• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی زیبا با دوربین و پخش موسیقی خوب تا سقف 240 تومن

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از همه دوستان
و من هم به اين نتيجه رسيدم که بهترين توي رنج دويست و خورده اي همين 6630 هست ولي خوب چون بزرگه يه خورده مردد هستم بايد عين بيسيم توي خيابون بگيرم دستم سر جيب هم که اصلا خوشم نمي ياد بعضي مواقع دست من شديد عرق مي کنه و اين باعث تشديدش مي شه فعلا که موندم اگه چيز خاصي گيرم نياد همين 1100 رو بر مي دارم هم آنتن دهيش خوبه هم افت قيمت نداره هم که ديگه خيلي پول هزينه نکردي هم کم وزنه هم توي جيب جا مي شه هم اگه خورد زمين دلت نمي سوزه به هر حال من موندم به خدا

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از اينترنت :
يعني اين k750 از نوکيا 6600 هم بهتره ؟؟!!
با تشکر

این حرفو جای دیگه نزن;)
آخه برادر(یا خواهر) من 6600 کجا K750 کجا!
6600 خدا ی خزه!:D

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد من اشتباه کردم منظورم 6630 بود من اشتباه کردم
اين قضيه خز يعني چي من متوجه نشدم
بعد الان قيمت اين k750 چنده
با تشکر

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
خز در اصطلاح عامیانه 1 درجه بالاتر از جواته:D
یعنی ببین چقدر پیش رفته که از جوات هم زده بالاتر:D
که این اصطلاح در مورد گوشی ها هم به کار برده
6600 که گفتم دلیلشو 6630 هم گلابیه:d
بهترین گزینه K750 هست صفحه قبل امکاناتشو نوشتم همچنین اطلاعات بیشتری در مورد این گوشی خواستین پیام شخصی به من بزنین تا بهتون بگم!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من برای تصميم گيری راحت مقايسه ای بين اين 2 تا گوشی براتون میکنم

مقايسه از نظر دوربين :

1:K750 : بهترين دوربين 2 مگا پيکسل موجود که همراه با فلش و AutoFocus کار رو برای شما راحت کرده و شما رو تا حدودی از خريد دوربين ديجيتال خلاص میکنه و با کيفيت بالايی روی کامپيوتر میتونين از عکس ها لذت ببرين
2: 6630: دوربين 1.3 که در بين دوربين هايی با این کيفيت عکس های قابل قبولی میندازه ولی فقط روی گوشی به خوبی میتونين ببينين و اگر اشتباه نکنم در شب هم اصلا کارايی نداره

مقايسه از نظر پخش موسيقی :

1:K750 : به گونه ای پخش موسيقی در این گوشی برابر با W800 هست و این به این معنی هست که شما برتين کيفيت و قدرت موسيقی رو همراه دارين يعنی هم حجم و هم کيفيت با هم مورد استفاده هستند
2: 6630: تا اونجايی که من از جلو صداش رو شنيدم ، کمی ضييف تر از P800 بود ، و در واقع از بلندی و کيفيت خبری نيست

مقايسه از نظر حافظه :

1: K750: 38 مگا بايت حافظه داخلی ، به همراه کارت 64 مگا بايت و قابليت افزايش تا 1 گيگا بايت بدون افت سرعت و کندی در گوشی
2: 6630: 10 مگا بايت حافظه داخلی و 64 مگا بايت کارت حافظه ، تا 512 مگا بايت هم میتونين کارت بگيرين ولی 100 % گوشی دچاره کندی میشه

مقايسه از نظر قابليت های فيزيکی :

1: K750: وزنی معادل تنها 99 گرم داره و دکمه های مخصوص عکس برداری ، پخش موسيقی در کناره ها تعبيه شده و کيفيت صفحه نمايش فوق العاده بالاست : TFT, 256K colors ، صفحه متناسب و البته کمی کوچک : 176 x 220 pixels, 28 x 35 mm
2: 6630: وزنی معادل 127 گرم ، کيفيت صفحه نمايش زياد مطلوب نيست : TFT, 65k colors اندازه صفحه هم زياد تعريفی نداره : 176 x 208 pixels و تا جايی که يادمه دکمه خاصی در بدنه برای راحتی وجود نداره ، البته شايد اشتباه کنم !

مقايسه از نظر سيستم امل :

1: K750: از سيستم جاوا بهره مند هست که برنامه خاصی روش نمیتونيد بريزيد ولی دارای ديکشنری هست و بازيهای با گرافيک بالا هم موجود هست
2: 6630: سيستم عمل : Symbian مناسب برای بازی و برنامه که البته اینها نيازمند CPU قوی هست تا گوشی کند نشه

مقايسه از نظر قيمت :

K750 : 237.000
239.000 : 6630
البته اگر قيمت ها فرق نکرده باشند !
فکر میکنم انتخاب شما مشخص هست !

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنظر منم اگر سیمبین نمی خوای k750i انتخاب بهتری است . منتها اینم باید در نظر گرفت که امکان داره به یک برنامه خاص بر بخوری که روی se قابل نصب نباشه و بخوای اونو داشته باشیو بعد بگی چرا سیمبین نگرفتم . یکی از دوستان se داشت . منتها فقط برای اینکه بتونه برنامه تیونر گیتار رو روی موبایل داشته باشه رفته و n70 خریده. اینطوری هم هست خب... ادم هی دچار تردید میشه تا ابد هم که نمیشه صبر کرد...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از DvD Man :
من برای تصميم گيری راحت مقايسه ای بين اين 2 تا گوشی براتون میکنم

مقايسه از نظر دوربين :

1:K750 : بهترين دوربين 2 مگا پيکسل موجود که همراه با فلش و AutoFocus کار رو برای شما راحت کرده و شما رو تا حدودی از خريد دوربين ديجيتال خلاص میکنه و با کيفيت بالايی روی کامپيوتر میتونين از عکس ها لذت ببرين
2: 6630: دوربين 1.3 که در بين دوربين هايی با این کيفيت عکس های قابل قبولی میندازه ولی فقط روی گوشی به خوبی میتونين ببينين و اگر اشتباه نکنم در شب هم اصلا کارايی نداره

مقايسه از نظر پخش موسيقی :

1:K750 : به گونه ای پخش موسيقی در این گوشی برابر با W800 هست و این به این معنی هست که شما برتين کيفيت و قدرت موسيقی رو همراه دارين يعنی هم حجم و هم کيفيت با هم مورد استفاده هستند
2: 6630: تا اونجايی که من از جلو صداش رو شنيدم ، کمی ضييف تر از P800 بود ، و در واقع از بلندی و کيفيت خبری نيست

مقايسه از نظر حافظه :

1: K750: 38 مگا بايت حافظه داخلی ، به همراه کارت 64 مگا بايت و قابليت افزايش تا 1 گيگا بايت بدون افت سرعت و کندی در گوشی
2: 6630: 10 مگا بايت حافظه داخلی و 64 مگا بايت کارت حافظه ، تا 512 مگا بايت هم میتونين کارت بگيرين ولی 100 % گوشی دچاره کندی میشه

مقايسه از نظر قابليت های فيزيکی :

1: K750: وزنی معادل تنها 99 گرم داره و دکمه های مخصوص عکس برداری ، پخش موسيقی در کناره ها تعبيه شده و کيفيت صفحه نمايش فوق العاده بالاست : TFT, 256K colors ، صفحه متناسب و البته کمی کوچک : 176 x 220 pixels, 28 x 35 mm
2: 6630: وزنی معادل 127 گرم ، کيفيت صفحه نمايش زياد مطلوب نيست : TFT, 65k colors اندازه صفحه هم زياد تعريفی نداره : 176 x 208 pixels و تا جايی که يادمه دکمه خاصی در بدنه برای راحتی وجود نداره ، البته شايد اشتباه کنم !

