• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گیتار سالوادور آیبانز پیکاپ دار Salvador Ibanez

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
گیتار بسیار تمیز و رنگ صدای بسیار عالی - پشت گیتار یه ایراد خیلی جزیی داره
گیتار فروخته شد
گیتار Salvador Ibanez پیکاپ دار ( تنظیم کوک + ولوم + باس )
گیتار هیچ گونه مشکلی در صدا نداره ! دسته گیتار هیچ گونه تابی نداره . سیم های حرفه ای 1 سالی میشه انداختم روش و قابلیت اتصال مستقیم به باند و اسپکیر هم داره

تنها ایرادی که دارد قسمت اتصال بدنه به انتهای دسته است که یک شکاف خیلی خیلی ریز فقط در یک سمت آن که اگر دقت نکنید اصلاً دیده نمیشه ! عکسی هم که از اون قسمت گذاشتم خیلی با کیفیت بالا و زوم گرفتم که بعداً مشکلی پیش نیاد .
پیش چند گیتار ساز شهرمون هم بردم گفتن اصلاً هیچ مشکلی ندارد و اتفاق مهمی نیست که نیاز به تعمیر داشته باشد
! (
همون چیزی که دقیقاً در عکس دیده میشه اون سمت دیگه سالمه )

یک عدد کیف یاماها + فیش اتصال به اسپیکر و باند + تعدادی نت آهنگ و یک عدد cd نرم افزار کوک گیتار به وسیله کامپیوتر هم به صورت اشانتیون تقدیم میکنم

علت فروش هم نیاز مالی

هزینه ارسال هم به عهده خریدار محترم

قیمت آخر 400.000 تومن

دوستان تاپیک رو یه آپ هم بدید ممنون میشم چون واقعا پول لازمم

مدل دقیقش اینه : salvador ibanez g5ece-am-2y-02

Last edited:

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
خدایا شکرت .

بالا باش......

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
آپ.......

گیتار Salvador Ibanez پیکاپ دار

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
up...............................

Ali PareKhat

Registered User
لایک‌ها
50
آقا من میخوام تازه شروع کنم و گیتار پاپ آموزش ببینم.به درد من میخوره؟
هیچ اطلاعات ندارم و هنوز معلم نگرفتم.
کدوم شهر هستید؟
تعویض دارین؟

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
سلام دوست عزیز این گیتار از گیتار های آموزشی یه سروگردن بالاتره شما علاوه بر آموزش میتونید به عنوان گیتار اصلی تون ازش استفاده کنید
تعویض که نه پول لازم دارم واسه همین قیمتش رو هم پایین زدم که زود فروش بره - حضوری فعلاً خراسان شمالی

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
سیم استیله یا نایلونی؟ خوب تو عکس معلوم نیس!

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون کلاسیکه گیتار تون . دنبال گیتار سیم استیل هستم اون سه تا سیم پایین هم مثل گیتار الکتریک استیل هست و 22 فرتس گیتار همچنین کوزشم یکم بزرگتره

با این نوع گیتار آهنگای بلوز و کانتری و راک میزنن . فرکانس صداشون بالاتره و صدا زیرتر هستش و نمیشه به گیتارای کلاسیک سیم استیل وصل کرد سازت داغون میشه

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
ممنون کلاسیکه گیتار تون . دنبال گیتار سیم استیل هستم اون سه تا سیم پایین هم مثل گیتار الکتریک استیل هست و 22 فرتس گیتار همچنین کوزشم یکم بزرگتره

با این نوع گیتار آهنگای بلوز و کانتری و راک میزنن . فرکانس صداشون بالاتره و صدا زیرتر هستش و نمیشه به گیتارای کلاسیک سیم استیل وصل کرد سازت داغون میشه

آها شما گیتار آکوستیک میخواین ! این واسه پاپه سیم هاش .

HaBibRazmi

Registered User
لایک‌ها
87
سلام داداش شما اینو تو ایسام هم زدین من دیدم .اکبند این گیتار الان تو سایت چاره 520تومن میدن .250 تا 300 بهترین و بالاترین قیمته واس گیتار شما اگه بدی خریداریم .

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
سلام داداش شما اینو تو ایسام هم زدین من دیدم .اکبند این گیتار الان تو سایت چاره 520تومن میدن .250 تا 300 بهترین و بالاترین قیمته واس گیتار شما اگه بدی خریداریم .

سلام دوست عزیز فکر نمیکنم این قیمتی که شما میگید باشه من قیمت گرفتم از بیرون 800 تومن !

اما اگه قیمیتی که شما میگید درست باشه ممنون میشم لینکش رو هم بدین ببینم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا