کلا محو شدهیعنی چی پریده؟
یعنی دیگه ازشون ورودی نداری؟
سایتم که کلا محو نشده یه 2 3 تا کلمه هام محو شدههه هه . بعضی وقتا ممکن اینجوری بشه برای چند ساعت یا یکی دو روز بره و بیاد یا بره عقب و بیاد . ولی اگر یکی دو روزه درست نشد تبریک میگم شما پنالتی شدید .
سلام خسته نباشید
یه چند تا کلمه خوب و گنده وب من پریده نمیدونم چرا
کلمات شما محو نشده ؟ به نظرتون برمیگرده ؟
پس امیدوارم باشم برمیگردهدرسته
ربطی هم به پتالتی نداره ، خیلی از سایتها اینجور شدن
بیشتر هم دومین های جدید یا دومین های با بک لینک ناگهانی زیاد هستن
برای من یکی از سایتهام برگشت ، به نظرم بقیه هم برمیگرده
سایت های اسپم که یه 4 5 تاشون لحظه ای مطالبمو میذارن بقیه هم 2 3 روز یه باربه این هم میتونه ربط داشته باشه که سایت های اسپم به اون صفحه لینک داده باشن.
یحتمل بازدیدکننده هاتون وقتی وارد میشدن سریع خارج میشدن و گوگل به این قضیه شدید حساسه و اون کلمات رو برای شما به قول خودتون محو کرده!
درسته ولی معمولا کسی چند تب و با هم باز نمیکنه و گوگل نیازی به نصب اسکریپت روی سایت کسی نداره همون بازدیدکننده خودش مثل یه اسکریپت عمل میکنه!در این مورد نمیشه با قاطعیت صحبت کرد چون هنوز هیچکس نمیدونه که گوگل چطور bounce rate رو میفهمه و اصلا میفهمه یا نه ! چون اگر کاربری سایت شما رو باز کنه بعد بلافاصله ببنده گوگل از کجا میخواد بدون داشتن اسکریپتی روی سایت شما این رو بفهمه ؟ به لحاظ فنی فقط وقتی کاربر صفحه سرچ رو باز نگه داشته باشه و بهش برگرده گوگل میتونه بفهمه که اون هم اصلا دقیق نیست چرا ؟ چون مثلا من وقتی یه چیزی رو سرچ میکنم معمولا ۷ - ۸ تا نتیجه رو با هم تو تب جدید باز میکنم و فقط اونی که به دردم میخوره رو باز نگه میدارم و باقی رو میبندم و به لحاظ فنی گوگل هیچ راهی برای پیدا کردن bounce rate از روی این نوع عملکرد نداره.
فلذا مباحث مربوط به bounce rate که اینور اونور مینویسن همش فرضیات و تئوری های غیر قابل اثبات هستند.
اگه می خواست اسپم کنه کلی سایت موزیک نابود میشدن که صفحه اول هم هستن ولی از جاشون تکون هم نخوردند ....نه دیگه بر نمیگرده گوگل داره بک لینک هارو اسپم میکنه دیگه بک لینک نخرید که فایده نداره.
اون قدیمی ها فرق داره که دیگه بازدید گرفتن و پاپیولار شدن کلی لینک طبیعی هم بدست اوردن ولی اون سایتایی که نسبتا جدید هستن هر چی بیشتر لینک بخرن بیشتر پایین میرن. لینک نخرید که بی فایدست.اگه می خواست اسپم کنه کلی سایت موزیک نابود میشدن که صفحه اول هم هستن ولی از جاشون تکون هم نخوردند ....