• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی های شرکت تازه وارد های تل hitel

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام
دوستان لابد شما هم تبلیغ گوشی های های تل رو از تی وی دیدید

محصولاتشو از لینک ببینید و نظرتون رو دربارش بگید

یه نمونه:
مدل a908

• Android 4.0.4 IceCream
  • CPU: MT6575 1.0 GHZ
  • Internal memory: 2 GB (حافظه داخلی)
  • RAM: 512 MB
  • Screen: 4.0 inch 1.6 million colors, Multi touch
  • Camera: 5.0 Mpixels, Flash light, تشخيص چهره, داراي دوربين جلو
  • Data transfer: USB, Wifi, GPS, GPRS, Bluetooth, راديو, سنسور نور, شتاب سنج
  • Battery: 1530 mAh
  • پشتيباني کامل از زبان فارسي
  • پشتيباني از دو سيم کارت بصورت همزمان
  • قیمت برای مصرف کننده: 475000 تومان
مدلg22a

• Android 4.0.4 IceCream
  • CPU: MT6575 1 GHz
  • Internal memory: دو گيگابايت حافظه داخلي
  • RAM: 512 MB
  • Screen: 4.3 inch Capacitive Touch screen, Multi touch
  • Camera: 8 Mpixels, Flash LED, فوکوس اتوماتيک, تشخيص چهره, داراي دوربين جلو
  • Data transfer: USB, Wifi, GPS, GPRS, Bluetooth,3G,HSPA, راديو, سنسور نور, شتاب سنج
  • Battery: 1800 mAh
  • پشتيباني کامل از زبان فارسي
  • پشتيباني از دو سيم کارت بصورت همزمان
  • قیمت برای مصرف کننده: 495000 تومان
[h=3]
[/h]

Last edited:

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
راستش خرید از شرکتهای تازه تاسیس یمقدار ریسک طلب میکنه.مثلا معلوم نیست 1سال دیگه. چنین شرکتی باشه یا نه ! مثل لپ تاپ های جونیپر که معلوم نشد شرکتش چی شد!!!!

Sent from my GLX Luster using Tapatalk 2

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
آخه کدوم آدم عاقلی تا گوشیهای هووایی هست با ضمانت مایکروتل که هم قدرت سخت افزاریش از اینا بهتره هم قیمتش مناسبتره هم برندش جا افتاده تره میره سراغ این گوشی که معلوم نیست برند درجه چندوم چینه...
خواهش میکنم از همه دوستان و هموطنان اگه کمی دلتون برای میهنتون میسوزه از این گوشیهای آشغال چینی مثل همین برند یا glx یا دیمو نخرید بلکه اون آدم کلاهبرداری که میره برای منفعت جیب خودش از این آشغالها میاره ضرر کنه که دیگه شاهد ورود این آشغالها به کشورمون نباشیم..

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
آخه کدوم آدم عاقلی تا گوشیهای هووایی هست با ضمانت مایکروتل که هم قدرت سخت افزاریش از اینا بهتره هم قیمتش مناسبتره هم برندش جا افتاده تره میره سراغ این گوشی که معلوم نیست برند درجه چندوم چینه...
خواهش میکنم از همه دوستان و هموطنان اگه کمی دلتون برای میهنتون میسوزه از این گوشیهای آشغال چینی مثل همین برند یا glx یا دیمو نخرید بلکه اون آدم کلاهبرداری که میره برای منفعت جیب خودش از این آشغالها میاره ضرر کنه که دیگه شاهد ورود این آشغالها به کشورمون نباشیم..

شما چطور متوجه شدید که این برندها اشغال هستند؟
الان سامسونگ و سونی و ... همگی کره ای و زاپنی هستن فقط جی ال ایکس و دیمو و ... چینین!!!!!!

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
شما چطور متوجه شدید که این برندها اشغال هستند؟
الان سامسونگ و سونی و ... همگی کره ای و زاپنی هستن فقط جی ال ایکس و دیمو و ... چینین!!!!!!

