Game-Reference.com
Registered User
سلام یه سیستم کیس کامل از تجهیزاتی که دارین تا سقف 2.5 تومن چی پیشنهاد میکنید؟ کاربر من در حد گیم . گیم آنلاین و فیلم دیدنه
با سلام
فروش سیستم کمتر از 3 میلیون تومان نداریم
سلام یه سیستم کیس کامل از تجهیزاتی که دارین تا سقف 2.5 تومن چی پیشنهاد میکنید؟ کاربر من در حد گیم . گیم آنلاین و فیلم دیدنه
درود
واسه کیس فول تاور یا سوپر تاور چه پیشنهاد ویژه قیمتیی دارید؟
مین کارکرده از b85 به بالا که 4 تا رم بخوره و hdmi داشته باشه چیزی داری؟ با کیفیت و تمیز
سلام
بودجه خود ، کولر پردازنده و کارت گرافیک خود را بفرمایید
متوجه شدم دوست عزیزمنظورم کیس به تنهاییمثلا cosmosII , 900D و یا ...
پیشنهاد ویژه قیمتی ؟؟؟
کولر: H110 کورسایر وگرافیک 970 اما میخوام کولر رو عوض کنم و manual water cooling بگیرم یا xspc یا ...متوجه شدم دوست عزیز
بدون دانستن حداکثر بودجه شما و کولر پردازنده و کارت گرافیک و علاقه به استفاده از واتر کولر کاستوم هیچ پیشنهادی خردمندانه نخواهد بود. موارد در خواستی را اعلام کنید تا بنده بهترین گزینه رو بیان کنم/
کولر: H110 کورسایر وگرافیک 970 اما میخوام کولر رو عوض کنم و manual water cooling بگیرم یا xspc یا ...
سلام 4690 cpu k موجود ندارين؟ و مادر بورد z97 a تر جيحا كار كرده تشكر
با سپاس از شما قیمتهای نهایی رو هم بفرمایید ممنون میشمcorsair 900d به لحاظ فضا و امکانات نصب تجهیزات واتر کولر کاستوم به مراتب بالاتر از cosmos II است . به خصوص که ساید پنل است
اما کیفیت ساخت ، جنس بدنه و زیبایی cosmos II بیشتر است و قیمت ارزان تری دارد. و صد البته باید هزینه ای برای طراحی ساید پنل آن نیز بکنید
در مجموع بنده Cosmos II را بیشتر می پسندم
Cooler Master Cosmos II 1/390/000با سپاس از شما قیمتهای نهایی رو هم بفرمایید ممنون میشم
با سپاس یک 970 خریداری شد دوستان قیمت ها خیلی عالی هست پولی که من برای 970 دادم اگر برند دیگه میخریدم باید دنبال 960 بودم! همینطور 970 و 980 با پول 970 اینجا میتونید 980 تهیه کنید کولر فوق العاده این برند هم معروفه سایت های خارجی و ایرانی نگاه میکردم در حالت حداکثر دما 55 تا 60 بود و سخت افزار بکار رفته بهترینه برای 970 x2 سامسونگ استفاده کرده! در آخر با وجود 980TI اصلا خرید 980 منطقی نبود ولی با قیمت های این برند ارزش خرید 980 واقعی شده![]()