Game-Reference.com
Registered User
سلام دوستان من رم 4 یا 8 میخوام با مادربورد و سی پی یو تا 1 میلیون نو یا استوک اگه دارین خبرشو بدین خریدارم به قیمت ...
کاربری خود را می فرمایید دوست عزیز؟
سلام دوستان من رم 4 یا 8 میخوام با مادربورد و سی پی یو تا 1 میلیون نو یا استوک اگه دارین خبرشو بدین خریدارم به قیمت ...
آقا چه خبره جنگه مگه تو یه گرافیک چقدر سود میخوایید هشتصد تا یه میلیون گرونتره از قیمت جهانیش
بیشتر گیم ...
سلام دوست عزیزسلام؛ ارزون ترین 970ـی که دارید چند هست و چه برندی؟ خیلی ممنون.
اتفاقا قیمت که عالیه.....آقا چه خبره جنگه مگه تو یه گرافیک چقدر سود میخوایید هشتصد تا یه میلیون گرونتره از قیمت جهانیش
سلام بر شما و آقای ضیاییسلام دوستان من رم 4 یا 8 میخوام با مادربورد و سی پی یو تا 1 میلیون نو یا استوک اگه دارین خبرشو بدین خریدارم به قیمت ...
سلام بر شما و آقای ضیایی
دوتای آخر رو AMD جمع کنند چطور هست؟ مقرون به صرفه تر هست تا اینتل
سلام . 865/000 تومانسلام
ASUS VX248H چنده؟
سلام قسطی میدید
دست دوم دارید
GSkill RipjawsX 2*4GB DDR3 1600
موجوده
سلام
شما asrock x99 oc formula برای فروش دارید ؟
اگر بله قیمت چقدر هست؟
اگر نه در آینده برنامه برای وارداتش دارید؟
سپاس
با سلام. من چند بار اومدم سایتتون و قیمت بعضی قطعات رو برای مقایسه و خرید احتمالی میخواستم چک کنم ولی متاسفانه سیستم جستجو کارآمدی نداره آدمو بیشتر گیج میکنه مثلا من میخوام موجودی و قیمت کارت گرافیک با چیپست 970 رو چک کنم ولی این امکانش نیست من که نمی تونم صفحه به صفحه تمام قطعات رو رد کنم تا به اون چیزی که میخوام برسم یک بار هم اتفاقی لیست قیمت تمامی قطعات موجودیتون رو تونستم بخونم ولی تو مراجعات بعدی دیگه نتونستم پیداش کنم با توجه به اینکه من تو زمینه وبگردی آدم نوبی نیستم فکر میکنم برای دیگران از من هم مشکل تر باشه
با تشکر دوستدار شما