• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشیم قاطی کرده ، سرعتش کم شده

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به هر حال از جناب Sony Ericsson!! که یک تنه یاری گر بنده بود و 20 روز همراه من بودند کمال تشکر رو دارم ... :wub:

یه سوال کوچولو دیگه داشتم که همینجا میپرسم، اتصال دائم از طریق بلوتوث چطور میشه ایجاد کرد؟
یه آشنایی با بلوتوث بین گوشی نوکیاش و کامپیوتر که بلوتوث بهش وصل بود اتصال دائم ایجاد میکرد و از هر فایل رد و بدل میشد دیگه هیچ سوالی نمیپرسید و مستقیم تو inbox ش ذخیره میشد. در مورد p910i هم میشه اینکارو کرد؟
اینو بیشتر برای اینترنت گفتم.
آخه وقتی که گوشی روی پایه است با opera از تو گوشی میشه سایت ها رو باز کرد، فکر کردم اگر از طریق بلوتوث اتصال دائم برقرار بشه ، بشه بدون پایه هم سایت باز کرد....!؟

قابلی نداشت....:D دیدی اخر گفتم باید همین کار رو بکنی..........

در اون مورد نمیدونم....باید امتحان کنی ببینی میشه یا نه...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به هر حال از جناب Sony Ericsson!! که یک تنه یاری گر بنده بود و 20 روز همراه من بودند کمال تشکر رو دارم ... :wub:

من به طور اتفاقی مشکلات و نوشته های شما رو خوندم...، واقعا این جناب Sony Ericsson!! کارشون درسته و به حق (البته اگه برخی شیطنت هاشون رو کنار بگذریم! :D ) کاربر فعال بخش موبایل این فورم هستن! ;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من به طور اتفاقی مشکلات و نوشته های شما رو خوندم...، واقعا این جناب Sony Ericsson!! کارشون درسته و به حق (البته اگه برخی شیطنت هاشون رو کنار بگذریم! :D ) کاربر فعال بخش موبایل این فورم هستن! ;)

:D :D ...ممنون قربان....البته خب شیطنت هم لازمه زندگی هست دیگه...;) :D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه سوال کوچولو دیگه داشتم که همینجا میپرسم، اتصال دائم از طریق بلوتوث چطور میشه ایجاد کرد؟

باید یه Bluetooth Serial Port Connection ایجاد کنید
منم به همین صورت k700 رو وصل می کردم به کامپیوتر و از طریق my phone explorer مسیج می فرستادم و می گرفتم
23.gif

بالا