• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی دوروبر200تومان

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
من 7610 رو پیشنهاد میکنم .. حدودای 240 تا 250 تومنه(البته یه مقدار از بودجه پیشنهادی شما بالاتره) .. به نظر من طراحیش خیلی از 6630 بهتره البته دوربینش 1 مگا پیکسله ولی گوشیه با کیفیت و خوبیه .. // ضمنا در مورد 6230 آی یکی از دوستام داشت عکسای زیادی رو دیدم که گرفته بود ( تو کامپیوتر دیدم) کیفیتش خیلی خوب بود به نظرم .. البته اگه نخواین گیر بدین و تو جزییات هم با سونی مقایسش کنین برای یه یوزر معمولی کیفیت عکساش خیلی هم خوبه .. ولی من خودم با قیافش حال نمیکنم چون یجورایی یاد 6610 میفتم!! والبته دوستم میگفت بدرد گوش دادن اهنگ نمیخوره چون به شدت و به سرعت باتری رو خالی میکنه! حالا اینکه راس گفته یا نه پای خودش!
7610 اصلا اون کیبوردش آدمو منصرف میکنه اصا نمیشه باهاش نوشت!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :

من خودمم تاحالا باهاش کار نکردم ولی چنتا از دوستام دارن ازش راضی هستن .. خب شما توجه کن کسی که دیزاین واسش مهم باشه 6630 رو برمیداره یا 7610؟ اگه از این مورد بگذریم آره 6630 انتخاب بهتریه .. در مورد نوشتن اولین باریه که میشنوم کسی از 7610 بد بگه ..

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
من خودمم تاحالا باهاش کار نکردم ولی چنتا از دوستام دارن ازش راضی هستن .. خب شما توجه کن کسی که دیزاین واسش مهم باشه 6630 رو برمیداره یا 7610؟ اگه از این مورد بگذریم آره 6630 انتخاب بهتریه .. در مورد نوشتن اولین باریه که میشنوم کسی از 7610 بد بگه ..
طرحش فشرده است و خیلی طول میکشه تا آدم بخواد با اون طرح کیبوردش دستشو عادت بده

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
طرحش فشرده است و خیلی طول میکشه تا آدم بخواد با اون طرح کیبوردش دستشو عادت بده

خوب بالاخره نوکیا همه جور طرحی میده دیگه .. احتمالا هم 7610 رو واسه کسایی زده که نوکیا باز هستند ;) چون میدونسته سونیا طرفش نمیان از بس که راحت طلب هستن!:p

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
حرفتون غیر منطقی در موردش توضیح نمیدم یه بار دیگه با دقت پستتونو بخونین تا متوجه بشین

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
حرفتون غیر منطقی در موردش توضیح نمیدم یه بار دیگه با دقت پستتونو بخونین تا متوجه بشین

حرف غیر منطقی جوابش هم منطقی نیمتونه باشه .. طرح فشرده رو معنی کنین تا بشه دربارش نظر داد .. من چنتا دختر رو هم میشناسم که 7610 دارن و اس ام اس هم زیاد میزنن!! (میدونین که دخترا کلا دیر به همه چی عادت میکنن و سخت گیر هستن و از همه چی ایراد میگیرن!) ولی نشنیدم بگن کیبردش جالب نیس یا سخت باهاش کار میکنن .. من خودم نگفتم7610 فیوریت خودم هست ولی اینجور ایرادای بنی اسراییلی رو هم که تاحالا از اینهمه کسی که 7610 داشته و میشناسم نشنیدم نمیتونم موافق باشم باهاش ..

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
من 7610 رو پیشنهاد میکنم .. حدودای 240 تا 250 تومنه(البته یه مقدار از بودجه پیشنهادی شما بالاتره) .. به نظر من طراحیش خیلی از 6630 بهتره البته دوربینش 1 مگا پیکسله ولی گوشیه با کیفیت و خوبیه .. // ضمنا در مورد 6230 آی یکی از دوستام داشت عکسای زیادی رو دیدم که گرفته بود ( تو کامپیوتر دیدم) کیفیتش خیلی خوب بود به نظرم .. البته اگه نخواین گیر بدین و تو جزییات هم با سونی مقایسش کنین برای یه یوزر معمولی کیفیت عکساش خیلی هم خوبه .. ولی من خودم با قیافش حال نمیکنم چون یجورایی یاد 6610 میفتم!! والبته دوستم میگفت بدرد گوش دادن اهنگ نمیخوره چون به شدت و به سرعت باتری رو خالی میکنه! حالا اینکه راس گفته یا نه پای خودش!

