• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی ارزون خوب؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
مرکز فرماندهی موتورولا توی قلب شیطان بزرگ واقع شده، چجوری می خواد نمایندگی معتبر داشته باشه!؟

:lol: البته نمایندگی چیز زیاد عجیب غریبی نیست قطعات و معمولا از دبی میارن کلا موتورولا از نظر آنتن دهی و کیفیت قطعات و امکانات نرم افزاری چطوره کسی نظری داره ؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:lol: البته نمایندگی چیز زیاد عجیب غریبی نیست قطعات و معمولا از دبی میارن کلا موتورولا از نظر آنتن دهی و کیفیت قطعات و امکانات نرم افزاری چطوره کسی نظری داره ؟

چن سال پیش در مورد انتن دهیش شک و تردیدهایی بود! ولی الان طبق اظهارنظرهای موتورولا داران که کم هم نیستن این مورد(عدم انتن) کلا نقض میشه .. پس از این نظر خیالتون راحت .. کیفیت ساخت و قطعات گوشیایش که از بهترین ها هست .. مخصوصن سری وی که دیزاین فوق العاده زیبا و در عین حال کم حجم و محکم دارند .. ساپرتشون هم با توجه به زیاد شدنشون قاعدتا باید بهتر شده باشه ولی خب دیگه نمایندگی مشخصی براشون نیست .. من خودم وی تری ایکس موتورولا رو خیلی دوس میدارم:)

r7asmu7s

Registered User
لایک‌ها
22
چن سال پیش در مورد انتن دهیش شک و تردیدهایی بود! ولی الان طبق اظهارنظرهای موتورولا داران که کم هم نیستن این مورد(عدم انتن) کلا نقض میشه .. پس از این نظر خیالتون راحت .. کیفیت ساخت و قطعات گوشیایش که از بهترین ها هست .. مخصوصن سری وی که دیزاین فوق العاده زیبا و در عین حال کم حجم و محکم دارند .. ساپرتشون هم با توجه به زیاد شدنشون قاعدتا باید بهتر شده باشه ولی خب دیگه نمایندگی مشخصی براشون نیست .. من خودم وی تری ایکس موتورولا رو خیلی دوس میدارم:)
عزیزان واقعا از توصیه هایی که بهم کردین ممنون. تو شهره ما یه جایی پیدا شده که به فرهنگیان فروش اقساطی میده. ما هم تونستوم از این امکان استفاده کنیم. قرار شده که یه K750 I بگیریم. قیمتش خیلی گرون هست ولی هر چی هست قسطی هست. قیمت K750 رو گفتن 245000 تومن که گرونه. الآن قیمت این گوشی تو تهران چقدر هست؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من میخوام L7 موتورولا بگیرم کسی امتحان کرده از نظر کیفیت قطعات و آنتن دهی چطور هستش

در ضمن موتورولا نمایندگی معتبری داره یا نه ؟

آنتن دهی سری v موتورولا عالی بود اگر این هم مثل اونها بشه که احتمال میدم اینطوره آنتن دهیشون قابل توجهه

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امشب توي شيراز قيمت کردم K750i به قيمت بين 223 تا 235 اوني که 235 تومن بود مي گفت با کارت گارانتي شيراز
يکي هم مي گفت با منوي فارسي که خودم هم قضيه اش رو نمي دونم چيه
اقا خواهشاً بين K750i و Motorola V3i منو راهنمايي کنيد کدوم بهتره من از موتورولا خوشم اومده
دوم اينکه رنگ هاي اين V3i چي هست کسي مي دونه
آيا اين گوشي ها پلمب هستند يا خير ؟
چون هر مغازه اي رفتم توي شيراز ملاصدرا مي گفتن همه گوشي هاي ما باز هست قوطي پلمب وجود نداره مي گفت ده تا دارم هر کدوم رو خواستي بهت مي دم
بعد اين گوشي موتورولا اصلا گارانتي داره يا اصلا گارانتي معني داره؟
کسي v3i رو داشته اينجا ؟
آقا فقط با استدلال بگين يعني اگه کسي سوني اريکسون k750i داشته ولي v3i نداشته نگه موتورولا بده يعني با استدلال لطفاً نظر بدين
خيلي ممنون مي شم من الان نزديک يک ماه هست سيم کارت گرفتم گوشي رو موندم چي بخرم
نمي دونم چرا از نوکيا توي رنج 200 تا 230 هم چيزي خاصي نديدم
آخه موتورولا v3i مال آذر سال 84 هست که خوب خيلي جديده به نسبت نوکيا توي اين رنج
با تشکر و سپاس