مقايسه از نظر سيستم امل :

1: K750: از سيستم جاوا بهره مند هست که برنامه خاصی روش نمیتونيد بريزيد ولی دارای ديکشنری هست و بازيهای با گرافيک بالا هم موجود هست
2: 6630: سيستم عمل : Symbian مناسب برای بازی و برنامه که البته اینها نيازمند CPU قوی هست تا گوشی کند نشه

مقايسه از نظر قيمت :

K750 : 237.000
239.000 : 6630
البته اگر قيمت ها فرق نکرده باشند !
فکر میکنم انتخاب شما مشخص هست !

جاوا سیستم عامل نیست. 6630 هم با مموری 512 دچار افت سرعت نمیشه. Cpu 6630 از قویترینهاست.

ضمنا فکر میکنم این گوشیها باز از 240 میزنه بالا چون حداقل یک مموری 512 برای هر دو گوشی لازمه.

لازم به ذکره که زیبایی ملاک اول ایشون معرفی شده بود که متاسفانه نه 6630 و نه K750 گوشیهای زیبایی نیستند.

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از ERR0R :
چیش ایراد داره؟:wacko:

بابا از تو بعيده !
مهمترين ايرادش اينه كه سونيه !

آقا شما ال 7 بگير . هم مموري ميخوره . جديد هست . آنتن دهي هم از سوني بهتره ...

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از اينترنت :
با تشکر از همه دوستان
و من هم به اين نتيجه رسيدم که بهترين توي رنج دويست و خورده اي همين 6630 هست ولي خوب چون بزرگه يه خورده مردد هستم بايد عين بيسيم توي خيابون بگيرم دستم سر جيب هم که اصلا خوشم نمي ياد بعضي مواقع دست من شديد عرق مي کنه و اين باعث تشديدش مي شه فعلا که موندم اگه چيز خاصي گيرم نياد همين 1100 رو بر مي دارم هم آنتن دهيش خوبه هم افت قيمت نداره هم که ديگه خيلي پول هزينه نکردي هم کم وزنه هم توي جيب جا مي شه هم اگه خورد زمين دلت نمي سوزه به هر حال من موندم به خدا

انتخاب خوبي كردين . 1100 هم كه باشه يه خوبي داره كه نوكياس ...
:cool:
مباركه !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نقل از DariushAgah :
جاوا سیستم عامل نیست. 6630 هم با مموری 512 دچار افت سرعت نمیشه. Cpu 6630 از قویترینهاست.

ضمنا فکر میکنم این گوشیها باز از 240 میزنه بالا چون حداقل یک مموری 512 برای هر دو گوشی لازمه.

لازم به ذکره که زیبایی ملاک اول ایشون معرفی شده بود که متاسفانه نه 6630 و نه K750 گوشیهای زیبایی نیستند.

K750 يه کمی قشنگ نيست :د ؟
6630 دچار افت میشه ها !! تست کردم !!
گفتم از جاوا بهره مند هست !! يعنی فرايند JAR توش فعاله !!
و در کل فرايند جاوا هم متفاوت هست که K750 از قويترين سيستم يعنی MIDP 2.0 تشکيل شده که بهترين جواب رو تو تست J BenchMark داده
مثلا گوشی LG L341i از Doja استفاده میکنه که يه فرايند ديگه هست !! ( Java Doja 1.5 )

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از توضيحات دوستان
استنباطي که بنده داشتم به اين نتيجه رسيدم که همه دوستان نظر خودشون رو و برداشت خودشون رو دارن و هيچ کدوم از اين گوشي ها نمي تونه کامل باشه توي اين رنج قيمت يعني يکي زيبايي داره امکانات نداره يکي زيبايي داره امکانات داره ولي يه معايبي داره و بالعکس
يکي از دوستام دانشجو هست و يک 6630 داره که سه ماهه خريده فاکتور هم داره مي گه همه تلق و جلدش رو هم باز کردم و غير اصل گذاشتم روش که خراب نشه الان مي خواد بفروشه به نظرتون چند بخرم خوب خريدم و آيا اصلاً ازش بخرم يا خير خيلي خوشم مي ياد از اين گوشي فقط بزرگه
با تشکر

