• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی هوشمند تا 360 تومن؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
چه فایده!؟ تاچ اسکرین فقط یک امتیاز کوچک حساب میشه کارایی چندانی هم تا حالا در سیمبین نداشته
باز میل خودشونه سری P در مقابل سری E خیلی ضعیف است

سری p نه، p990 کلیه گوشی های سری e رو از دم می خوره!:cool: هنوزم فک کنم تو این سری مدل های دیگه یی بیاد
بعدم شما همه چی رو از دید سیمبینی می بینیا!:D

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پی 990 اونجوری که شما میگید هم شاخ نیستتا ! البته در مقابل سری ای نوکیا .

paykoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از صحبتا. ولي به نظر من هم سري p خيلي جذاب تره اما گرونتر از بودجه منه. به نظر شما ارزونتر ميشه اگه كمي صبر كنم. گفتم كه تو مشهد 420 دست دومش رو پيدا كردم.
راستي d720 سامسونگ چطوره؟ يا گوشي هاي philips ، motorola چطورن؟ گرونن؟ گارانتي دارن؟ آنتن دهيشون چطوره؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ارزونتر بعید می دونم بشن، دلیل گرون شدنش توقف خط تولیدشه. در مورد مارک های دیگه هم راستش اطلاعی ندارم
164.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
سری p نه، p990 کلیه گوشی های سری e رو از دم می خوره!:cool: هنوزم فک کنم تو این سری مدل های دیگه یی بیاد
بعدم شما همه چی رو از دید سیمبینی می بینیا!:D

P990 یکدونه است . سری این تا الان 3 تاش تو بازاره بقیه شون هم دارند معرفی میشن! P990 یکتنه چطور از پس این همه غول برمیاد ؟!؟! احتمالا فیلم هندی دیدید!

تازه بگذارید P990 بیاد! آواز دهل از دور خوش است! احتمالا مثل P910 تولیدش زود متوقف میشه!
:rolleyes:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
p990 خیلی وقته که اومده! فقط هنوز بصورت آزمایشی هستش! می دونید فرق سونی اریکسون با نوکیا چیه؟
se وقتی یه دستگاه خیـــــــلی کاردرست درست می کنه، سریع خرحال نمی فرستش تو بازار دست مردم بی نوا، اول می زاره درست تست بشه! توی همون سایت تبلیغتی!!! Mobile-review یه نگاه به review ان(!) 80 (کپی رایت sony ericsson !! :D) بندازید، ببینید که توی اولین ارتقای firwareش چندتا مورد رو اصلاح کردن؟ و حتماً توی firmware بعدی چند بیلیون مورد رو می خوان اصلاح کنن؟!;)
بعدم اگه نخوایم از دیدگاه "خز شدن یا نشدن" به گوشی ها نگاه کنیم، p990 اگه ارزون شه با توجه به امکاناتش، از همه ی اون "غول" هایی که گفتید پرفروش تر می شه! هرچی باشه امکاناتش زنده زنده هر چی smartphone دیگه هست رو غورت می ده!
27.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
p990 خیلی وقته که اومده! فقط هنوز بصورت آزمایشی هستش! می دونید فرق سونی اریکسون با نوکیا چیه؟
se وقتی یه دستگاه خیـــــــلی کاردرست درست می کنه، سریع خرحال نمی فرستش تو بازار دست مردم بی نوا، اول می زاره درست تست بشه! توی همون سایت تبلیغتی!!! Mobile-review یه نگاه به review ان(!) 80 (کپی رایت sony ericsson !! :D) بندازید، ببینید که توی اولین ارتقای firwareش چندتا مورد رو اصلاح کردن؟ و حتماً توی firmware بعدی چند بیلیون مورد رو می خوان اصلاح کنن؟!;)
بعدم اگه نخوایم از دیدگاه "خز شدن یا نشدن" به گوشی ها نگاه کنیم، p990 اگه ارزون شه با توجه به امکاناتش، از همه ی اون "غول" هایی که گفتید پرفروش تر می شه! هرچی باشه امکاناتش زنده زنده هر چی smartphone دیگه هست رو غورت می ده!
27.gif

P990 اومده!؟
:D
نسخه آزمایشی رو میگید اومدن گوشی!!!!

بابا بگذارید بیاد بعد در فوایدش حدیث جعل کنید! رستم فقط توی داستانها پیدا میشه واقعیت چیز دیگه ایه! چون هنوز رسمی نشده دارید یک گوشی تخیلی میسازید در حالیکه معلوم نیست قتی بیاد خودتون حاضر میشدی بخرید یا نه! اصلا معلوم نیست به سر نوشت p910 یعنی توقف تولید دچار بشه یا نه!

بگذارید بچه دنیا بیاد بعد براش دنبال شوهر بگردید
:cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:lol:
عجب ها!!!
لااقل وضعش ازون n80 که نسخه ی آزمایشیش رو رسماً دادن دست ملت که بهتره!!:wacko:

paykoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا از همه ممنون. فروم خیلی باحالیه. من آخرش 6681 گرفتم.
در ضمن p990 خیلی خیلی گرونه. سونی مگه چی توش ریخته؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از paykoob :
آقا از همه ممنون. فروم خیلی باحالیه. من آخرش 6681 گرفتم.
در ضمن p990 خیلی خیلی گرونه. سونی مگه چی توش ریخته؟

خواهش می کنیم!!:happy:
تبریک گوشی خیلی خوشگلی رو گرفتی:cool:
p990 دلیل گرونیش اینه که هنوز رسمی پخش نشده و تعداد نسبتاً! کمی ازش پخش شده به عنوان تست، ولی بگو چی توش نریخته!!!:f34r: ;)

بالا