- نوشتهها
- 4,254
- لایکها
- 18,052

فعلا با شماره تلفن گویاثبت نام جدید کیه؟
ممنونفعلا با شماره تلفن گویا
09200006369
کد ملی و اعتراض ثبت کنید
تا سایت باز بشه
من میخوام برای یک مستحق بگیرم الان میگه شماره همراه بزن یکی نیست بگه بنده خدا کسی که یارانه بگیره گوشیش کجا بودفعلا با شماره تلفن گویا
09200006369
کد ملی و اعتراض ثبت کنید
تا سایت باز بشه
دیشب جمال رویت در... دیده بودندجدیدا رو آوردم به هنرهای تجسمی. خیلی جوابه بهخصوص مجسمهسازی. هر وقت گلاب به روتون میرم قضای حاجت کنم سعی میکنم یه مجسمه از عمام بسازم. این خودش یه هنره و کلی تمرین ميطلبد.
خب خدا رو شکر از هفته قبل تا الان وضعیت مالی من از بهتر بودن از 70 درصد مردم ایران رسیده به بهتر بودن از 90 درصد مردم ایران! واقعا باید برای مردم کشوری که وضعیت 90 درصدشون از من بدتره گریه کرد و رید تو هیکل کسانی که دارن مدیریتش میکنن!
مشاهده پیوست 1292652
برا شما واریز نکردن ؟
پلیس + 10 بریدوستان الان میشه سرپرست خانوار را عوض کردش؟
جدا شدن از سرپرست خانواده (پلیس +10)افراد مجرد گهی هست بخورند که بهشون یارانه بدن؟
جدی میشه؟ کسی این کارو کرده؟ کدوم سایت باید ثبت نام کنیم؟جدا شدن از سرپرست خانواده (پلیس +10)
ثبت نام در سایت، بعنوان خانواده تک نفره
جالبه که منم ته یه شهرستان دور افتاده هستمخب خدا رو شکر از هفته قبل تا الان وضعیت مالی من از بهتر بودن از 70 درصد مردم ایران رسیده به بهتر بودن از 90 درصد مردم ایران! واقعا باید برای مردم کشوری که وضعیت 90 درصدشون از من بدتره گریه کرد و رید تو هیکل کسانی که دارن مدیریتش میکنن!
مشاهده پیوست 1292652
من همون روز اول درخواست بازبینی زدم و داداشمم رفت یارانشو جدا کرد از خانواده چون بخاطر حساب شرکتی که توش کار میکرد درآمدمون رو زده بودن ماهانه 54 تومن و البته وکیل شرکت یه نامه ارسال کرد تهران
دیگه الان پیامک واریزی یارانه اومد 860 تومن که البته فقط یکی بود
3 نفر هستیم نفری 300 میشه و 40 تومنم برا وام کرونا کم کردن فکر کنم
اما هنوز تو سامانه دهکو زدن 10 و درآمد رو همون 54 تومن در نظر گرفتن
برا شما واریز نکردن ؟
مشاهده پیوست 1292745