داداش گلم من دارم به نفع شما و امثال شما تبلیغ میکنم...الکی میگم این برندها آشغاله که بقیه سراغ این برندها نرن,انوقت افراد گرامی مثل شما که از این مدل برندها میخرید وقتی دستتون ببینن فکر میکنن عجب گوشی با کلاسی داری(کلا چقدر با کلاس و مهین پرستی)...کلا این برندها خیلی بهتره از سامسونگ و سونی برندهای غیره هستن که اصلا بلد نیستن گوشی بزنن..
فقط glx و مرام شما عشقه دادا..
موفق و پیروز باشی...
پ ن:کمی دقت میکردی توی نوشته من متوجه میشدی که من روی چینی بودن ایرادی نگرفتم و حتی گوشی برند هووای تایید میکنم و منظور من لیاقت ما ایرانیا بود که باید گوشیهای بهتری داشته باشیم که شما داداش ثابت کردی ما ایرانیا لیاقت نداریم و همین برند glx و غیره از سرمون زیادیه...

Last edited:

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
این شرکت احمق یه گوشی زده دقیقا کپی برابر اصله HTC Amaze 4g هست،
میتونید تو گالری سایتش ببنید،
واقعا کار احمقانه ای کردن،
hitel.ir

حتی عکس گوشیشون که از رابط کاربری Htc Sense بهره میبره ساعت 10:08 دقیقه ثبت شده بود !!! (اچ تی سی قدیما واسه معرفی گوشیاش تو عکسی که ازشون میزد ساعت 10:08 رو صفحشون بود،جدیدا نمیدونم اینکارو میکنه یا نه)

خلاصه ی کلوم که هایتل از اون دو سه تا شرکت دیگه ی به ظاهر ایرانی هم کپی برداریاش احمقانه تره و بدرد لای جرز دیوار تو زمستونا میخوره

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
این گوشی ها پیشرفته ترین گوشیای ایرانین
چون تولید ملی هستن واقعا ارزون تر از بقیه برندان
طوری که جی ال ایکس جی 4 بین 2 هسته ای ها واقعا حرفی داره
در ضمن کم کم اصلا کم کم نه با سرعت زیاد داره پیشرف می کنه

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
صحبت بعضی از دوستان من یاد صحبتهای پادشاه عربستان میندازه!!!!!!!!!!
که گفته بود ما تولید میخوایم چیکار!!!!! خداوند به ما نعمت نفت داده و ما نفت میفروشیم و کالای خارجی میخریم و درب منزل خودمون این کالاها تحویل میگیریم!!!!!
عمر شرکت جی ال ایکس 6 ساله و دیمو حدود 2 سال . موسس هردوتا هم یه نفره . آدم خیلی بزرگیه به نظر من چون گذشته خیلی سختی داشته!! همینکه توی منطقه محروم خوزستان کارخونه زده دستش درد نکنه!!!!!! اشتغالزایی اونم توی این شرایط هم مورد تقدیره!
افرادی مثل من خواستن میتونن محصول ایرانی بخرند و دونفر سرکار مشغول کنند و افراد دیگه که خودشون شایسته بهتر از این میدونن میتونن برندهای مطرح بخرن !!!
اینم خط تولید دیمو.
12543383249409661110.jpgd.jpgboard.jpg

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
اگه منظورتون به منه من حرف شما رو زدم

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
با همه چیش کنار میام.ولی یه مشکل خیلی بد داره.گوشیاش آپدیت نمیشن.اگه آپدیت میشد خودم میخریدم.یعنی تا همیشه رو همین اندروید فعلی میمونن.

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
با همه چیش کنار میام.ولی یه مشکل خیلی بد داره.گوشیاش آپدیت نمیشن.اگه آپدیت میشد خودم میخریدم.یعنی تا همیشه رو همین اندروید فعلی میمونن.

