saeid_2001
کاربر تازه وارد
ولی باور کنید این حایر چندتا از گوشیهاش عینن از گوشیهای سامسونگه فقط یکمی فرق داره
من نه تو قیافشون شباهتی میبینم نه تو امکانات از کجاش کپ زده آخه ان 90 بیریخت یغر کجا این خوشگله کجا؟خود سامسونگ كه اينو از روي N90 نوكيا كپ زده ...
به نقل از saeid.mob :خوب وقتی تعرفه واردات گوشی از 4% برسه به 60% و در داخل ایران هم قرارداد تولید 6,000,000 گوشی (با شرکت های داخلی) امضا بشه که تا 9 ماه دیگه وارد بازار میشن (که البته صا ایران هم گفته که ما هیچ برنامه ای برای تولید گوشی نداریم) باید انتظار داشته باشیم که از این به بعد علاوه بر گوشی های حایر شاهد گوشی هایی از قبیل اشی مشی و چی توز در یازار داخلی باشیم
به نقل از MahdiΩ :در کل حایر گوشی ای که در سطح خوبی باشه نداره. یعنی اصلاً حرفی واسه گفتن نداره
ماشین لباسشویی اش هم با این که دوقلو بود اصلا تعریفی نداشت و خریداری نداشت چه برسه به گوشی هاش !!!
خدا به داد مردم ایران برسه.
فکر کنم تو همین مایه هاست!به نقل از afshin_electronic :يه سوال :
اين كه تعرفه از 4% شده 60% يعني چي ؟
يعني يه گوشي رو كه وارد كننده از كمپاني ميخره 100 تومن و ميخواد وارد كنه .. قبلا 4 تومن ميداد و حالا بايد 60 تومن بده ؟!
درست گفتم ؟!
اين كه تعرفه از 4% شده 60% يعني چي ؟
يعني يه گوشي رو كه وارد كننده از كمپاني ميخره 100 تومن و ميخواد وارد كنه .. قبلا 4 تومن ميداد و حالا بايد 60 تومن بده ؟!
درست گفتم ؟!