alinumber77
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 16
- لایکها
- 10
سایت سازنده باید داشته باشه
Sent from my A5300 using Tapatalk
دستت درد نکنه برادر از سایت خود سازنده شم دانلود کردم، اثر نکرد. مرده شور شرکت جیائو رو ببرن با خدمات پس از فروشش
این preloader دقیقا" چیه؟ و واقعا اگه تیکشو تو فلش تولز برندارم، گوشی دیگه بالا نمیاد؟ چون وقتی رام اصلی رو نصب میکنم و تیک اینو برمیدارم، خود رام اصلا" بالا نمیاد. یعنی سیستم عامل گوشی بالا نمیاد و فقط منوی ریکاوری بالا میاد؟ احتمال دادم اگه تیک preloader رو برندارم، شاید درست بشه البته شاید.
و این که تو فلش تولز اگه یادتون باشه، اون شب اصلا گوشی رو نمیشناخت. اونم فکر کنم به خاطر preloader باشه. چون با آزمون و خطا فهمیدم که واسه گوشی خودم به جای این که گوشی رو تو حالت خاموش و بدون باطری وصل کنم تا برنامه ی فلش تولز رام بریزه و فلش کنه، باید گوشی رو خاموش بزنم و وقتی دکمه ی دانلود رو زدم، باطری رو بذارم توش تا تازه گوشی رو بشناسه و نصل رام و فلش رو شروع کنه و دایره ی سبز رنگش بیاد.
مسئله ی دیگه اینه که اون منوی زبون چینی که با نگه داشتن ولوم پایین و پاور بالا میومد، هیچ کدوم از گزینه هاش مال کالیبره کردن تاچ نبود و به نظرتون ممکنه این به هم ریختن تنظیمات تاچ و صفحه ربطی به IMEI یا مشخصات دیگه ی گوشی داشته باشه؟
کلا" دارم پیشرفت میکنم و حتی گوشی های چینی چند نفرو درست کردم ولی گوشی خودمو نتونستم از چند تا تعمیرکار تو بازار هم پرسیدم، نمیدونستن مشکل من چوری حل میشه و ترسیدن سمتش برن. ببخشید زیاد حرف زدم