• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی موبایل GPS دار در ایران

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
بهرین گوشیهایی که جی پی اس دارن و نقشه و برنامه خوب براشون هست پاکت پی سی ها مثل سامسونگ اومنیا یا سونی اریکسون ایکس ون و یا گوشیهای اچ تی سی هستند بعدش هم سمبین ها مثل ان 95 و ان 82 و ان 96 و ان 85 .....

ولی گوشیهایی که سیستمشون جااوا هست و جی پی اس دارن مثل سونی اریکسون سی 702 خیلی به درد نمیخوره جی چی اسشون جون برنامه خوب براشون نیست .

برای پی 990 برنامه خوب هست ولی به جی پی اس رسیور نیاز هست

Sherpa

Registered User
لایک‌ها
92

شاید بهتر این باشه که اولویت را ابتدا به رنج قیمت ویا کاربرد مورد نظر بدهیم و بعد به دیگر مشخصات فنی.
مثلا برای کسی که میخواد فقط مختصات یک محل را بدونه یه گوشی ارزون قیمت هم کفایت میکنه ، از طرف دیگه بجز چند شهر بزرگ و راه های اصلی ایران نقشه کاملی برای ایران وجود نداره که گرانی بعضی از گوشی ها را توجیه کنه.و چنانچه نیاز یه وسیله کاملا حرفه ای باشه ، گوشی ها جوابگو نیستند و بهتره از دستگاهایی مثل
Garmin Oregon 400t
استفاده کرد.

موفق باشید

Sherpa

Registered User
لایک‌ها
92

.........
ولی چنانچه مایل باشی میتونی یک GPS جانبی (مثلا نوعی هد فون که گیرنده GPS هم داره)
برای آنها تهیه کنی و گوشی را مجهز به گیرنده خارجی کنی.

منظور چنین وسایلی هستند:

kashxvvraot2pkxon559.jpg

m1mwj2gbschkswon1ji6.jpg

Last edited:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
مشكل وسيله اش نیست ، مشکل این هست که برنامه درست و حسابی که نقشه های دقیق ایران رو داشته باشه برای جاوا نیست و یا اگر هم هست کمیابه و نیاز به اینترنت جی پی ار اس داره برای داونلود نقشه ها از اینترنت مثل برنامه گوگل مپ

Sherpa

Registered User
لایک‌ها
92

دوست عزیز

فعلا تو ایران مشکل کمبود نقشه کم و بیش برای همه مدلهاست چه اونهایی که سیستم عامل دارند و چه اونهایی که ندارند، فرقی نمیکنه که شما یه گوشی معمولی داشته باشید یا یه پاکت پی سی !

ببینید وقتی صحبت از نقشه میشه منظور تنها نقشه چند شهر بزرگ ایران نیست بلکه همه شهر ها و روستا های ایرانه ، کلیه راه های ارتباطی ست ، تمام کوه ها و دشتها رودخانه ها و دریاچه هاست ، یه چیزی تو مایه گوگل مپ و گوگل ارت .

منظور نقشه هایست که جزییات کامل داشته باشه ، مثل اماکن مهم توریستی، پمپ بنزین ها ، تعمیرگاه ها ، پلها، نشانگر خیابان های دو طرفه و یک طرفه ، تقاطع ، چراغ قرمز و شاید باور نکنید محل استقرار دوربین های ثابت کنترل سرعت پلیس و...

تا اونجایی که من میدونم هنوز تو ایران چنین نقشه هایی نداریم بنابرین بهتره موقع خرید، این بی امکاناتی ها هم در نظر گرفته بشه و هزینه اضافی نکنیم.

موفق باشید

Last edited:

M E H R D A D

Registered User
لایک‌ها
0
از بين W760 و C702 و N78 كدوم شون GPS قوي تري دارند؟ يعني براي كسي كه اولويت اولش در خريد گوشي GPS باشه كدوم مدل (فقط از بين اين سه مدل) پيشنهاد ميشه؟

متشكرم.

Last edited:

Sherpa

Registered User
لایک‌ها
92
از بين W760 و C702 و N78 كدوم شون GPS قوي تري دارند؟ يعني براي كسي كه اولويت اولش در خريد گوشي GPS باشه كدوم مدل (فقط از بين اين سه مدل) پيشنهاد ميشه؟

متشكرم.

W760
چون بعد از مطالعه مشخصات فنی و شکل ظاهری خودم هم این مدل را انتخاب کردم وخریدم .
اما قبل از خرید یه نگاهی هم به تاپیک جی پی اس دستی بینداز میخوام یه مطلب اونجا بنویسم شاید برایت مفید باشه.

موفق باشید

M E H R D A D

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از پاسخ شما.

فقط يه مسئله اي هست: N78 سيمبين است و ممكنه نرم افزارهاي نقشه بيشتري براي اون موجود باشه.

درسته؟ براي گوشي هاي جاوا هم ممكنه نرم افزار نقشه تهران پيدا بشه؟

Sherpa

Registered User
لایک‌ها
92
ممنون از پاسخ شما.
فقط يه مسئله اي هست: N78 سيمبين است و ممكنه نرم افزارهاي نقشه بيشتري براي اون موجود باشه.
درسته؟ براي گوشي هاي جاوا هم ممكنه نرم افزار نقشه تهران پيدا بشه؟

تا اونجا که حافظه یاری میکنه نقشه تهران برای W760 موجوده ، یه گشتی توی نرم افزار گوشهای جاوا بزن پیدا میکینی . درضمن با فعال کردن اینترنت گوشی شما میتونید نقشه هر مکانی که هستید را از گوگل مپ دانلود کنید و موقعیت خوتون را روی نقشه ببینید . حتی نقشه های کوه و دشت و صحرا و جنگل و غیره !

موفق باشد

M E H R D A D

Registered User
لایک‌ها
0
درسته این عکس شیرپلاست از ابتدای مسیری که به طرف ایستگاه 5 میره. منظره شیرپلا از اون جا خیلی زیبا و با شکوهه!

از توضیحات شما هم خیلی ممنونم. باید بیشتر تحقیق کنم و از بین W760 و N78 یکی رو انتخاب کنم.

Sherpa

Registered User
لایک‌ها
92
درسته این عکس شیرپلاست از ابتدای مسیری که به طرف ایستگاه 5 میره. منظره شیرپلا از اون جا خیلی زیبا و با شکوهه!

از توضیحات شما هم خیلی ممنونم. باید بیشتر تحقیق کنم و از بین W760 و N78 یکی رو انتخاب کنم.

شاید این مقایسه هم کمک کنه

Compare Nokia N78 v Sony Ericson W760

موفق باشی

koroush22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی ان 86 دارم هرکار میکنم نقشه نوکیل مپ3 نصب نمیشه جواب بدید

بالا