دوست عزیز یکم با خودت فکر کن ببین ما حدود 4 سال پیش بنز میومد توی ایران اسمبل میشود انوقت الان کارمون باید بجایی برسه که هنگ کنگ بیاد توی بازار ما سرمایه گذاری کنه(تازه اونم من بعید میدونم هنگ کنگ باشه چون اگه بود از glx عنوان گوشی ملی یاد نمیکردن شاید چین باشه بخاطر اینکه cpu این گوشیا چیپشون چینیه)
اما از نظر حرفهایی که راجع یه شرکتهای گوشی سازی آلمانی و فرانسوی زدی الان حداقل 3 سال هیچکدومشون گوشی تولید نمیکنن دیگه دادا..
نمیخوام امیدتو ناامید کنم دادا ولی زیاد دل به دولت جدید نبند که اگه بتونه کاری کنه وضع از این خرابتر نشه هنر خیلی بزرگی کرده..
دوست گلم از قدیم گفتن یکم بالاسرتو نگاه کن یکم پایین ترتو حالا اما اگه بخوایم بدنبال بازار جنگ زده سوریه و یا عراق باشیم دیگه از اینیم که هستیم بدتر میشیم ما باید بدنبال بازارهای جهانی باشیم انوقت شاید به این بازارهای ضعیف مثل عراق یا سوریه برسیم دادا..
عزیز چیپ چینی یعنی چی ؟؟ الان برای مابقی شرکتها مگه کجاییه ؟ آمریکاییه یا ژاپنی؟!!!!
الان پردازنده گوشی لاستر من برای شرکت Spreadtrum هست!!!! فکرنکنم شرکت کوچیکی باشه!! یمقدار ماجرای چینی بودن برام مشخص کنی ممنون میشم گلم!!!!!!!!
مثلا داخل یکی دیگه از فروم ها یکی از دوستان میگفت بیشتربرندهای داخلی LCD از پردازنده بی کیفیت M-Star استفاده میکنن !!!!!!!. بعد از مدتی یکی از دوستان که از منوی مخفی تلویزیون سامسونگ سری 5 خودش عکس گذاشت متوجه شدیم که سامسونگ هم از همین نوع پردازنده استفاده میکنه!!!! تازه پنل بیشتر مدلهای سامسونگ هم ساخت شرکتهای چینیه!!!!!!برخلاف برندهای داخلی!!!!!! گلم!!!!!!
موضوع اینه که چین الان داره آدم هم تولید میکنه چه برسه به قطعات موبایل ...