aliasghar29
Registered User
- نوشتهها
- 2,378
- لایکها
- 165
سلام دوستان هی من میام گوشی بگیرم هی بچه میگن نگیر
میخواهد ارزون بشه
به نظر شما چی کار کنم؟؟؟
ارزون که فکر نکنم بشه.اگه میخوایین بخرین سریعتر اقدام کنید
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
هم دوست دارم xperia z رو بگیرم هم بعضی ها که میگن صبر کن که باید صبر کنم
از طرفی هم بعضی ها میگن نوت 2 بخر بعدا اون رو بخر نمیدونم چی کار کنم کمکم کنید لطفا
از همه ی شما متشکرم
ممنون برای راهنمایی هایتان
خوب باید بگیرم پس
ولی اگه بگیرم ازشون خوشم نمیاد
درسته که گرون میشه ولی
یه چیز خوب گیرمون میاد
ممنون ازشما حالا باز ببینیم چی میشهالان که اصلا نگیر یا اگه میخوتی بگیری سریع اقدام کن
هر چی به عید نزدیک تر میشیم گرون تر میشه
اگه هم عجله نداری بزار بعد عید یکم بهتر میشه
داداش سریع بگیر ما توی ایران هستیم قیمت ها 24 ساعته بالا میره اگه پشت گوشت رو دیدی ارزونی رو هم میبینی خدا بگم چیکارت کنه الف م
استارتر جان احیانا چه امضای جمع و جوری داری ...
پ.ن : صبر کن ... میاد پایین قیمت ها بسیار کاذبه ...
داداش برای کسی میفروشم بنده فقط واسطه هستماگه قصد خرید گوشی در حد 2-3 میلیون داری به نظرم یکم صبر کن قیمت xperia z , htc one بیاد پایین (البته htc one تازه معرفی شده) و بعد بگیر.الان xperia z سونی چون تازه اومده قیمت فضایی داره ولی بعد یه مدت افت محسوسی میکنه.
اگر هم گوشی در حد 1-1.5 میخوای بگیری برو بگیر چون هیچ فرقی نمیکنه،گرون شاید بشه ولی ارزون خیلی بعیده.مگه اینکه وایسی قبل انتخابات قیمت ها رو یه مدت بکشن پایین که اونم معلوم نیست!
ویرایش:الان دیدم شما که خودت گوشی فروشی!!
ماشالا xperia z هم که میفروشی.
منم تو همین فکرا بودم یهو دیدم یه لومیا 920 دستمه ، بهت قول میدم ارزون بشه نسبت به گرون شدنس هیچه ، بعنوان مثال دلار 100 تومن گرون میشه گوشیو 500 تومن گرون میکنن بعد 400 تومن دلار ارزون میشه 15 روز بعدش بزور و بدبختی و مکافات 10 تومن از گوشی کم میکنن ،بخر ارزونم بشه خیلی ضرر نمیکنی ارزش صبر کردن نداره ...
تو این چند روز قیمت گوشی ها اومد پایین دوست عزیز
مخصوصا هفته دوم فروردین ماه قیمتا پایین تر هم میاد !!!!