• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گیفت کارت رایگان آیتونز - کارکرد 100% و تضمینی

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
سلام / یک سوال / صفحه ی دانلود بازی ها کجاست ؟
چطوری باید برنامه ازش دانلود کرد ؟

صفحه دانلود بازی ها در قسمت Get Points که در قسمت پایین صفحه مشاهده میکنید هست. و در قسمت App Offers میتونید دانلودشون کنید. به این صورت که با کلیک روی اون برنامه به صفحه جدید وارد میشید و با فشردن دکمه آبی رنگ Download App to earn ... به صفحه آیتونز متصل میشید. و مثل بقیه برنامه ها دانلود میکنید.

Angry Bird

Registered User
لایک‌ها
109
سلام ً راستي رفرال كد من هست : BK30IB

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
آقا ببخشید برای یه کارت 10 دلاری حدودا چقدر باید وقت گذاشت و چند مگابایت دانلود کنیم تا به اعتبار مورد نظر برسیم ؟
متشکرم

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
آقا ببخشید برای یه کارت 10 دلاری حدودا چقدر باید وقت گذاشت و چند مگابایت دانلود کنیم تا به اعتبار مورد نظر برسیم ؟
متشکرم

درود همه چی بستگی به برنامه ها و امتیازاتی هست که برنامه میده, ممکنه با 2 گیگ بتونید 10 دلار داشته باشید, ممکن هم هست با 1 گیگ/...

mawrezax

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان این رو جدی میگم.. زمان بر هست این کار, ولی به جاش هم صاحب کلی برنامه میشین, هم گیفت کارت میگیرین.
من خودم 2تا دلاری تا حالا گرفتم.
امتحانش کنید حتما" ...
دوست عزیز هرکس که از لینک بالا ثبت نام میکنه 50امتیاز هم برای شما ثبت میشه دیگه.؟درسته؟؟

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز هرکس که از لینک بالا ثبت نام میکنه 50امتیاز هم برای شما ثبت میشه دیگه.؟درسته؟؟

هرکسی که از لینک بالا ثبت نام کنه امتیازی واسه من ثبیشه. فقط وقتی برنامه رو دانلود میکنید اگه مثلا امتیاز برنامه 40 باشه 20تاش به من میرسه

بالا