• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یادگیری پی اچ پی با کتاب یا آموزشگاه

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
درود

دوستان عزیز خیلی وقته میخوام پی اچ پی یاد بگیرم ولی متاسفانه وقتش رو نداشتم چون سرباز هستم ولی الان وقت پیدا کردم

من تو کلاسهای سایت برنامه نویس( شاید بعضی ها بگن چرا اسم بردی یا تاپیک قفل یا پاک بشه ولی اسم بردم که همه بدونن ) شرکت کردم البته فقط 2 3 جلسه رفتم و دیگه نرفتم از 4 ساعت کلاس 1 ساعت خاطره و داستان میگفتن به اسم 15 دقیقه استراحت میدادن که میشد 45 دقیقه تا 1 ساعت و اصلا تدریس بلد نبودن!

از کجا شروع کنم؟ بعضی ها میگن کتاب بعضی ها میگن آموزشگاه و عده ای دیگه میگن مجتمع فنی که اونم میگن درست و حسابی یاد نمیدن

خیلی دوست داشتم مهندس مهرداد کیانیان بهم تدریس کنن که متاسفانه تهران نیستن و اصفهان هستن

خواهشا اگه آموزشگاه رو توصیه میکنید لطفا تو تهران باشه و 100% یاد بگیرم

برام فرقی نداره آموزشگاه باشه یا کتاب یا کلیپ فقط میخوام یاد بگیرم

منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
به نظر من فرقی نمیکنه! از هر طریقی میشه یاد گرفت. آموزشگاه، کتاب، دانلود اسکریپت های آماده و مشاهده سورس و...
نمیشه گفت یکی از روشها از بقیه بهتره. چون اگه یه روش از همه روشها بهتر بود، اونوقت سایر روشها به مرور زمان باید از بین می رفت!

از یکجا شروع کنید و ادامه بدید.

من خودم کتاب + دستکاری اسکریپت ها + سایت مرجع پی اچ پی یعنی php.net رو ترجیح میدم.

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
کتاب بخون 4-5روزه یاد میگیره

فیلم اموزشی خارجی هم خوبه

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
من ساکن تهران هستم به نظرتون بهترین آموزشگاه کجاست؟

خصوصی یا نیمه خصوصی برام تفاوتی نداره

dishlame

Registered User
لایک‌ها
12
به نظر من فرقی نمیکنه! از هر طریقی میشه یاد گرفت. آموزشگاه، کتاب، دانلود اسکریپت های آماده و مشاهده سورس و...
نمیشه گفت یکی از روشها از بقیه بهتره. چون اگه یه روش از همه روشها بهتر بود، اونوقت سایر روشها به مرور زمان باید از بین می رفت!

از یکجا شروع کنید و ادامه بدید.

من خودم کتاب + دستکاری اسکریپت ها + سایت مرجع پی اچ پی یعنی php.net رو ترجیح میدم.

من اصلا به شما دستکاری اسکریپت ها و مشاهده سورس ها رو توصیه نمی کنم...

اگه واقعا می خوای یاد بگیری کلاس های آموزشی بهترین راه است ( من هم قبلا تاپیک در این مورد زیاد می زدم توی همه سایت ها ولی همه می گفتند کلاس نرو )

کلاس رفتم و واقعا عالی بود و می تونم به جرات بگم بهترین استاد PHP ایران تدریس می کرد اما کلاس هام نصفه موند...

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
خوب ربطی نداره
شما می خوای یه زبان یاد بگیری سینتکس هاش و لایبری هاش رو یه نگاه می ندازی که چند روز طول می کشه

چرا کسی نمی خواد قبول کنه برنامه نویسی هم یه نوع مهندسی هست :) این آموزشگاه ها نمی تونن به شما چیزه زیادی یاد بدن

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
من اصلا به شما دستکاری اسکریپت ها و مشاهده سورس ها رو توصیه نمی کنم...

