• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل رنک ها را آپدیت کرد . 17 بهمن 90

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
خب خودت قضاوت کن توی همین پست ها داشتیم یه سایتی هنوز 20 روز راه اندازی نشده حتی ایندکسم نداره رنکش شده 2 و بعد مثلا سایتی مثل سایت آغازه مال منم نیست رتبه الکسا 60000 داره 14000 تا ایندکس داره اونم رنکش 2
ببین دوست عزیز رنک گوگل بر اساس تعداد روزی که از راه اندازی سایت میگزه یا بر اساس الکسا و ایندکس های سایت نیست.رنک گوگل بیشتر بر اساس لینک های ورودی و خروجی سایت هست.:)

nekooh

Registered User
لایک‌ها
3
ببین دوست عزیز رنک گوگل بر اساس تعداد روزی که از راه اندازی سایت میگزه یا بر اساس الکسا و ایندکس های سایت نیست.رنک گوگل بیشتر بر اساس لینک های ورودی و خروجی سایت هست.:)

خب خودتون جواب خودتونو دادید همین که بر اساس این چیز ها نیست یعنی ارزشی نداره و ملاک مهمی نیست

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
یعنی شما میگید بازدید مهم تر از ملاک های دیگه مثل محتوای قوی؟
اونجوری باشه من سایت راه میندازم یک ار اس اس بهش وصل میکنم بازدید میگیرم خدا اما ارزش نداره سایتم
سایت هایی مثل PCTECH ارزششون در محتواشون هست چیزی که توی ایران واقعا خیلی کمه همه کپی میکنند و فکر میکنند حالا اگر یک ایران هم باشند باید بهترین رنک را داشته باشند.
هرچند الان داره به همه ی سایت ها پیج رنک داده میشه اما سایت هایی که محتوای قوی دارند از صدها سایتی که بک لینک دارند بهتر هستند چون کسی که بک لینک میخره به تعداد زیاد به گوگل داره نشون میده که فقط میخواهد رنک بگیره اما کسی که بدون بک لینک خیلی خاص و براساس محتواش پیشرفت میکنه به گوگل داره نشون میده به فکر بازدید کننده ها هست تا پیج رنک
چون Pctech مورد بحث هست به طور خاص از همون روز اول من پیگیر این سایت بودم و دیدم که دارای مقالات خوبی هست و مهم تر از همه این که کپی نیست و بیشترشون از منابع معنبر جمع اوری میشه پس واقعا ارزش رنک 4 را داره که شاید یکم از خستگی مدیراش کم کنه برای کار این مدتشون

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
هیچ تغییری ! :shades:
یه سایت رنک 3 داشتیم همون مونده!

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
دوستان از چه سایتی چک میکنید ؟ ما که از هر سایتی چک کردیم تغییری نشد شما هم یه سایت مطمدن بدید.

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
خب خودتون جواب خودتونو دادید همین که بر اساس این چیز ها نیست یعنی ارزشی نداره و ملاک مهمی نیست
ببین مهم اینکه شما ملاک اهمیت یک سایت رو تو چه چیزی بدونید اگه در آمار سایت و رتبه الکسا و صفحات ایندکس شده بدونید که گوگل با شما هم عقیده نیست و رنک رو بر اساس محتوا سایت و لینک های ورودی و خروجی سایت میده.حالا ممکنه برای شما اهمیت نداشته باشه ولی خوب به این شکل هست.

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
ممنون از امیرسینای عزیز.
ما سایت رو حدود یه ماه هست ایجاد کردیم و در این مدت تا امروز 58 تا مطلب اختصاصی داریم.
پس داشتن رتبه الکسای میلیونی خارج از انتظار نیستش.
نکته قابل توجه اینجاست که قالب جدید رو دیروز فعال کردیم و هنوز ایراداتی داره و از جمله اونا صفحات سایت و موضوعات هستن.
برای مشاهده مطالب بیشتر کافیه وارد یکی از مطالب بشین و از طریق مباحث مرتبط ملاحظه کنید که 5 تا نیستش!
برای مثال اگه این مطلب رو مشاهده کنید میبینید که مطالب به صورت فصل بندی و ترتیبی هست.
http://pctech.ir/html-tutorials-3-create-link-with-picture

عدالت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیشتر رنک ها تغییر کردن

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
رنک سایت های من تغییر نکرده هنوز

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان انقدر گرم سایتای خودتون شدید اصلا متوجه شدید که خود گوگل رنکش تغییر نکرده و همون 9 مونده ؟

دوستان فیس بوک هم 9 شده . ولی قبلا من میزدم N/A بود . رنک قبلیش چند بود ؟

کلا رنک 10 چیزی مونده ؟ سراغ دارید سایت رنک 10 ؟

میخوام بخرمش :D

USA.gov: The U.S. Government's Official Web Portal
تنها سایت پیج رنک 10 که من سراغ دارم.
میتونی برو بخر:lol:

iranian22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان که بعد از سه ماه بروزرسانی شده پیج رنک ، فکر می کنم آپدیت بعدی هم سه ماه دیگه باشه ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
گوگل بازم مثه اینکه آپدیت داده ها ...

10 12 تا از دامینام که رو پارک بود، از 2 شدن 4
آپلودز و دانلودز و موبایلز هم که جدا پارک شدن، شدن 4

چند تا دامین دیگه هم دیدم، کم و زیاد شده بودن.

بقیه هم صحنه رو دیدن؟

// میدونم که تاپیک قدیمیه :دی

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
صحنه ی ما که بی تغییر بوده !!

بالا