• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوگل قاطی کرده برای شما هم ؟

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
اون قدیمی ها فرق داره که دیگه بازدید گرفتن و پاپیولار شدن کلی لینک طبیعی هم بدست اوردن ولی اون سایتایی که نسبتا جدید هستن هر چی بیشتر لینک بخرن بیشتر پایین میرن. لینک نخرید که بی فایدست.

الان چهارتا بک لینک فروش دوزاری میان اینجا باز تز میدن که اقا نه بک لینک بخرید.خوبه و اینا حرف اینارو گوش نکنید. :D:general502:
نگاه کنید طبق چیزهایی که تو این چند روز گفته شد و چیزهایی که کاملا معلومه گوگل سایت هایی که تعداد لینک بیشتر دارن رو ارجع تر قرار داره اینی که داریم میگم خیلی واضح هستش بعدش من کاری به بک لینک های دوزاری :cool::D ندارم بک لینک هم مشخصه های خودش رو داره و یکم دوستان سرچ کنند میتونن بفهمن چی بخرن چی نخرن :general105::general105:

hellohello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
نگاه کنید طبق چیزهایی که تو این چند روز گفته شد و چیزهایی که کاملا معلومه گوگل سایت هایی که تعداد لینک بیشتر دارن رو ارجع تر قرار داره اینی که داریم میگم خیلی واضح هستش بعدش من کاری به بک لینک های دوزاری :cool::D ندارم بک لینک هم مشخصه های خودش رو داره و یکم دوستان سرچ کنند میتونن بفهمن چی بخرن چی نخرن :general105::general105:
ارجع قرار میده؟:Dبک لینک فروش دوزاری دقت نکردی. فروشنده بک لینکی؟:D
چی میشه دوزار رو فروش بک لینک سود نکنی و اینقدر دروغ نگی.

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
ارجع قرار میده؟:Dبک لینک فروش دوزاری دقت نکردی. فروشنده بک لینکی؟:D
چی میشه دوزار رو فروش بک لینک سود نکنی و اینقدر دروغ نگی.
چقدر دوزاری انداختن بهت که انقدر داری میخندی ؟ خدایا هرچیزی کم داریم سریع به وجود میاد ;):D:general711: بعدش من اگه روزی هم بک بخوام بخرم میرم جایی میخرم مثل اینجا یا یک دوتا دوست عزیز تو انجمن مثل @ap3

hellohello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
چقدر دوزاری انداختن بهت که انقدر داری میخندی ؟ خدایا هرچیزی کم داریم سریع به وجود میاد ;):D:general711: بعدش من اگه روزی هم بک بخوام بخرم میرم جایی میخرم مثل اینجا یا یک دوتا دوست عزیز تو انجمن مثل @ap3
باشه پسرم.برو بخر :p:D

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
در هر صورت استارتر عزیز اگه تا 1 الی 2 هفته دیگه مشکلتون حل نشد باید ببینید چه لینک دریافت کردید احتمالا ارزش لینک هایی که گرفتین انقدر پایین بوده ( اسپم ) که گوگل سایتتون رو جریمه کرده که اگه این لینک ها رو پاک کنید شاید مشکلتون حل شه .

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
اینجا چه خبره :D
در مورد بک لینک٬ اگه بک لینک با کیفیت و مرتبط بگیرید برا سایت مفیده ولی اگه افراط کنید تو دردسر میوفتید
باید به این نکته توجه کنید که این پروسه یکم زمان بره و تو فکر این نباشید که دیگه بک لینک با کیفیت خریدید پس دیگه یک شبه با گوگل دوست میشید
کلا برای خرید بک لینک باید به خیلی نکات توجه کنید مثل » موضوع مرتبط٬ فعالیت سایت٬ عمر دامنه و سایت و کلی چیزای دیگه

اینجا بیشتر در موردش بحث کنید
http://forum.persiantools.com/forums/موتور-های-جستجو-و-مبانی-سئو.51/

نکته: من بک لینک فروش نیستم ;)
پ.ن: یه لیست از سایت های اسپم فارسی هست که میتونید تو قسمت google disallow وارد کنید (توی گوگل وبمستر یا همون گوگل کنسول)
این پست »Link«

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
بالاخره گوگل چی شد؟ نمیخواد نتایج رو درست کنه.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
بالا