یبار میگی اگه تولید ایران بود میخریدم!!!!!!!
یبار میگی اگه مونتاژ ایران هم بود من میخریدم!!!!!!!!
یبار میگی اگه کارتنش ایران میزد من یدونه میخریدم!!!!!!
الان که ثابت کردم حداقل مونتاژداخل هستن میگی اگه آپدیت میشد یکی میخریدم!!!!!!!:D
ضمنا این هم بگم که شرکت دیمو برنامه داره تا پایان دهه 90 بتونه اکثر قطعات تبلت خودش تولید کنه!!!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یبار میگی اگه تولید ایران بود میخریدم!!!!!!!
یبار میگی اگه مونتاژ ایران هم بود من میخریدم!!!!!!!!
یبار میگی اگه کارتنش ایران میزد من یدونه میخریدم!!!!!!
الان که ثابت کردم حداقل مونتاژداخل هستن میگی اگه آپدیت میشد یکی میخریدم!!!!!!!:D
ضمنا این هم بگم که شرکت دیمو برنامه داره تا پایان دهه 90 بتونه اکثر قطعات تبلت خودش تولید کنه!!!
خودمم موندم
ولی 2تا عیب اساسی داره
یکی اینکه هنوز مطمئن نیستم حتی تو ایران مونتاژ بشه مگه اینکه با چشم خودم ببینم: حالا گیریم این قبول
کارتنو نگفتم دیگه
ولی این عیبش خیلی بزرگه که آپدیت نمیشه آقا اون مشکلم حل شد(تقریبا قبول کردم حداقل مونتاژ ایرانه) یکی بیاد آپدیت اندروید برا این گوشی هم بده دیگه.

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
صحبت بعضی از دوستان من یاد صحبتهای پادشاه عربستان میندازه!!!!!!!!!!
که گفته بود ما تولید میخوایم چیکار!!!!! خداوند به ما نعمت نفت داده و ما نفت میفروشیم و کالای خارجی میخریم و درب منزل خودمون این کالاها تحویل میگیریم!!!!!
عمر شرکت جی ال ایکس 6 ساله و دیمو حدود 2 سال . موسس هردوتا هم یه نفره . آدم خیلی بزرگیه به نظر من چون گذشته خیلی سختی داشته!! همینکه توی منطقه محروم خوزستان کارخونه زده دستش درد نکنه!!!!!! اشتغالزایی اونم توی این شرایط هم مورد تقدیره!
افرادی مثل من خواستن میتونن محصول ایرانی بخرند و دونفر سرکار مشغول کنند و افراد دیگه که خودشون شایسته بهتر از این میدونن میتونن برندهای مطرح بخرن !!!
اینم خط تولید دیمو.
مشاهده پیوست 408915مشاهده پیوست 408916مشاهده پیوست 408918

