تحقیق کردم که دارم میگم اس4 نسخه آی9505 بهتر از آی9500 هست 8 هسته نیست 9500 دو تا 4 هسته است دلیل بهتری 9505هم خواستی بگو بگم.آی9505 ارزش خریدش خیلی بیشتر از نوت2 هست.اس4 خیلی بهتر از نوت2 هست.بچه ها به نظرتون بین
Samsung Galaxy S4 I9500 - 16GB
و
Samsung Galaxy Note II N7100 - 16GB
کدوم یکی را بخرم بدون در نظر گرفتن قیمت کدومش بهتره
نسخه 9505 اصلا داغ نمیکنه اون 9500 هست که داغ میکنه.اینیم که شما نوشتی همه فکر میکنن آیفون4 اس را داری میگی.من چون با گوشی زیاد کار میکنم بازی و نرم افزار و اینترنت و اس ام اس بازی و اینا شنیدم 4s زود داغ میکنه
میشه دلیلتون را بگید؟فقط هشت هسته اي بگير 4 هسته اي اسنپدراگون نه
خوب مشخصه اولین بنچمارکها هستن که توی 8 تا از اونا اوکتا جلوتره و فقط توی 1 عدد اسنپ جلو بودهمیشه دلیلتون را بگید؟
خوب مشخصه اولین بنچمارکها هستن که توی 8 تا از اونا اوکتا جلوتره و فقط توی 1 عدد اسنپ جلو بوده
نوت 3 هم اومده ولی قیمتش یکمی فضایی هستش یکمی منظر بمونی تا 2 تومن میاد پایین
داداش خوب معلومه نوت 3 خوب بهتره اینکه سوال نداره بهتر نبود تولید نمیکردنحالا بچه ها به نظرتون not 2 بهتره
یا not 3
واسه کسی که همش یا داره بازی میکنه یا یادداشت برداری یا در کل زیاد با گوشیش کار میکنه
بیار دوربین رو بده تا ببخشمدر اینکه نسخه اوکتا قویتر هست، شکی نیست.
ولی تا جایی که من میدونم نسخه اوکتا خیلی محدود تر تولید و پخش شده! این یعنی کاستوم رام کمتر...(اگه اشتباه میکنم، ب بزرگی خودتون ببخشید)
اختلافشون خیلی کمه میشه گفت 9500 فقط 2-3 درصد قویترهخوب مشخصه اولین بنچمارکها هستن که توی 8 تا از اونا اوکتا جلوتره و فقط توی 1 عدد اسنپ جلو بوده
نوت 3 هم اومده ولی قیمتش یکمی فضایی هستش یکمی منظر بمونی تا 2 تومن میاد پایین
منم با s4 کار کردم خیلی داغ می کنه مثلا یه بازی ساده باهاش می کنی سریع داغ می کنه
به نظر من نوت 2 بهتر از s4 ئه. هم ظاهرش هم سایزش و هم قلمش که به نظر من کاربرد نسبتا خوبی داره
البته با اومدن نوت 3 قیمتش افت می کنه ولی کارایی s4 بهتره
نوت2 ارزش خرید نداره.نیازهاتو بگو با بودجه تا راهنمایی کنیمpooria-ir چهره note 2 خیلی بیشتر به دلم نشسته به احتمال زیاد note2 بخرم به نظرت با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