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نقل از اينترنت :
با تشکر از توضيحات دوستان
استنباطي که بنده داشتم به اين نتيجه رسيدم که همه دوستان نظر خودشون رو و برداشت خودشون رو دارن و هيچ کدوم از اين گوشي ها نمي تونه کامل باشه توي اين رنج قيمت يعني يکي زيبايي داره امکانات نداره يکي زيبايي داره امکانات داره ولي يه معايبي داره و بالعکس
يکي از دوستام دانشجو هست و يک 6600 داره که سه ماهه خريده فاکتور هم داره مي گه همه تلق و جلدش رو هم باز کردم و غير اصل گذاشتم روش که خراب نشه الان مي خواد بفروشه به نظرتون چند بخرم خوب خريدم و آيا اصلاً ازش بخرم يا خير خيلي خوشم مي ياد از اين گوشي فقط بزرگه
با تشکر

والا نمیشه گفت ارزش نداره ولی ديگه خيلی چيز هست ديگه :د
120 - 130 خوبه !!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اگر مي خواي

خوشگل باشه و دوربين و mp3 هم داشته باشه ... خب moto v3i بگير

اگر مي خواي

دوربين و mp3 داشته باشه و خوشگل باشه ... سراغ سوني اريكسون برو ... k750 شايد بد نباشه

اگرم كه خوشگليش برات مهم نيست خب نوكيا ... خب كتلت .. خب گوشتكوب :happy:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نقل از CP-YOU :
اگر مي خواي

دوربين و mp3 داشته باشه و خوشگل باشه ... سراغ سوني اريكسون برو ... k750 شايد بد نباشه

اگرم كه خوشگليش برات مهم نيست خب نوكيا ... خب كتلت .. خب گوشتكوب :happy:

اینجا باتن Thanks نداره :د ؟

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده من اشتباه کردم دوستم 6630 داره من اشتباه کردم
چند بخرم خوبه ؟
با تشکر

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از اينترنت :
شرمنده من اشتباه کردم دوستم 6630 داره من اشتباه کردم
چند بخرم خوبه ؟
با تشکر

180-190 فکر کنم بصرفه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از DvD Man :
K750 يه کمی قشنگ نيست :د ؟
6630 دچار افت میشه ها !! تست کردم !!
گفتم از جاوا بهره مند هست !! يعنی فرايند JAR توش فعاله !!
و در کل فرايند جاوا هم متفاوت هست که K750 از قويترين سيستم يعنی MIDP 2.0 تشکيل شده که بهترين جواب رو تو تست J BenchMark داده
مثلا گوشی LG L341i از Doja استفاده میکنه که يه فرايند ديگه هست !! ( Java Doja 1.5 )

متاسفانه مموریهای میکروسیم تقلبی زیاد داره که باعث کندی گوشی میشه وگرنه 6630 سی پی یو قوی ای داره که افت سرعت توی کارش نیست.
ضمنا K750 به علت اینکه چند سال با اسامی متفاوتی تولید میشه و سونی هر دفعه با یک اسم جدید و معمولا با عوض کردن جای جوی استیک و یکی دو تا دکمه مدل جدید میزنه دیگه هیچ جذابیتی نداره.حتی K800 هم که گوشی روزه هیچ زیبایی نداره.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از DvD Man :
کمتر فکر کنم اخه نوش مگه 240 نيست !؟ نمیدونم ها :د !!

اکر کمتر بده که خوبه ولی یکی از همکارا 7610 دست دوم خرید 180 چند روز پیش

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موقع خريد من که وارد نيستم اين دست دوم رو بايد به چي بيشتر توجه کنم
کشور سازنده و اينها هم مي خواد دقت کنم
خلاصه شما خودتون رو بزارين به جاي من مبتدي بايد چي رو ازش بخوام
آيا وسايل جانبي هم داشته موقع خريد
با تشکر

بالا