• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشیهای تلفن همراه حایر !!!!!!!!!!

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
امروز صبح تو تلویزیون تبلیغشو دیدم!
یواش یواش معلوم میشه افزایش تعرف گمرکی گویشهای خارجی از کجا آب میخوره!
تو بازار اومدن؟ کسی دیده؟ برند اصلیش مال کدوم شرکته؟
قیافش که مال نبود!

highman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا تو بازار کمیابه .
حایر هم یه شرکت چینیه .
( با این اوصاف فکر کنم میتونید خصوصیات گوشی ها رو حدس بزنید . )

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
حایر همونی نبود که تبلیغ ماشین لباسشویی دوقلو می کرد ؟!!!!!
البته اگه کیفیت گوشیهاش خوب باشه ، می توان منتظر انقلابی بزرگ در صنعت موبایل بود !!!!!!!

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته اگه کیفیت گوشیهاش خوب باشه ، می توان منتظر انقلابی بزرگ در صنعت موبایل بود !!!!!!!

آفرین خودشه
گوشی های حایر امکان شستشوی نیم کیلو جوراب خشک را دارن.
هر جا احساس کردین جورابتون کثیف شده سریع بزارینش توی گوشی تون تا بشورش.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mooZmar :

انقلاب چيه ؟؟؟‌اين همه كمپاني دارن توليد مي كنن انقلاب نكردند ... يه شركت چيني مي خواد بياد انقلاب كنه ؟
بازم هزار رحمت به ساژم:eek:

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
منظور من اینه که اگه جلوی واردات گوشی گرفته شه و شرکت های داخلی بتونن مدلهای قابل قبولی ارائه بدن ، اونوقت میشه گفت که انقلابی به وجود آمده !
در ضمن امیدوارم که تعداد کارخانه های موبایل سازی مثل پفک ، ماکارونی و موتور ، یه شبه زیاد نشه و سر به فلک نکشه !!!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
آره تازه در مواقع ضروری میتونی گاهی اوقات باهاشون زنگ بزنی 110 چون جای دیگرو نمیگرن اینم چون امرجنسی کاله میتونی بگیری

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا شرمنده بلانسبت من نمیدونم کدوم احمقی ممکنه بره گوشی حایر بخره!!! ادم به قران سامسونگ دستش بگیره و نون و پنیر بخوره شرف داره به اینکه جلوی هر دوست و اشنا و غریبه ای به ریشش خندیده بشه که رفته از یه شرکت تولید کننده ماشین لباسشویی گوشی خریده:wacko:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از mooZmar :
منظور من اینه که اگه جلوی واردات گوشی گرفته شه و شرکت های داخلی بتونن مدلهای قابل قبولی ارائه بدن ، اونوقت میشه گفت که انقلابی به وجود آمده !
در ضمن امیدوارم که تعداد کارخانه های موبایل سازی مثل پفک ، ماکارونی و موتور ، یه شبه زیاد نشه و سر به فلک نکشه !!!

جملتونو اينجوري اصلاح ميكنم كه اگه صنعتگران ايراني توان توليد جنس مرغوب رو داشته باشند مردم خودشون ميروند ميخرند :)
اين بحث حمايت و ..... مال عهد استالينه و بدرد كشورهاي زاقارت جهان سومي و توتاليتري مثل ايران ميخوره
تجربه پيكان بس نبود ؟؟؟
حالا حال ملتو ميخواهيد 40 سال ديگه با توليد گوشي و انباشه كردن جيب صنعتگران فاسد ايراني با پول اين ملت بگيريد ؟؟

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از alireza_juve :
اقا شرمنده بلانسبت من نمیدونم کدوم احمقی ممکنه بره گوشی حایر بخره!!! ادم به قران سامسونگ دستش بگیره و نون و پنیر بخوره شرف داره به اینکه جلوی هر دوست و اشنا و غریبه ای به ریشش خندیده بشه که رفته از یه شرکت تولید کننده ماشین لباسشویی گوشی خریده:wacko:
سامسونگ هم که چیزی بیشتر از اون نیست! فقط علاوه بر ماشین لباسشویی یخچال هم میزنه
21.gif

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Reza364 :
سامسونگ هم که چیزی بیشتر از اون نیست! فقط علاوه بر ماشین لباسشویی یخچال هم میزنه
21.gif

حایر هم میخواد گوشی دوقلو بزنه ! حتما" 2 تا سیمکار میخوره . ویبرش هم بدون صدا و بدون لرزشه :D !

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
بین p910 و hayer مثلا x400 کدومو انتخاب کنم :D :D :D :D :D :D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا حایر بخر،p910 که نمی تونه جوراب بشوره:eek: ،ضمنا" می تونی چند تا حار بخری و یه رختشور خونه وا کنی که خدمات تلفن و اس ام اس هم ارائه می ده:p ;)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
عرض شود که من حالا کاری به افزایش تعرفه و اینا ندارم ولی میشه اطلاعات جامعی رو راجع به این گوشی ها توی GSMARENA در اینجا به دست آورد ولی برای من به شخصه مدل N60 اش جالبه چون یه پردازنده ی 312 MHZ داره و یکجورایی به PPC میزنه، تقریبا تاچ اسکرین هستش و قابلیت هند رایتینگ داره از همه جالب تر بر خلاف مدلهای موجود در بازار که یا سیمبین هستند یا ویندوز موبایل این تحت لینوکس هستش!!
haier-n60.gif

البته تنها مدل جالبش هم ظاهرا همین گوشیه و بقیشون در حد گوشی های 3 سال پیش هستند، حالا یه سئوال میمونه قیمتشون در چه حدودیه اجناس تولید چین معمولا از نظر قیمت همیشه توی بازار حسابی جلب توجه میکنن و ارزون هستند.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
البته موتورولا هم مدلاش همشون لینوکسه که آخه برنامه هاش خیلی کمه به اندازه سیمبین و ویندوز هم برنامه بدرد بخور نداره چون گوشیای لینوکس خیلی کمن و بارز ترین تولید کننده شون موتورولاست اگه سیمبین میزاشت بهتر بود ببینم چند کیلوییه :p

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE No
3G No
WLAN No
Bluetooth No
Infrared port No
USB Yes
33.gif
امکانات ارتباطی پیشرفتش منو کشته بلوتوث هم نداره جالبه!ببینم این GSM داره که بشه باهاش زنگ زد یا اونم نداره :D

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
يعني قراره اين گوشي توي ايران توليد بشه ؟!

.. قضايا خيلي مشكوكه ..!!!!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
171.gif

اما متاسفانه امسال که این همه ملت سیم کارت نوشتن مثل من و شما روشن فکر نیستن
266.gif
و پول بالای شیک بودن و تکنولوژی نمیدن ، این چیزام براشون مهم نیست بلوتوث داشته باشه یا ردتوث! میگردن هر کدوم ارزون تره میخرن باهاش الو الو کنن اینجوری میشه که این شرکت های شلکی! وضعشون از اون نوکیا و سونی اریکسون بهتر میشه چون بازار اینا داغه و میشه جریان پیکان جلوی واردات خودرو رو گرفتن 40 سال پیکان یه مدل امد بیرون

بالا