بله همون آب نباته! خیلی زیباست..این همون آبنبات خودمونه؟!
عالیه به نظرم با این قیمت! چون با این پول به آدم اصلا گوشی نمیدن! حالا صفحه رنگی و GPRS هم داره!
عجب ! اگه همین طور پیش بره تا چند سال دیگه به افغانستان هم گوشی صادر میکنیم
البت من ترجيح ميدم نوكيا 1100 رو بگيرم حتي اگه سياه و سفيد باشه
چون اين گوشي امتحانشو پس داده
چرا یکی از آشنا های ما داره خیلی باحاله سبک خوش دست باریک صفحه نمایش با کیفیت عالی نگه داشت شارژ در حالت استندبای 4روز شاید 5 روز استفاده مداوم 2 روز ووووو........من حتی باهاش کارکردم فقط یه مشکلی دارهکسی هنوز kg110 نخریده ..
چیه مشکلش؟چرا یکی از آشنا های ما داره خیلی باحاله سبک خوش دست باریک صفحه نمایش با کیفیت عالی نگه داشت شارژ در حالت استندبای 4روز شاید 5 روز استفاده مداوم 2 روز ووووو........من حتی باهاش کارکردم فقط یه مشکلی داره
راستی آنتن دهیش خوبه فقط وقتی داری با گوشی صحبت می کنی صدای خودت هم بر می گرده نمی دونم شاید این هم یک عیب دیگش باشه
آخه گوشی که برای من نیست فقط وقتی که با هاش کار دارم بهش زنگ میزنم اینجوری هست مشکلش بهش گفتم گفت شاید برم نوکیا بخرم یا سونی فعلا که داره باهاش کار میکنه واین مشکل هم فکر کنم همیشه باشه سه چهار باری اینجوری باشههمیشه و به هر جا که تماس میگیرین اینجوریه؟!!!...آخه بعضی وقتها این مشکل پیش میاد و ربطی به گوشی نداره....ایراد از مخابراته!!!!
آخه گوشی که برای من نیست فقط وقتی که با هاش کار دارم بهش زنگ میزنم اینجوری هست مشکلش بهش گفتم گفت شاید برم نوکیا بخرم یا سونی فعلا که داره باهاش کار میکنه واین مشکل هم فکر کنم همیشه باشه سه چهار باری اینجوری باشه
شاید با توجه به موقعیت طرف که بهش زنگ میزنی اون قسمت ایراد مخابراتی داشته باشه!!!!...به هر حال بعیده که از گوشی باشه چون توی گوشیهای دیگه هم همچین موردی هست!!!!