• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشیهای احتمالی سونی اریکسون

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دیدم که هر کی هر شایعه و ... راجع به یک گوشی سونی اریکسون میشه یه تاپیک جدید میزنه! گفتم این تاپیک رو بزنم تا اینجا راجع به گوشیهایی که هنوز در حد شایعه هست بحث کنیم.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
گوشی شیکر سونی اریکسون که با تکون دادن اون میتونید ترک مویقی رو عوض کنید!

Sony Ericsson Shaker phone?

One member at Esato forums heard some information of a forthcoming Sony Ericsson phone. This new handset supposed to have so called "Shake" feature, which allows, for example to change music tracks by shaking your phone. Shake your phone forward, and the phone will start to play the next song or shake it backwards and it will play the previous track.

According to the forum member this might be the new S-series handset.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اینم یکی دیگه!

P3_c_1.jpg

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
عجب...جالبه....یادم به این تلویزیون قدیمیها افتاد که وقتی یکی میزنی تو سرش درست میشه...لول(جدی گفتم قصد مسخره نداشتم!!!)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باشه. یه تاپیک برات میزنم برای نوکیا! شما برو اونجا دلتو خوش کن!:D جون ما این جار رو هم بیخیال شو!!!:wacko:

ای بابا دلش رو به چی خوش کنه؟

همون گوشی های رسمی نوکیا که معرفی میشن طرفدار ندارن و تاپیک هاشون همشون خوابیده ...یه نفر نیست توش پست بده...چه برسه یه بخشی هم برای گوشی های در حد شایعه نوکیا درست بشه...اون رو دیگه باید رسما درش رو گل گرفت...:p فکر کنم فقط بحرین توش پست بده...:lol:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
باشه. یه تاپیک برات میزنم برای نوکیا! شما برو اونجا دلتو خوش کن! جون ما این جار رو هم بیخیال شو!!!
راست میگه والا.لطف کن این طرف ها نیا.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
جرا شما هها نميفهميد ؟؟؟!!

من طرفدار نوكيا نيستم .... هزار دف

طرفدار حق هستم !!!

الان نيم ساله كه هر روز يه كسي با فوتوشاب يه كَوشي طراحي ميكنه ومعرفي ميكنه ...

به عنوان سوني اريكسون 5 ميكَابيكسلي ،،،، كه اصلا هيج منبع رسمي هم نداره

كه يك بار هم از اين كَوشيها رو خودم طراحي كردم ولي كسي نفهميد !!!! لووووووووووول

حالا كه شماها با يك عكس مسخره دلتون رو خوش ميكنيد وشادي ميكنيد ... بزار خوش باشيد !!!...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
جرا شما هها نميفهميد ؟؟؟!!

من طرفدار نوكيا نيستم .... هزار دف

طرفدار حق هستم !!!

كه يك بار هم از اين كَوشيها رو خودم طراحي كردم ولي كسي نفهميد !!!! لووووووووووول

حالا كه شماها با يك عكس مسخره دلتون رو خوش ميكنيد وشادي ميكنيد ... بزار خوش باشيد !!!...

آقا جان اصلا سونی اریکسون حال نکرده گوشی 5 مگاپیکسلی بزنه! اصلا حال کرده پره یکی مثل شما رو باز کنه!!!
تو فرومهای خارجی از این جور تاپیکها چیز عجیبی نیست! و بعضی جاها اصلا یک بخش به شایعات اختصصاص داره. حالا چه برای نوکیا چه برای سونی اریکسون و ... حالا چه واقعی باشه چه نباشه;) اصلا بحث اصلی این تاپیک هم اینه که گوشیهایی که ذکر میشن هنور رسما معرفی که نشدن که هیچ تازه ممکنه به قول شما فیک باشن!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

نکنه همینی که چند وقت پیش عکسش رو گذاشتن توش کلی سوتی داده بود (فکر کنم روی ک800 کار شده بود)....ما هم کلی مسخرش کردیم...کار شما بود؟!!!!

این بحثهای شما هم داره تکراری میشه!!!و هم خسته کننده!!!!...شما برو هر وقت گوشی سونی با دوربین 5 مگ به صورت آفیشال معرفی شد باهات تماس میگیریم!!!!

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
نکنه همینی که چند وقت پیش عکسش رو گذاشتن توش کلی سوتی داده بود (فکر کنم روی ک800 کار شده بود)....ما هم کلی مسخرش کردیم...کار شما بود؟!!!!