دوست عزیز متاسفانه شما احساسی برخورد میکنید و برای خودتون یکسری آدم قهرمان ملی میکنید..این کسانی که بنظر شما دارن این گوشیهارو تولید میکنن دلشون به حال من و شما نسوخته که دارن این گوشی تولید میکنن و فقط بفکر جیب مبارک خودشون هستن و تولید گوشیهای بی کیفیت(اینم بدون این افراد اگر به یه پارتی بزرگ وصل نبودن هیچوقت نمیتونستن بیان این گوشیهارو تولید کنن و اگه واقعا میخواستن گوشی خوبی تولید کنن هیچوقت نمیرفتن جنس درجه چندوم چینی بیارن برای فروش)
ببین داداش عزیزم شاید بقول شما با این کار توانستن اشتغال زایی کنن ولی اینم در نظر بگیر سر چند نفر مصرف کننده توی این مملکت کلاه رفته با خرید این گوشیها(که خود من حداقل چند نفر دیدم با خرید این گوشیها دچار چه مشکلاتی شدن)
دوست عزیز بنظر شما چرا کشورهای درجه اول مثل آلمان و یا ایتالیا و یا حتی فرانسه(که اومد شرکتشو به سونی واگذار کرد)نمیان تولید گوشی کنن؟؟
یعنی دوست عزیز بنظر شما این کشورها قدرت تولید گوشی خوب ندارن؟؟؟
نه عزیزم این کشورها زرنگتر از این حرفا بودن که وقت و انرژی و نیروی کارشونو صرف این کارها کنن..این کشورها اومدن با ساخت قطعه کشورهای دیگر زیر سلطه خودشون بردن..
حرف اصلی بنده هم به شما اینه که ما یه عمر ادعای خودرو سازی کردین و با این ماشینهای درجه چندوم باعث شدیم جون خیلی از ایراینا گرفته بشه و الان دارن با همین کار توی صنعت موبایل و تبلت همون داستان قدیمی تکرار میکنیم..
الانم نظر من اینه که بجای اینکه وقتمون و سرمایه مون صرف این کارهای درجه چندوم و کالای چیپ بکنیم باید تلاش کنیم مثل کشورهای جهان اول توی قطعه سازی پیشرفت کنیم و این امر هیچوقت اتفاق نمیفته تا افرادی با دید شما فکر میکنن و از این کالاهای درجه چندوم خرید میکنن...
چون تا وقتی طرز فکر ما این باشه و این خریدهارو انجام بدیم هیچوقت پیشرفت نمیکنیم و تا آخر عمر باید بدنبال پراید و glx باشیم...
این نظر بنده هست و البته بنظر شما هم احترام میذارم...

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
دوست عزیز متاسفانه شما احساسی برخورد میکنید و برای خودتون یکسری آدم قهرمان ملی میکنید..این کسانی که بنظر شما دارن این گوشیهارو تولید میکنن دلشون به حال من و شما نسوخته که دارن این گوشی تولید میکنن و فقط بفکر جیب مبارک خودشون هستن و تولید گوشیهای بی کیفیت(اینم بدون این افراد اگر به یه پارتی بزرگ وصل نبودن هیچوقت نمیتونستن بیان این گوشیهارو تولید کنن و اگه واقعا میخواستن گوشی خوبی تولید کنن هیچوقت نمیرفتن جنس درجه چندوم چینی بیارن برای فروش)
ببین داداش عزیزم شاید بقول شما با این کار توانستن اشتغال زایی کنن ولی اینم در نظر بگیر سر چند نفر مصرف کننده توی این مملکت کلاه رفته با خرید این گوشیها(که خود من حداقل چند نفر دیدم با خرید این گوشیها دچار چه مشکلاتی شدن)
دوست عزیز بنظر شما چرا کشورهای درجه اول مثل آلمان و یا ایتالیا و یا حتی فرانسه(که اومد شرکتشو به سونی واگذار کرد)نمیان تولید گوشی کنن؟؟
نه عزیزم این کشورها زرنگتر از این حرفا بودن که وقت و انرژی و نیروی کارشونو صرف این کارها کنن..این کشورها اومدن با ساخت قطعه کشورهای دیگر زیر سلطه خودشون بردن..
حرف اصلی بنده هم به شما اینه که ما یه عمر ادعای خودرو سازی کردین و با این ماشینهای درجه چندوم باعث شدیم جون خیلی از ایراینا گرفته بشه و الان دارن با همین کار توی صنعت موبایل و تبلت همون داستان قدیمی تکرار میکنیم..
الانم نظر من اینه که بجای اینکه وقتمون و سرمایه مون صرف این کارهای درجه چندوم و کالای چیپ بکنیم باید تلاش کنیم مثل کشورهای جهان اول توی قطعه سازی پیشرفت کنیم و این امر هیچوقت اتفاق نمیفته تا افرادی با دید شما فکر میکنن و از این کالاهای درجه چندوم خرید میکنن...
چون تا وقتی طرز فکر ما این باشه و این خریدهارو انجام بدیم هیچوقت پیشرفت نمیکنیم و تا آخر عمر باید بدنبال پراید و glx باشیم...

