• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گِل بگیرن سر و تهشو! Google.com -> Peyvandha.ir

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
رعایت ادب رو لطفاض فراموش نکنید ;)

خدا رو شکر ISP من از این کرما نمیریزه و وقتی همه جا اینترنت داغونه مال من بازه :D (تازه وقتی سرعت شماها رو میارن پایین ، سرعت من میره بالا :D )
در کل زیاد بهش فکر نکنید و اعصابتون رو به هم نریزید ، این قضایا به خاطر نزدیک شدن به سالگرد حضور مردمی در خیابان (9 دی) هست .... کاریش هم نمیشه کرد ...
یه علت دیگه اش هم امنیت بالای گوگله :D

amir7ehsan

Registered User
لایک‌ها
64
خالی بندی میشه چاشنی کار نکنی؟!

من صبانت دارم ... مشکلی نداره:)

یعنی اینقدر مسئله مهمیه که بیام برا تو خالی ببندم؟؟!!! :blink:
یه زحمت بکش گوگل پلاس لاگین کن ببین صفحه اصلی گوگل برات فیلتر میشه یا نه! تا کش هم پاک نکنی دیگه باز نمیشه.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
دارن عکس العمل هارو چک میکنن اگر ببینن کسی به eggشم نیست میزنن گوگل رو هم در کل ایران فیلتر میکنن هنوز 4ماه نشده که گفتن: "رئیس سازمان جغرافیایی کشور از طراحی و تولید سایتی تحت عنوان بصیر در مقابل گوگل ارث خبر داد با افتتاح بصیر، گوگل ارث در ایران تعطیل خواهد شد، وی در رابطه با اقدام دیگر کشورها در برابر گوگل ارث گفت: «چین 3 سال پیش، روسیه 2.5 سال پیش و سال گذشته هم مالزی از کشورهایی بودند که این سرویس جاسوسی را در کشورشان تعطیل کردند"

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
کرج - پارس انلاین
گوگل چند روزه فیلتره - طرح زوج و فرده البته
روزهای زوج جی میل , فرد هم سرچ هاش

سرعت هم یه هفته هست که به معنای واقعی کلمه ر...

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
یک هفته ای هست که ورودی سایت من از گوگل کم شده
شما چطور؟

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
گوگل از امروز عصر سرعتش ر... (مبین نت) ، در حد اسها....

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
شبکه اینترنت کشور از بعدازظهر روز گذشته با اختلالات مقطعی روبرو شد که این اختلال از صبح امروز دوشنبه شدت بیشتری یافته است.

به گزارش مهر، هم اکنون دسترسی کاربران به شبکه اینترنت با کندی و قطع و وصلی های مکرری روبرو است و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز به عنوان متولی بخش اینترنت کشور از بروز مشکل فنی مقطعی در این شبکه خبر داده است.

محمدرضا فرنقی زاد - مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در گفتگو با مهر با تایید این اختلال اظهار داشت: بروز مشکل فنی در شبکه ارتباطات زیرساخت از صبح امروز دوشنبه، اختلال در دسترسی به شبکه اینترنت را به همراه داشته که این مشکل هم اکنون برطرف شده است.

وی تاکید کرد که با پیگیری کارشناسان فنی شبکه ارتباطات زیرساخت، دسترسی کاربران اینترنت به این شبکه هم اکنون در حالت عادی قرار دارد و اختلالی در این شبکه دیده نمی شود.

پیگیری خبرنگار مهر از اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت حاکی از آن است که قطعی اینترنت از بعدازظهر روز گذشته مربوط به زیرساخت اصلی کشور بوده و به درگاههای ورود پهنای باند مربوط می شود.

پیش از این معاون بهره برداری و مدیریت شبکه ارتباطات زیرساخت در تشریح کندی سرعت اینترنت و دلایل اختلالاتی که هر از چند گاهی در این شبکه مشاهده می شود به مهر گفته بود که عوامل مختلفی در بروز این اختلالات نقش دارند و به طور قطع زیرساخت مقصر تمام این اختلالات نیست.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
آن گوگل آمریکایی است، امروز پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** (HashemiRafsanjani.ir) فیلتر شد!

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من فعلا با Server / Client که خودم ساختم وصلم هیچ لیمیتی هم رو هیچی ندارم :D
HTTPS سرعت توپ کار میکنه ..

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من مدام با Remote Desktop / Teamviewer / VNC Viewer / OpenSSH کار میکنم و با سیستمی که اینها درست کردند کلا ما از نون خوردن افتادیم در نتیجه باید یه راهی پیدا میشد که ادامه حیات بدیم

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
با افتخار اعلام می شود، سایت mesghal.com (رتبه 35 در ایران) فیلتر شد: تابناک

دلیل: درپی برخی التهابات در بازار سکه و ارز کشور طی چند ماه اخیر و شیوع پدیده دلالی سکه و ارز ، میزان مراجعه به این سایت افزایش یافته بود.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
نه اینجا که بازه
اما بعضی اوقات سرچ نمیشه کرد و میمیره تا بیاد

سید علی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با وایمکس ایرانزل مژگلی ندارم. فقط ssl داغونه که اعتقادی هم بهش ندارم.

بالا