NabiKAZ
Registered User
- نوشتهها
- 225
- لایکها
- 0
سلام
گوشیم P910i است.
به تازگی گوشیم سرعتش فوق العاده اومده پایین، طوری که کار کردن باهاش غیر ممکن شده.
حافظه هم به اندازه کافی داره ، حدود20 مگ.
جالبه که وقتی روشن میکنم مقدار حافظه شروع میکنه به کم شدن تا صفر میشه و پیغام Low on stronge space ظاهر میشه.
برنامه ها رو نمیشه Unistall کرد.
وارد اس ام اس هم نمیشه یا بعد از مدت بسیار طولانی در حدود چندین دقیقه ، ارور میده و به منو اصلی برم میگردونه .
ضمناً شارژم زود تموم میکنه ، هیچ کاری که باش نکنیم ، 6 ساعته کامل خالی میکنه !!!
با Sman هم تو لیست برنامه های زمینه ، این در حال اجراست: EiksrvBackdrop یه کم اسمش مشکوکه ! end task هم نمیشه !
نکته جالب اینکه هیچ sms یی به دست من نمیرسه و حتی وارد بخش sms نمیتونم بشم که sms ارسال کنم ، الان دو هفتست که رنگ sms رو ندیدم !!!
حتما شما هم حدس میزنید ویروس باشه .
اما یادم نمیاد هیچ فایل اجرایی و سیستمی از کسی دریافت کرده باشه.
احتمال دیگه ای وجود داره ؟
لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم.
توضیحات بیشتر در اینجا هست:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=25088
اینجا یا همونجا لطفا راهنمایی کنید.
گوشیم P910i است.
به تازگی گوشیم سرعتش فوق العاده اومده پایین، طوری که کار کردن باهاش غیر ممکن شده.
حافظه هم به اندازه کافی داره ، حدود20 مگ.
جالبه که وقتی روشن میکنم مقدار حافظه شروع میکنه به کم شدن تا صفر میشه و پیغام Low on stronge space ظاهر میشه.
برنامه ها رو نمیشه Unistall کرد.
وارد اس ام اس هم نمیشه یا بعد از مدت بسیار طولانی در حدود چندین دقیقه ، ارور میده و به منو اصلی برم میگردونه .
ضمناً شارژم زود تموم میکنه ، هیچ کاری که باش نکنیم ، 6 ساعته کامل خالی میکنه !!!
با Sman هم تو لیست برنامه های زمینه ، این در حال اجراست: EiksrvBackdrop یه کم اسمش مشکوکه ! end task هم نمیشه !
نکته جالب اینکه هیچ sms یی به دست من نمیرسه و حتی وارد بخش sms نمیتونم بشم که sms ارسال کنم ، الان دو هفتست که رنگ sms رو ندیدم !!!
حتما شما هم حدس میزنید ویروس باشه .
اما یادم نمیاد هیچ فایل اجرایی و سیستمی از کسی دریافت کرده باشه.
احتمال دیگه ای وجود داره ؟
لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم.
توضیحات بیشتر در اینجا هست:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=25088
اینجا یا همونجا لطفا راهنمایی کنید.