گیر دادنااااای الکی سوء ظنااااای الکی
بله تایید میشه!!!!!!
گیر دادنااااای الکی سوء ظنااااای الکی
بگو محیط کارمه.اگر خیلی گیر داد بگو دلم میخواد به تو هم ربطی نداره
داداش شما خودت سر کار با همکارات حرف نمی زنی؟هرچی رو که واسه خودت میپسندی واسه دیگران هم بپسند و واسه خودت دوست نداری برا دیگران هم نداشته باش .
خوب اگه شما دوست داری خانومت هم با همکارای مرد و مردای دیگه جیک و پوک داشته باشه پس خودت هم داشته باش .
اما اگه واقعا روی زندگیت حساس هستی پس بهتره رفتارتون رو اصلاح کنید .
به حرفای چرت و پرت هم گوش نده هیشکی جای زن و همسرتون رو نمیتونه بگیره براتون .
و زنی که با یه مرد زندار از الان جیک و پوک کنه که اصلا به درد رابطه و ازدواج نمیخوره پس الکی به زندگیت گند نزد داداش .
من خودم دفتر داشتم دو تا منشی دختر هم داشتم اما هیچوقت حتی 1 لحظه اجازه ندادم حرف و رفتارم باعث سوئظن بشه .
قدر زندگیت رو بدون و خودتو بذار جای همسرت ببین دوست داری زنت با مردای همکارش جیک و پوک کنه ؟!
موفق باشی
می شه بیشتر توضیح بدیدگیر دادنااااای الکی سوء ظنااااای الکی
می شه بیشتر توضیح بدید
فکر کنم از نوادگان نیوتون باشی:dتوضیح نمیخواد دوست عزیز واضحه دگ
هر چی بیشتر گیر بدی بیشتر سوء ظن پیدا میکنی!!!!
فکر کنم از نوادگان نیوتون باشی:d
دوست عزیز کدوم شهری؟ اصفهان یه مشاور خانواده عالی داریم ما به نام آقای لسایی که کارش خیلی درسته
پیشنهاد میدم اگر اصفهانی بری پیش ایشون جای دیگه هستی بری پیش همکارهای حرفه ای شون
شوخی می کنی!شما وقتی شبا یواشکی با خانم منشی شرکت حرف میزنی معلومه خانمت شک میکنه....
مقصر خودتی
شوخی می کنی!
مقصر خانومته از نظر من چون یا باید یه کم اعتماد داشته باشه یا یه کم اوپن مایند باشه
هیچ کدومشون هم نیست پس مقصره
آدرسشو بدهفکر کنم از نوادگان نیوتون باشی:d
دوست عزیز کدوم شهری؟ اصفهان یه مشاور خانواده عالی داریم ما به نام آقای لسایی که کارش خیلی درسته
پیشنهاد میدم اگر اصفهانی بری پیش ایشون جای دیگه هستی بری پیش همکارهای حرفه ای شون
رفیق به من گفت اهل کجایی نه شماداداش تو اواتارمو نگاه کی ببین کجایی هستم!!!!
برم مشاور که چی بشه!!!!!
نه بابا ... من اصلا اهل این چیزا نیستمشما وقتی شبا یواشکی با خانم منشی شرکت حرف میزنی معلومه خانمت شک میکنه....
مقصر خودتی
رفیق به من گفت اهل کجایی نه شما
بیشتر برای خانومتون وقت بذارید... هر چند وقت براش گل بخرید... مشکل حل میشه
فرصت نمی کنم سرمو بخارونم ولی تا جایی که می تونم وقت ممی زارمبیشتر برای خانومتون وقت بذارید... هر چند وقت براش گل بخرید... مشکل حل میشه
بیشتر برای خانومتون وقت بذارید... هر چند وقت براش گل بخرید... مشکل حل میشه
آقا گیر دادن الکی تو همین فروم هم هست یه دفعه طرف میره تو تخیل و یه چیزی برات پخ میکنه