• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل برام باز نمیشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

COLDPLAY™

Registered User
لایک‌ها
5
عزیزان بیایین اینجا اعتراض کنید به رویه پاک شدن و دیکتاتوری جدید f21
تا دیروز مشکلی نبود ولی از دیروز با برگشتن یه سری همکارا به انجمن دوباره این مشکل پیدا شد
http://forum.persiantools.com/t148544-page35.html

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب به این مدیران هم تا حدی حق بدید. اینها اگه این کار رو نکنن فروم و سایت مسدود میشه

شاید اینها قلبا راضی به این کار نباشند اما مجبور به قبول این رویه شده باشند. (برای جلوگیری از مسدود شدن)

من خودم مثل همه شما ناراحتم. جیمیلم رو نتونستم 2 روز چک کنم. فایلهای PSD قالب سایت که ظرفیتشون 50 مگ هست رو نمیتونم با ایمیل دامنه خودم بگیرم برای همین میگم بفرستنش به جیمیل (البته پارت پارت شده)

منتها برنامه داشتم از دیروز روی یه قالب دروپال جدید کار کنم که اونم مالیده شده. نشستم کتاب میخونم و سماق میمکم.

از طرفی اون طرف مقابل ما هم نمیتونه فایل رو اپلود کنه چون اینترنت اونم خوابیده !!!!!!!

بالاخره این مدیران هم مثل ما روزی عضو عادی سایت بودند و اونها هم اسیر این محدودیت ها و مشکلات شدند پس بیگانه نیستند با وضعیت فعلی ما

به هر حال امیدوارم که این مشکل مسخره که مدت زیادی بود به این شکل نداشتیم در اولین فرصت حل بشه. من که مسببش رو حلال نخواهم کرد چون واقعا 2 روز ما رو از بین برد.

idenshz

Registered User
لایک‌ها
2
بعضی از این همکارای انجمن ..... یه مدت دست از سر این انجمن برداشته بودن همه چی داشت با روال خوب و آروم پیش میرفت
دوباره زده بالا برگشتن شروع کردن دیکتاتوری خودشون رو پیاده کردن

از حذف تاپیک گرفته تا بن و... بیخودی
همون تاپیک دیشیه یه مطلب آموزشیه خوب داشت که تو مواقع ضروری بشه ایمیلا رو چک کرد زدن پاکش کردن
من خواستم صفحه رو سیو کنم گفتم حالا هستش بعد سیو میکنم
خوب آخه ....و........ شده چرا پاک میکنی حداقل قفلش کن یا مطلب آموزشی رو بزار باشه

من همین جا توصیه میکنم این روند رو بزارن کنار و حیا کنن و f21 را رها کنن
یکم از فرزان یاد بگیرن

اه اه اه.....
:hmm:
بع بع.......:(

تاپیک واسه من بود زده به علت سیاسی شدن حذف شد

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
به هر حال امیدوارم که این مشکل مسخره که مدت زیادی بود به این شکل نداشتیم در اولین فرصت حل بشه. من که مسببش رو حلال نخواهم کرد چون واقعا 2 روز ما رو از بین برد.

مسبب لعنتیش کل جوانی ما رو از بین برد. مگه روزهای دیگه با اون اینترنت ذغالی شما خوش و خرم بودی ؟ تاپیک رو هم اگه بخوان پاک کنن کل تاپیک های این بخش این مباحث توش هست باید بزنن همه اونا رو هم پاک کنن.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نمیتونیم یه کارت شارژ هم بخریم.
نمیدونم این اینترنت واسه رفاه ملته یا جون به لب کردن ملت؟
تف

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
نمیتونیم یه کارت شارژ هم بخریم.
نمیدونم این اینترنت واسه رفاه ملته یا جون به لب کردن ملت؟
تف

برای رفاه ملته ولی خب اینا نمیخوان ملت رفاه داشته باشن جون به لبشون میکنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مسبب لعنتیش کل جوانی ما رو از بین برد. مگه روزهای دیگه با اون اینترنت ذغالی شما خوش و خرم بودی ؟ تاپیک رو هم اگه بخوان پاک کنن کل تاپیک های این بخش این مباحث توش هست باید بزنن همه اونا رو هم پاک کنن.

اون که حق با شماست

منتها فقط من میخواستم در مورد مشکل این 2 روز اخیر صحبت کنم. کل عمر ما که تو این سیستم پـــــــِـــرت شده

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
پرداخت الکترونیک هم کار نمی کنه !! لا مصبا کار و کاسبی ما خوابیده

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
لامصب جیمیل رو هیچ رقمه نمیتونم باز کنم.بخدا کار فوری دارم ای بابا گند بزنن بهشون

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان یه چیزه جالب اینکه من با پی شی نمیتونم گوگل رو باز کنم ولی وقتی گوشیم ( HTC HD7 ) رو با وایرلس به همون شبکه پی سی وصل میکنم اون باز میکنه . رو گوشی هم با اینترنت اکسپلورر دفالت گوشی کار میکنم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا