ali_alavijeh
Registered User
دوستان گوشی زیر موجوده

همونطور که از تاریخ فاکتور مشخصه در تاریخ 22.3.92 به قیمت 1240 خریداری شده . یعنی دقیقا دو هفته پیش

به علت علاقه طرف به اچ تی سی همون موقع به داخل جعبه برگشت و توسط بنده یه وان اس براشون خریداری بشد. پس کارکر= حدودا 0

همونطور که میبینید لوازم گوشی باز هم نشده اند
ضمنا تاریخ شروع گارانتی 20.1.92 و پایان اون دوسال بعد یعنی 20.1.94 هستش. (خودم برای خرید باهاشون نبودم واین گوشی الان دست من رسیده)

(یه محاقظ صفحه اصلی به علاوه قاب ژله ای که جمعا 50 چوق پولشو دادن هم روی این ال جی هسته)
بریم سر اصل مطلب:
1-هدف اصلی تعویض
اولویت با خانواده وان: one s , one x, one x plus و .... گزینه دیگه هم بود بفرمایید
در صورتی که گوشی در حد گوشی خودم بود ماب التفاوت آک رو پرداخت میکنم
2- برا فروش: تا روز 4شنبه مورخ 1392/04/19 گوشی رو به قیمت مناسبی خواهم فروخت. خریدارید یا علی
بعد از چهارشنبه هم برش میگردونم به صاحب اصلیش
دیگه حوصلشو ندارم
هر گونه بحث و نقد و اظهار نظر با حفظ شیونات اسلامی ازاد
ویرایش بشد:wacko:

همونطور که از تاریخ فاکتور مشخصه در تاریخ 22.3.92 به قیمت 1240 خریداری شده . یعنی دقیقا دو هفته پیش

به علت علاقه طرف به اچ تی سی همون موقع به داخل جعبه برگشت و توسط بنده یه وان اس براشون خریداری بشد. پس کارکر= حدودا 0

همونطور که میبینید لوازم گوشی باز هم نشده اند
ضمنا تاریخ شروع گارانتی 20.1.92 و پایان اون دوسال بعد یعنی 20.1.94 هستش. (خودم برای خرید باهاشون نبودم واین گوشی الان دست من رسیده)

(یه محاقظ صفحه اصلی به علاوه قاب ژله ای که جمعا 50 چوق پولشو دادن هم روی این ال جی هسته)
بریم سر اصل مطلب:
1-هدف اصلی تعویض
اولویت با خانواده وان: one s , one x, one x plus و .... گزینه دیگه هم بود بفرمایید
در صورتی که گوشی در حد گوشی خودم بود ماب التفاوت آک رو پرداخت میکنم
2- برا فروش: تا روز 4شنبه مورخ 1392/04/19 گوشی رو به قیمت مناسبی خواهم فروخت. خریدارید یا علی
بعد از چهارشنبه هم برش میگردونم به صاحب اصلیش
هر گونه بحث و نقد و اظهار نظر با حفظ شیونات اسلامی ازاد
ویرایش بشد:wacko:
Last edited: