payamb
Registered User
برادر گرامی لطفا چینی نخر..شما که بودجتون میرسه..یه نوکیا بخر..مثل:
101
200
202
110
112
c2-05
.
.
.
بازم بگم داداش...
101
200
202
110
112
c2-05
.
.
.
بازم بگم داداش...
برادر گرامی لطفا چینی نخر..شما که بودجتون میرسه..یه نوکیا بخر..مثل:
101
200
202
110
112
c2-05
.
.
.
بازم بگم داداش...
اینو من چندسال پیش دیدم 65 تومن میفروختنبروبکس این گوشی چطوره؟و چند میارزه؟
گوشی چینی ارزون جاوا ساپورت که بشه روش دیکشنری و برنامه نصب کرد چی هست تو بازار؟؟؟؟؟؟؟
آره داداش همشون بلوتوث دارن و شما ببین از این مدلهایی که گفتم کدومشون خوشتون میاد حتی بعضی هاشون این قابلیت دارن که بهشون هندزفری بلوتوث وصل کنی برای آهنگ گوش دادن مثل:اینا بلوتوث دارن؟میشه باهاشون موزیک گوش کرد؟
آره داداش همشون بلوتوث دارن و شما ببین از این مدلهایی که گفتم کدومشون خوشتون میاد حتی بعضی هاشون این قابلیت دارن که بهشون هندزفری بلوتوث وصل کنی برای آهنگ گوش دادن مثل:
200
202
c2-05
.
.
خالا ببین کدوم خوشت میاد بیشتر راهنماییت کنم دادا..
خوبه ولی این که خیلی بهتره:بهترین سیستم عامل دنیا روشه با1میلیون برنامه و بازی
خوبه ولی این که خیلی بهتره:بهترین سیستم عامل دنیا روشه با1میلیون برنامه و بازی
جی ال ایکس لاستر / GLX Luster همه محصولات خرید
بعد از یه سال تنها امکانی که ازش باقی میمونه تماس گرفتنه اونم به زوربروبکس این گوشی چطوره؟و چند میارزه؟![]()
نه این گوشی نداره این امکانات رو یه مدل دیگه هست تغیر صدا دارهبعد از یه سال تنها امکانی که ازش باقی میمونه تماس گرفتنه اونم به زور
ولی یه امکان جالب داره اونم اینه که میتونی تنظیم کنی موقع مکالمه صدای پسر برات بده بیرون برای سرکار گذاشتن دوستان خوبه![]()
2 سیم کارت هست.از لحاظ قیمت چطوره؟اون گوشی زده بود 220 تومن
بعدش دو سیم کارته هم هست؟
نه این گوشی نداره این امکانات رو یه مدل دیگه هست تغیر صدا داره
خوب چی بگیریم که حداقل بعد از یه سال زود خراب نشه
اون جی ال ایکسی که دوستمون گفتن خوبه؟
جی ال ایکس لاستر / GLX Luster همه محصولات خرید
پس همون نوکیا 200 خوبه به نظرتونوالا میل خودتونه من بودم به شخصه یه مدل نوکیا برمیداشتم یا اگرم اندروید میخواید یه مدل چینی با برند نسبتا معتبر مثلا "هایر"
خیلی رک بگم خیلی خیلی ببخشید جی ال ایکس انگار یه محصول حرومزادست اصن معلوم نیس محصول کدوم شرکت چینیه !
پس همون نوکیا 200 خوبه به نظرتون
گیج شدم باووووووو
کافیه شما یک بار با گوشیای جی ال ایکس کار کنید تا مطمئن بشید واقعا کیفیت دارن و مثل نوکیا هستند.سیستمش هم که اندرویده 1 میلیون برنامه و بازی رو بورس براش هست هر روزم اضافه میشه.به روز ترین سیستم عامل جهان.2سیم.فقط 180تومن! تو خرید لاستر شک نکنید.پس همون نوکیا 200 خوبه به نظرتون
گیج شدم باووووووو
کافیه شما یک بار با گوشیای جی ال ایکس کار کنید تا مطمئن بشید واقعا کیفیت دارن و مثل نوکیا هستند.سیستمش هم که اندرویده 1 میلیون برنامه و بازی رو بورس براش هست هر روزم اضافه میشه.به روز ترین سیستم عامل جهان.2سیم.فقط 180تومن! تو خرید لاستر شک نکنید.
اون دیگه بستگی به خودتون داره.اگه میخواید حمل و نقل راحت داشته باشه و همه جا پیشتون باشه مسلما باید گوشی باشه.ولی خوب با تبلت وبگردی خیلی راحت تره.برا تبلت پیشنهاد من 10 اینچ هست.به نظرتون یه تبلت 7 اینچ یا 10 سیم کارت خور بگیرم بهتر نیست باهاش راحت هم میتونم نت بیام نظرتون چیه تا 1200 هم میتونم هزینه کنم
اون دیگه بستگی به خودتون داره.اگه میخواید حمل و نقل راحت داشته باشه و همه جا پیشتون باشه مسلما باید گوشی باشه.ولی خوب با تبلت وبگردی خیلی راحت تره.برا تبلت پیشنهاد من 10 اینچ هست.
10 اینچ تا 1 تومن سیک کارت خور چی خوبه؟
7 اینچ nexus 7
10 اینچ galaxy tab 2