7610 گوشي مناسبيه :) چند تا از دوستان من دارن واقعا راضي هستند من خودم با اين گوشي كمي كار كردم طراحي خيلي خوب و صفحه كليد مناسبي داره البته با توجه به سرعت سي پي يو طبيعتا 6630 بهتره ولي اگه رو ديزاين حساس هستيد از خريد 7610 پشيمون نميشويد ... برنامه هاي كامپتيبل با اين گوشي هم فراوونه .
صفحه كليد 7610 در ابتدا كمي سفته ولي بعد از مدتي كار كردن نرم ميشه و راحت ميشه باهاش اس ام اس زد .
;)

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
حرف غیر منطقی جوابش هم منطقی نیمتونه باشه .. طرح فشرده رو معنی کنین تا بشه دربارش نظر داد .. من چنتا دختر رو هم میشناسم که 7610 دارن و اس ام اس هم زیاد میزنن!! (میدونین که دخترا کلا دیر به همه چی عادت میکنن و سخت گیر هستن و از همه چی ایراد میگیرن!) ولی نشنیدم بگن کیبردش جالب نیس یا سخت باهاش کار میکنن .. من خودم نگفتم7610 فیوریت خودم هست ولی اینجور ایرادای بنی اسراییلی رو هم که تاحالا از اینهمه کسی که 7610 داشته و میشناسم نشنیدم نمیتونم موافق باشم باهاش ..

وااااااااای که شما چقدر دوستو اشنا و فامیل داری!!!! هرجا که پستات رو میخونم هم همش میگی چنتا دوست دارم که فلان مودل رو استفاده میکنن و راضی هم هستن!;)

قصد توهین ندارم یا خدایی نکرده بگم همینجوری میگی. ولی شما تو مثالهاتون بارها و بارها اینرو گفتین که فلان دوستم داره و راضیه......

اخه کسی که نمیاد بده گوشی خودشو جلو رفقا بگه! منم هیچ وقت جولوی دوستام نمیگم که از فلان چیز گوشیم راضی نیستم.....

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از dead_chatter :

تایید میشه

من خودم با 7610 اس ام اس دادم و اصلا از کیبوردش راضی نبودم. هم سفته وهم چون مثه بقیه گوشی ها نیست فاصله ی بین کلیدها هم خیلی کمه

پیشنهاد من هم 6630 هست تو این رنج قیمت

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Moree :
وااااااااای که شما چقدر دوستو اشنا و فامیل داری!!!! هرجا که پستات رو میخونم هم همش میگی چنتا دوست دارم که فلان مودل رو استفاده میکنن و راضی هم هستن!;)

قصد توهین ندارم یا خدایی نکرده بگم همینجوری میگی. ولی شما تو مثالهاتون بارها و بارها اینرو گفتین که فلان دوستم داره و راضیه......

اخه کسی که نمیاد بده گوشی خودشو جلو رفقا بگه! منم هیچ وقت جولوی دوستام نمیگم که از فلان چیز گوشیم راضی نیستم.....

ببین داداش تیکه باحال بندازی استقبال هم میکنم و در مقابل سعی میکنم باحالش رو هم تقدیمت کنم:D ;) اینو خوب اومدی:lol: :p ولی من الکی نمیگم خوب بله کسی نمیاد بگه گوشیم بده ولی خب منهم ساد نیستم که رو هوا حرفی رو بپذیرم .. اگه تجربه کسایی که گوشی رو داشتن رو بدونم میام میگم بلکه راهنمایی بشه برای بقیه دوستان وگرنه صرفا نظر من ممکنه موافق نباشه همونطور که من نه از 7610 خوشم میاد نه از 6630 ولی وقتی بحث یه مقایسه ای میشه اگه از کسیکه داشته او گوشی رو چیزی بدونم میگم چون واقعا معتقدم کارایی این جداول مقایسه ای تی سایتهای گوشی بیشتر تئوریه تا عملی و بیشتر میشه به تجربیات استناد کرد تا اونا ..

بالا