستی اصلا چنین نرم افزاری برای بک آپ گیری از بخشهای مختلف گوشی وجود نداره !

نبی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام ،

یه موضوع دیگه . توی فولدرهای گوشی که میگشتم یه فایل به اسم smsreast.dat تو مسیر c:\system\data با حجم زیاد 27172k (حدود 27 مگابایت!!!) پیدا کردم !
قبلا گفته بودم حدود 1000 تا sms داشتم و دائماً با پیغام no enough memory موجه میشدم. حجم فایل و پسوند فایل هم داره چشمک میزنه که ممکنه این فایل حاوی تمام sms ها باشه !
مشکلی که وجود داره اینکه که این فایل رو به هیچ جا نمیتونم کپی کنم و میگه چون فایل open هست نمیشه فایل رو بخونه !
اگر بشه یه جوری فایل رو برداشت و بعد از فورمت جایگزین کرد شاید اتفاقی بیافته !

ببخشید وقتتون رو گرفتم.
منتظر راهنمایی دوستان هستم
نبی

در مورد اینکه باید از چه برنامه ای استفاده کنی والله نظری ندارم....باید از کسانی که این گوشی رو دارن سوال کنی....

ولی یه چیزی بگم اونم اینه که امکان نداره 1000 تا مسیج 27 مگ جا بگیره....اینها همشون تکست هستن و اصلا جایی نمیگیرن....سر جمع 1000 تاش شاید 1 مگ یا نهایت 2 مگ بشه نه 27 مگ...

یه چیزی اینجا درست نیست....یه مشکلی هست.....اون 27 مگ مشکوکه...

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد اینکه باید از چه برنامه ای استفاده کنی والله نظری ندارم....باید از کسانی که این گوشی رو دارن سوال کنی....

ولی یه چیزی بگم اونم اینه که امکان نداره 1000 تا مسیج 27 مگ جا بگیره....اینها همشون تکست هستن و اصلا جایی نمیگیرن....سر جمع 1000 تاش شاید 1 مگ یا نهایت 2 مگ بشه نه 27 مگ...

یه چیزی اینجا درست نیست....یه مشکلی هست.....اون 27 مگ مشکوکه...

والا منم دیگه عقلم به جایی قد نمیده !
در هر صورت از نظرتون ممنونم

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
کسی میتونه بگه مسیر دقیق ذخیره سازی sms ها کجاست؟

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
خواستم مستر ریست کنم.
device lock code ازم خواست.
ولی فراموش کردم !
حالا چیکار کنم ؟!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما هنوز اون کاری که گفتم نکردین؟؟

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
شما هنوز اون کاری که گفتم نکردین؟؟

کدوم یکی ؟

منظورتون فورمت کردن اینترنال مموریه؟

هنوز نه .

فکر کردم اول مستر ریست کنم شاید اصلا مشکل حل بشه.

حالا اگر راهی برای عبور از password device lock نیست . که مجبورم...

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
بلاخره توسط همون روش قبل حافظه داخلی رو فورمت کردم و مشکلم کاملا حل شد البته فقط به قیمت از دست دادن تمامی مسیج هام !
دیگه خیلی صبر کردم ناچار بودم...

جالبه ! دست مخابرات درد نکنه که 20 روز مسیج هام رو میزبانی کرد :D
وقتی فورمت کردم و گوشی روشن شد ! دقیقا 50 بار زنگ و ویبره اومدن sms اومد و یکجا 50 تا sms برام اومد ! دقیقا تمامی مسیج های این 20 روز یکجا اومدن ! جالب بود!
یادمه مسئول مخابرات تو تلوزین گفته بود مسیج ها تا 24 ساعت روی سیستم های ما ذخیره میشن و بعد حذف میشن !

به هر حال از جناب Sony Ericsson!! که یک تنه یاری گر بنده بود و 20 روز همراه من بودند کمال تشکر رو دارم ... :wub:

یه سوال کوچولو دیگه داشتم که همینجا میپرسم، اتصال دائم از طریق بلوتوث چطور میشه ایجاد کرد؟
یه آشنایی با بلوتوث بین گوشی نوکیاش و کامپیوتر که بلوتوث بهش وصل بود اتصال دائم ایجاد میکرد و از هر فایل رد و بدل میشد دیگه هیچ سوالی نمیپرسید و مستقیم تو inbox ش ذخیره میشد. در مورد p910i هم میشه اینکارو کرد؟
اینو بیشتر برای اینترنت گفتم.
آخه وقتی که گوشی روی پایه است با opera از تو گوشی میشه سایت ها رو باز کرد، فکر کردم اگر از طریق بلوتوث اتصال دائم برقرار بشه ، بشه بدون پایه هم سایت باز کرد....!؟

بالا