اگه واقعا می خوای یاد بگیری کلاس های آموزشی بهترین راه است ( من هم قبلا تاپیک در این مورد زیاد می زدم توی همه سایت ها ولی همه می گفتند کلاس نرو )

کلاس رفتم و واقعا عالی بود و می تونم به جرات بگم بهترین استاد PHP ایران تدریس می کرد اما کلاس هام نصفه موند...
سلام شما ساکن تهران هستین

کدوم آموزشگاه رفتی

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
خوب ربطی نداره
شما می خوای یه زبان یاد بگیری سینتکس هاش و لایبری هاش رو یه نگاه می ندازی که چند روز طول می کشه

چرا کسی نمی خواد قبول کنه برنامه نویسی هم یه نوع مهندسی هست :) این آموزشگاه ها نمی تونن به شما چیزه زیادی یاد بدن

بهترین اموزشگاه ها تو ایران هم بری سطح متوسط نهایتا بهت یاد میدن

تو ایران از مجید انلاین کلاس معتبر ترداریم ؟! نداریم

فقط با دریم ویور عملیشو بهت یاد میدن !! فرم لاگین و کلا ساخت یک cms ساده خبری!

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد این سایت و کلاسهاش حتما تحقیق میکنم

پیشنهاد دیگه ای ندارید

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
در مورد این سایت و کلاسهاش حتما تحقیق میکنم

پیشنهاد دیگه ای ندارید

برای موفق بودن شما باید برید دانشگاه ( یا خودتون ) و مهندسی نرم افزار بخوانید
برای طراحی یک نرم افزار موفق و واقعی شما باید طراحی الگوریتم ٬ هوش مصنوعی ٬ پایگاه و ... بخوانید زبان فقط یک وسیله است

بله کدر خالی تو همه جا زیاد هست ...

dishlame

Registered User
لایک‌ها
12
سلام شما ساکن تهران هستین

کدوم آموزشگاه رفتی

آموزشگاه مهرپویان - اتوبان صدر

در ضمن اگر دنبال کلاس رفتن هستید به آموزشگاه نگاه نکنید ، استاد باید خوب باشه ، من هم برای استادش رفتم به این آموزشگاه

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
آموزشگاه مهرپویان - اتوبان صدر

در ضمن اگر دنبال کلاس رفتن هستید به آموزشگاه نگاه نکنید ، استاد باید خوب باشه ، من هم برای استادش رفتم به این آموزشگاه

آدرس سایت دارین

dishlame

Registered User
لایک‌ها
12

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
آدرس : موسسه آموزش عالی آزاد مهرپویان -

البته من اصلا این آموزشگاه رو توصیه نمی کنم / یکی از برترین آموزشگاه ها در امر بی نظمی ! استادی هم که عرض کردم دیگه در این آموزشگاه تدریس نمی کنند

برادر پس چرا میگی این آموزشگاه!

دیگه موندم چیکار کنم هرکی یه چیزی میگه یکی میگه خصوصی یکی میگه آموزشگاه

البته یه آموزشگاه پیدا کردم که تو سید خندان هست به اسم کاشف فرازان کسی در مورد این آموزشگاه و استاداش چیزی میدونه

dishlame

Registered User
لایک‌ها
12
برادر پس چرا میگی این آموزشگاه!

دیگه موندم چیکار کنم هرکی یه چیزی میگه یکی میگه خصوصی یکی میگه آموزشگاه

البته یه آموزشگاه پیدا کردم که تو سید خندان هست به اسم کاشف فرازان کسی در مورد این آموزشگاه و استاداش چیزی میدونه

من نگفتم این آموزشگاه خوبه ! من گفتم اول، به خاطر استاد به این آموزشگاه رفتم نه به خاطر آموزشگاه

misaf

Registered User
لایک‌ها
27
مجتمع فنی تهران هم کلاس های خوبی برگزار می کنه

iMacs

Registered User
لایک‌ها
13
در هر صورت فقط و فقط شما با تلاش ميتونيدياد بگيريد و بنظر من كه بهترين گزينه براي شما اينه يك كتاب درست و حسابي(جعفر نژاد قمي نباشه چون اشتباه زياده و ترجمه اش بدرد نخور) بخري و خودت دست به كار بشي و بهترين راه فقط نوشتن و نوشتن

بالا