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من امشب توي شيراز قيمت کردم K750i به قيمت بين 223 تا 235 اوني که 235 تومن بود مي گفت با کارت گارانتي شيراز
يکي هم مي گفت با منوي فارسي که خودم هم قضيه اش رو نمي دونم چيه
اقا خواهشاً بين K750i و Motorola V3i منو راهنمايي کنيد کدوم بهتره من از موتورولا خوشم اومده
دوم اينکه رنگ هاي اين V3i چي هست کسي مي دونه
آيا اين گوشي ها پلمب هستند يا خير ؟
چون هر مغازه اي رفتم توي شيراز ملاصدرا مي گفتن همه گوشي هاي ما باز هست قوطي پلمب وجود نداره مي گفت ده تا دارم هر کدوم رو خواستي بهت مي دم
بعد اين گوشي موتورولا اصلا گارانتي داره يا اصلا گارانتي معني داره؟
کسي v3i رو داشته اينجا ؟
آقا فقط با استدلال بگين يعني اگه کسي سوني اريکسون k750i داشته ولي v3i نداشته نگه موتورولا بده يعني با استدلال لطفاً نظر بدين
خيلي ممنون مي شم من الان نزديک يک ماه هست سيم کارت گرفتم گوشي رو موندم چي بخرم
نمي دونم چرا از نوکيا توي رنج 200 تا 230 هم چيزي خاصي نديدم
آخه موتورولا v3i مال آذر سال 84 هست که خوب خيلي جديده به نسبت نوکيا توي اين رنج
با تشکر و سپاس

من v3i داشتم ولی این گوشی فقط برای صحبت کردنه سایر امکاناتش ضعیفه و بزرگتریم مشکلش حافظه نخوردنه. گوشی بدون گارانتیه ولی مشکلی براش پیش نیومده الان هم یکی از اعضای خانواده ازش استفاده میکنه توی موتورولا L7 الان خوبه که 1 گیگ مموری ساپورت میکنه. موتورولاها گوشیهای بسیار خوبی هستند فقط در ایران کمتر شناخته شدند. گارانتی هم دارند ولی من نمیدونم چطور باشند

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من توي سايت معرفي گوشي اين رو خوندم v3i:
نوع کارت حافظه microSD TransFlashُ، قابل افزایش حداکثر تا ۵۱۲ مگابایت
شما منظورتون v3 هست چون v3i دوربينش 1.23 مگاپيکسل هست و وضوح هم اندازه 6630

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من توي سايت معرفي گوشي اين رو خوندم v3i:
نوع کارت حافظه microSD TransFlashُ، قابل افزایش حداکثر تا ۵۱۲ مگابایت
شما منظورتون v3 هست چون v3i دوربينش 1.23 مگاپيکسل هست و وضوح هم اندازه 6630

حق با شماست منظور همون وی تری بود.

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب V3i با ايني که شما دارين فرق مي کنه يک لينک خارجي پيدا کردم ولي خوب مسلط نيستم به زبان خارجي خيلي کامل و جالبه ولي نمي دونم چي گفته تصاوير جالب و خيلي کاملي هست يعني اصلا ديگه گوشي رو برات تداعي مي کنه :
http://www.mobile-review.com/review/motorola-v3i-en.shtml
با تشکر

بالا