برادر اول اینکه شرکت جی ال ایکس خصوصیه. سرمایه گزارشم هنگ کنگیه. یعنی اومدن وقت و هزینشون توی ایران سرمایه گزاری کردن!!
در مورد کشورهای دیگه هم که مگه میشه توی صنعت موبایل و ... نباشن!؟ مثلا مارك سازم فرانسه!!!
یا شرکت تارگت المان که حتی قرار بود در فاروج کارخونه تولید لپتاپ و موبایل بزنه!!!
در مورد تولید قطعه باید ببینید ایران کجاست، کشوری مانند المان کجاست!!
بازارهای منطقه ای ایران طالب کالای ساخته شده هستند نه قطعه و چیپ!!
امبدوارم با اومدن دولت جدید اوضاع حداقل مثل چند سال قبل بشه! مثلا از دوباره شركت صنام بتونه صادرات چند میلیون دلاری به عراق داشته باشه یا اسنوا بتونه بازاری مثل سوريه پیدا کنه!!!

ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2

nadis_market

Registered User
لایک‌ها
22
منم حرف شمارو از یک جهاتی قبول دارم ... با توجه به سابقه خودرو سازی که آدم واقعا سوزشش میگیره بهش فک میکنه حس خوبی به این هم اگه بخوایم داشته باشیم با اون سابقه از بین میره ..

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
برادر اول اینکه شرکت جی ال ایکس خصوصیه. سرمایه گزارشم هنگ کنگیه. یعنی اومدن وقت و هزینشون توی ایران سرمایه گزاری کردن!!
در مورد کشورهای دیگه هم که مگه میشه توی صنعت موبایل و ... نباشن!؟ مثلا مارك سازم فرانسه!!!
یا شرکت تارگت المان که حتی قرار بود در فاروج کارخونه تولید لپتاپ و موبایل بزنه!!!
در مورد تولید قطعه باید ببینید ایران کجاست، کشوری مانند المان کجاست!!
بازارهای منطقه ای ایران طالب کالای ساخته شده هستند نه قطعه و چیپ!!
امبدوارم با اومدن دولت جدید اوضاع حداقل مثل چند سال قبل بشه! مثلا از دوباره شركت صنام بتونه صادرات چند میلیون دلاری به عراق داشته باشه یا اسنوا بتونه بازاری مثل سوريه پیدا کنه!!!

ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2

دوست عزیز یکم با خودت فکر کن ببین ما حدود 4 سال پیش بنز میومد توی ایران اسمبل میشود انوقت الان کارمون باید بجایی برسه که هنگ کنگ بیاد توی بازار ما سرمایه گذاری کنه(تازه اونم من بعید میدونم هنگ کنگ باشه چون اگه بود از glx عنوان گوشی ملی یاد نمیکردن شاید چین باشه بخاطر اینکه cpu این گوشیا چیپشون چینیه)
اما از نظر حرفهایی که راجع یه شرکتهای گوشی سازی آلمانی و فرانسوی زدی الان حداقل 3 سال هیچکدومشون گوشی تولید نمیکنن دیگه دادا..
نمیخوام امیدتو ناامید کنم دادا ولی زیاد دل به دولت جدید نبند که اگه بتونه کاری کنه وضع از این خرابتر نشه هنر خیلی بزرگی کرده..
دوست گلم از قدیم گفتن یکم بالاسرتو نگاه کن یکم پایین ترتو حالا اما اگه بخوایم بدنبال بازار جنگ زده سوریه و یا عراق باشیم دیگه از اینیم که هستیم بدتر میشیم ما باید بدنبال بازارهای جهانی باشیم انوقت شاید به این بازارهای ضعیف مثل عراق یا سوریه برسیم دادا..

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستانی که میگن آپدیت نمیاد
یه فروم هست کار آپدیت و رام کاستوم را برای glx انجام میده سرچ کنیید تو نت.....

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
به جای این خب آدم بره هواوی بخره خیلی بهتره

بالا