mohandes_milad
Registered User
- نوشتهها
- 947
- لایکها
- 34
Sony Ericsson k990
شما نگران اونش نباش فقط هی نیا اینجا بحثهای تکراری راه بنداز....شمارتون هم دقیق بذارین باهاتون تماس میگیریم!!!!!(مثل این وعده هایی که وقتی یه جا واسه کار میری بهت میدن!!!!...لول)
اینم یکی دیگه!
آخ گفتی منم بدفرم باحاش حال میکنم مخصوصا عکس دومیه که تماما lcd و کیپد نداره :blink::f34r:من بد با این حال میکنم.
شایدم این :
آره.در عین سادگی خیلی شیک و قشنگه.امیدوارم واقعی باشه.آخ گفتی منم بدفرم باحاش حال میکنم مخصوصا عکس دومیه که تماما lcd و کیپد نداره
این هم باحاله.
هنوز که یه طرح ه ... مدلی براش انتخاب نشده .... معلوم هم نیست بیاد یا نه...مدل این گوشی سایبرشات ه چی بودش؟!
بجه های فروم Esato خیلی کار میکنن رو این Concept ها ....شکی وجود نداره که کانسپت کارای سونی اریکسون محشر هستند !
حتی اگه رسمی هم نباشه ، و کار ِ یوزر های عادی باشه ، نشون از ذوق ِ بیشتر ِ اس ای باز ها داره ...
نوکیا گوشی های قدرتمندی میزنه اما دیزاین هم مهمه ...
مثلا ان82 تا خشتک مجهزه ، اما قیافه ش ابهت دستگاه رو آورده پایین ، اما یه گوشی ِ ساده ای مثل W910 تمام امکاناتش به نظر 2 برابر میاد و این بخاطر دیزاین هست ...
واقعیت ها رو بپذیریم ، کسی رو هم مسخره نکنیم ... آینده ی اس ای به همین کانسپت ها گره خورده ، چه بیاد چه نیاد ...