نه بابا ، ، ، اوني كه من ساخته بودم خيلي شبيه واقعي بود ،، اصلا حرف نداشت
كه تازه تو سايتهاي معتربي مثل جي اس ام ارينا و موبايل-ريفيو هم قرار داده شده

شما برو هر وقت گوشی سونی با دوربین 5 مگ به صورت آفیشال معرفی شد باهات تماس میگیریم

خيلي ممنون از لطفتون ... اكَه خواستيد شما تلفونم هم بهت ميدم تا تماس حاصل فرماييد:p
فقط خرجتون يه خورده شايد كَرون دربياد "به خاطر اينكه تماس بين المملي حساب ميشه"

آقا جان اصلا سونی اریکسون حال نکرده گوشی 5 مگاپیکسلی بزنه! اصلا حال کرده پره یکی مثل شما رو باز کنه!!!
تو فرومهای خارجی از این جور تاپیکها چیز عجیبی نیست! و بعضی جاها اصلا یک بخش به شایعات اختصصاص داره. حالا چه برای نوکیا چه برای سونی اریکسون و ... حالا چه واقعی باشه چه نباشه اصلا بحث اصلی این تاپیک هم اینه که گوشیهایی که ذکر میشن هنور رسما معرفی که نشدن که هیچ تازه ممکنه به قول شما فیک باشن

حرف شما كاملا درسته ،،، اما كي شده يه كَوشي سوني اريكسون غير رسمي معرفي بشه ،،، بعدش به واقعي تبديل بشه ؟؟؟:D:p

موفق وسربلند باشيد
:Dبحرين:D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
حرف شما كاملا درسته ،،، اما كي شده يه كَوشي سوني اريكسون غير رسمي معرفي بشه ،،، بعدش به واقعي تبديل بشه ؟؟؟:D:p

::D

اغلب اوقات! سیاست سونی اریکسون سیاست درهای بسته هست! مثلا همین P1 که کلی شایعه شده بود راجعبش ( P700 و M610 و ... ) و S500 و k550 , ... حتی همون P990 که فقط چند تا عکس تار! ازش تو نت پیدا میشه! همه اینها هنوز رسما معرفی نشده بودن وقتی عکسشون بود!

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
Sony Ericsson M610i - Lizy

حال كنيـــــــــــــــــــــد !!!

SonyEricssonLizy.jpg

مشخصاتي كه ازش فهميدم :

Symbian 9.1 UIQ 3.0

Bluetooth and Wi-Fi

GSM 900/1800/1900

متن اصلي :

Мы уже писали о коммуникаторе под кодовым названием Lizy от Sony Ericsson (M610i), который сейчас готовится к выпуску и представляет собой наследника модели M600i. Не так давно появилась информация, что устройство прошло проверку Федеральной Комиссии Связи США (FCC). Сейчас в сети появились «живые» фотографии этого коммуникатора, по заявлению источника, это первые достоверные фотографии Sony Ericsson Lizy.

Напомним, что относительно характеристик аппарата на данный момент известно достаточно мало: сети GSM 900/1800/1900 и UMTS, беспроводные модули Bluetooth и Wi-Fi, платформа UIQ 3.0 операционной системы Symbian 9.1.

А в Финляндии в прошедшие дни состоялся запуск услуг мобильного телевидения на основе стандарта DVB-H. Потоковое видео по традиционным каналам было доступно и ранее у некоторых операторов. Передача данных по стандарту DVB-H требует специального оборудования: телефон должен быть оснащен антенной, чипом-приемником и т. д.

В действительности сеть мобильного телевидения в стандарте DVB-H была построена оператором Digita еще в конце прошлого года. Но лишь после выпуска на финском рынке первого аппарата с необходимой «начинкой», смартфона Nokia N92, появилась реальная возможность пользоваться этой услугой, т. е., фактически, состоялся коммерческий запуск сети. Две национальные телевизионные широковещательные компании, MTV3 и Nelonen, начали предоставление контента в сети мобильного телевидения.

Пока эта услуга доступна лишь в нескольких городах Финляндии, Хельсинки, Турку и Оулу, к концу года оператор обещает расширить зону покрытия.

SMS-сообщения прочно вошли в обиход современной молодежи, которая сейчас активно пользуется данным видом коммуникаций. Некоторые особо словоохотливые абоненты умудряются отправлять в течение месяца сотни, а то и тысячи коротких сообщений.

Любопытное исследование провели специалисты сайта «160 Characters», посвященного, как нетрудно догадаться, как раз службе коротких сообщений. Оказывается, 84% отправляющих SMS-сообщение ожидает скорейшего (в течение 5 минут) ответа на свое послание. Так что, получив сообщение, не стоит тянуть с ответом, ведь очень велика вероятность того, что написавший послание ждет скорейшего ответа.

منبع : mobile-review

آدرس مستقيم : http://www.mobile-review.com/articles/2007/week-21.shtml

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
خيلي ممنون از لطفتون ... اكَه خواستيد شما تلفونم هم بهت ميدم تا تماس حاصل فرماييد
فقط خرجتون يه خورده شايد كَرون دربياد "به خاطر اينكه تماس بين المملي حساب ميشه"

شما نگران اونش نباش فقط هی نیا اینجا بحثهای تکراری راه بنداز....شمارتون هم دقیق بذارین باهاتون تماس میگیریم!!!!!(مثل این وعده هایی که وقتی یه جا واسه کار میری بهت میدن!!!!...لول)

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
Sony Ericsson P3

35201_SonyEricssonP3i.jpg

شایدم این باشه :

p3i.jpg

p3i-1.jpg

شایدم این :

G1bAh7TWRzYYn6Bq9dT5.jpg

بالا