• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی بخرم یا نه ؟اخه میگن اجناس میخواهد ارزون بشه چیکار کنم؟کمکم کنید

به نظر شما قیمت گوشی و تبلت و لپتاپ و ....چگون خواهد شد؟؟؟؟؟

• Total voters
    27

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اره مطمین هستید؟
خوب پایین که بیاید فروشنده ها نمیفروشن؟
خدا کنه یه xperia z بگیرم خودم رو راحت بکنم داره مخم رو سوراخ میکنه این لامسب

حالا به نظرتون چقدر ارزون میشه؟یه گوشی2.500 چقدرمیشه؟

بله دوست عزیز تا حالاش که یه مقدار پایین اومده
دیگه مجبورن بقروشن الان به بدبختی افتادن:دی
بعد عید مطمئن باشید ارزون میشه!

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
تو این چند روز قیمت گوشی ها اومد پایین دوست عزیز
مخصوصا هفته دوم فروردین ماه قیمتا پایین تر هم میاد !!!!

شما قیمت لومیا ۶۲۰ رو تو موبایل .ای ار به یورو زده با قیمت یورو حساب کن کمتر از ۷۰۰ هزار تومن میشه بعد برو فروشندگان ببین قیمت چقدر زدن دلار ارزون بشه ،مبادلاتی هم بدن به وارد کنندها باز هم همین اشه و کاسه اینکه دلار اینجوری بشه و ... بی تاثیر نیس ولی اینقدرا کم نمیکنن که ارزش صبر کردن داشته باشه

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
شما قیمت لومیا ۶۲۰ رو تو موبایل .ای ار به یورو زده با قیمت یورو حساب کن کمتر از ۷۰۰ هزار تومن میشه بعد برو فروشندگان ببین قیمت چقدر زدن دلار ارزون بشه ،مبادلاتی هم بدن به وارد کنندها باز هم همین اشه و کاسه اینکه دلار اینجوری بشه و ... بی تاثیر نیس ولی اینقدرا کم نمیکنن که ارزش صبر کردن داشته باشه

در یه صورت میصرفه که بری از اونور اب بیاری

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
چجوری نداره دیگه دلار که اومد پایین میری به اندازه قیمت گوشی دلار میگیری عمه خاله عمو کسی که میره مسافرت خارج بهش میدی اونم برات میگیره.

ممکنه کسی برات از خارج بفرسته چون ما فامیل داریم فقط اونجا هستند پناهنده هستند

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
فقط اونایی برندن که وقتی گوشی خیلی ارزون بود گوشی خریدن ، من سامسونگ اس 5830 رو گرفتم به 340 تومن الان ببینید چقدر شده خوب بخوام عوضش کنم گرون تر میفروشمش و یکمی هم میزارم روش گوشی رو میگیرم سرمایه اصلی هم 340 تومن بوده حالا تو مقیاس بزرگتر سونی اکسپریا اس 840 تومن بود خریدم فروختم 940 تومن حالا به فرض 300 تومنم بزارم روش گوشی دیگه ای بگیرم بازم به نفعم شده یعنی در واقع نصف بیشتر پول من دلار بوده باهاش گوشی خریدم و الان شما پولتون ریال میخواید بدید دلار (حالا همون گوشی) بخرید

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوست عزیز بهتره کمی صبر کنید و سر وقت ،حضوری،با گارانتی بخرید
الان تو بازارچه یه سری دوستان چون دم عیده عجله کردن گوش خریدن متاسفانه سرشون کلاه رفت...

banned29

Registered User
لایک‌ها
11
داره ارزون میشه انشالله

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
قيمت ها الان بهتر از قبل عيد هست اگر مي خواهيد خريد داشته باشيد تقريبا با دلار معاد قيمت جهاني شده سامسونگ هم يك مقدار قيمت هاش رو شركتي اورده پايين مي خواهيد سامسونگ نوت 2 رو براي مثال ببينيد يا سوني z

banned29

Registered User
لایک‌ها
11
قيمت ها الان بهتر از قبل عيد هست اگر مي خواهيد خريد داشته باشيد تقريبا با دلار معاد قيمت جهاني شده سامسونگ هم يك مقدار قيمت هاش رو شركتي اورده پايين مي خواهيد سامسونگ نوت 2 رو براي مثال ببينيد يا سوني z

اره خداروشکر داره ارزون تر میشه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
زمانی که قیمتا میاد پایین هول میشی نمیدونی بیشتر صبر کنی یا اینکه همین الان بگیری
اخه ممکنه هفته بعد ارزون تر ازین بشه ممکن هم هست گرون تر بشه
ولی از بعد عید قیمتا کشیده پایین
و به احتمال خیلی زیاد تا نزدیکای انتخابات همچنان پایین تر میاد
حالا چقدر کاهش پیدا میکنه معلوم نیس:blink:

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
دقیقا چیزی که دوستمون گفتند در مورد هل شدن جالب هست
دقیقا می دونید کاربران ما کی خرید می کنند؟
زمانی که در حال ارزان شدن است؟ می گویند خوب ارازان تر میشه - وقتی راکد میشه باز دو به شک می شوند- دقیقا زمانی که دوباره حرکت صعودی می گیرد همه به تکاپو خرید می افتند. به نظر من هم همه گوشی ها واقعا قیمتشون بالاست و همه ما هم دوست داریم بهترین رو داشته باشیم
اما پیشنهاد من این هست قیمت ها رو با قیمت دلاری مدل ها مقایسه کنیم مثلا از رو سایتی مثل eBAY بریم قیمت جهانی مدل رو در بیارم یک مدل قوی تر و ضعیف تر از مدلی که می خواهیم بخریم رو هم قیمتش رو چک کنیم رنج قیمتی که وجود دارد دستمون میاد که منطقی هست یا نه -

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
دقیقا چیزی که دوستمون گفتند در مورد هل شدن جالب هست
دقیقا می دونید کاربران ما کی خرید می کنند؟
زمانی که در حال ارزان شدن است؟ می گویند خوب ارازان تر میشه - وقتی راکد میشه باز دو به شک می شوند- دقیقا زمانی که دوباره حرکت صعودی می گیرد همه به تکاپو خرید می افتند. به نظر من هم همه گوشی ها واقعا قیمتشون بالاست و همه ما هم دوست داریم بهترین رو داشته باشیم
اما پیشنهاد من این هست قیمت ها رو با قیمت دلاری مدل ها مقایسه کنیم مثلا از رو سایتی مثل eBAY بریم قیمت جهانی مدل رو در بیارم یک مدل قوی تر و ضعیف تر از مدلی که می خواهیم بخریم رو هم قیمتش رو چک کنیم رنج قیمتی که وجود دارد دستمون میاد که منطقی هست یا نه -

ممنون از نظر شما ولی گوشی 500 دلاری با قیمت دلار 3000تومن مثلا حساب کنیم در ایران به قیمت 1800تومن حد اقل به فروش میرسه
تاعوض شدن مهره های س یا س ی صبر کنید

تا اون موقع همه چی کون ف ی کون میشه که

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
صبر کنید هنوز گوشی های با ارز مرجع نرسیده یه نفر یه شواهدی داشت که گفت قراره تو این چند وقته وارد بازار بشه اونوقت حدود 20-30درصد افت نسبت به الان داریم

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
صبر کنید هنوز گوشی های با ارز مرجع نرسیده یه نفر یه شواهدی داشت که گفت قراره تو این چند وقته وارد بازار بشه اونوقت حدود 20-30درصد افت نسبت به الان داریم

خدا کنه ولی فکر نکنم

بالا