• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل قاطی کرده برای شما هم ؟

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
سلام خسته نباشید
یه چند تا کلمه خوب و گنده وب من پریده نمیدونم چرا
کلمات شما محو نشده ؟ به نظرتون برمیگرده ؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یعنی چی پریده؟
یعنی دیگه ازشون ورودی نداری؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
هه هه . بعضی وقتا ممکن اینجوری بشه برای چند ساعت یا یکی دو روز بره و بیاد یا بره عقب و بیاد . ولی اگر یکی دو روزه درست نشد تبریک میگم شما پنالتی شدید .

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
هه هه . بعضی وقتا ممکن اینجوری بشه برای چند ساعت یا یکی دو روز بره و بیاد یا بره عقب و بیاد . ولی اگر یکی دو روزه درست نشد تبریک میگم شما پنالتی شدید .
سایتم که کلا محو نشده یه 2 3 تا کلمه هام محو شده

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یحتمل بازدیدکننده هاتون وقتی وارد میشدن سریع خارج میشدن و گوگل به این قضیه شدید حساسه و اون کلمات رو برای شما به قول خودتون محو کرده!

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
سلام خسته نباشید
یه چند تا کلمه خوب و گنده وب من پریده نمیدونم چرا
کلمات شما محو نشده ؟ به نظرتون برمیگرده ؟

درسته
ربطی هم به پتالتی نداره ، خیلی از سایتها اینجور شدن
بیشتر هم دومین های جدید یا دومین های با بک لینک ناگهانی زیاد هستن

برای من یکی از سایتهام برگشت ، به نظرم بقیه هم برمیگرده

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
برعکس بازدیدمم کشیده بالا هاستم اخطار داده ارتقا بدم
درسته
ربطی هم به پتالتی نداره ، خیلی از سایتها اینجور شدن
بیشتر هم دومین های جدید یا دومین های با بک لینک ناگهانی زیاد هستن

برای من یکی از سایتهام برگشت ، به نظرم بقیه هم برمیگرده
پس امیدوارم باشم برمیگرده

alireza1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به این هم میتونه ربط داشته باشه که سایت های اسپم به اون صفحه لینک داده باشن.

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
به این هم میتونه ربط داشته باشه که سایت های اسپم به اون صفحه لینک داده باشن.
سایت های اسپم که یه 4 5 تاشون لحظه ای مطالبمو میذارن بقیه هم 2 3 روز یه بار
بدتر از سایت های اسپم یه سری سایت بزرگ و کوچیک هستن که دقیقا مطلب میذارن با همون عنوان و توضیحات لینک هارو هم حذف میکنن

alireza1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بهترین کار اینه که لینک های دریافتی مطالبت که اوفت داشتن رو از طریق وبمستر تولز پیدا و از طریق صفحه https://www.google.com/webmasters/tools/disavow-links-main سایت های اسپم یا لینک های اسپم رو به گوگل معرفی کنید تا اونهارو نادیده بگیره.

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
گوگل زده به سرش

seomanager

Registered User
لایک‌ها
189
برای ماهم اینجوری شده!
2 سال توی چند کلمه اولی بعد یک شبه میایی پایین!
معلوم نیست چه فازیه!

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
بايد از كوگل بكشيم بيرون به طرف سلام :|

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
یحتمل بازدیدکننده هاتون وقتی وارد میشدن سریع خارج میشدن و گوگل به این قضیه شدید حساسه و اون کلمات رو برای شما به قول خودتون محو کرده!

در این مورد نمیشه با قاطعیت صحبت کرد چون هنوز هیچکس نمیدونه که گوگل چطور bounce rate رو میفهمه و اصلا میفهمه یا نه ! چون اگر کاربری سایت شما رو باز کنه بعد بلافاصله ببنده گوگل از کجا میخواد بدون داشتن اسکریپتی روی سایت شما این رو بفهمه ؟ به لحاظ فنی فقط وقتی کاربر صفحه سرچ رو باز نگه داشته باشه و بهش برگرده گوگل میتونه بفهمه که اون هم اصلا دقیق نیست چرا ؟ چون مثلا من وقتی یه چیزی رو سرچ میکنم معمولا ۷ - ۸ تا نتیجه رو با هم تو تب جدید باز میکنم و فقط اونی که به دردم میخوره رو باز نگه میدارم و باقی رو میبندم و به لحاظ فنی گوگل هیچ راهی برای پیدا کردن bounce rate‌ از روی این نوع عملکرد نداره.

فلذا مباحث مربوط به bounce rate که اینور اونور مینویسن همش فرضیات و تئوری های غیر قابل اثبات هستند.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
در این مورد نمیشه با قاطعیت صحبت کرد چون هنوز هیچکس نمیدونه که گوگل چطور bounce rate رو میفهمه و اصلا میفهمه یا نه ! چون اگر کاربری سایت شما رو باز کنه بعد بلافاصله ببنده گوگل از کجا میخواد بدون داشتن اسکریپتی روی سایت شما این رو بفهمه ؟ به لحاظ فنی فقط وقتی کاربر صفحه سرچ رو باز نگه داشته باشه و بهش برگرده گوگل میتونه بفهمه که اون هم اصلا دقیق نیست چرا ؟ چون مثلا من وقتی یه چیزی رو سرچ میکنم معمولا ۷ - ۸ تا نتیجه رو با هم تو تب جدید باز میکنم و فقط اونی که به دردم میخوره رو باز نگه میدارم و باقی رو میبندم و به لحاظ فنی گوگل هیچ راهی برای پیدا کردن bounce rate‌ از روی این نوع عملکرد نداره.

فلذا مباحث مربوط به bounce rate که اینور اونور مینویسن همش فرضیات و تئوری های غیر قابل اثبات هستند.
درسته ولی معمولا کسی چند تب و با هم باز نمیکنه و گوگل نیازی به نصب اسکریپت روی سایت کسی نداره همون بازدیدکننده خودش مثل یه اسکریپت عمل میکنه!
البته من چیزی در این مورد نمیدونم به قول خودتون از اینور اونور خوندم.

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
مشکل گوگل به نظر جدیه خیلی وب ها دچارش شدن کسی راهی بلده؟

hellohello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
نه دیگه بر نمیگرده گوگل داره بک لینک هارو اسپم میکنه دیگه بک لینک نخرید که فایده نداره.

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
نه دیگه بر نمیگرده گوگل داره بک لینک هارو اسپم میکنه دیگه بک لینک نخرید که فایده نداره.
اگه می خواست اسپم کنه کلی سایت موزیک نابود میشدن که صفحه اول هم هستن ولی از جاشون تکون هم نخوردند ....

hellohello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اگه می خواست اسپم کنه کلی سایت موزیک نابود میشدن که صفحه اول هم هستن ولی از جاشون تکون هم نخوردند ....
اون قدیمی ها فرق داره که دیگه بازدید گرفتن و پاپیولار شدن کلی لینک طبیعی هم بدست اوردن ولی اون سایتایی که نسبتا جدید هستن هر چی بیشتر لینک بخرن بیشتر پایین میرن. لینک نخرید که بی فایدست.

الان چهارتا بک لینک فروش دوزاری میان اینجا باز تز میدن که اقا نه بک لینک بخرید.خوبه و اینا حرف اینارو گوش نکنید. :D:general502:

بالا