1240
Registered User
سال 1391چقدر اطلاعیه میدن بیرون
اطلاعیه شماره 500 ستاد هدفمندی یارانه ها :hmm:
موضوع : سهمیه بندی اکسیژن
سال 1391چقدر اطلاعیه میدن بیرون
2) سایت رفاهی فقط الان برای کسانی که در سال 1387 و فرودین 1389 ثبت نام کردند باز است
.
نه
الان کسی بوده تو بهار ثبت نام کرد( امار ) شماره حساب ان زمان یادش رفت بده الان نه تو اذرماه تونست حسابش بده و الان هم که میگه به زودی سایت باز میشود ...
سلام
ممنون از اطلاع رسانی خوبتون.
سوالی دارم : خانواده همسرم کد رهگیریشون را گم کردند. سرپرست خانوادشان هم کارت موقت ملی داره ( کارت ملی را علیرغم تکمیل مدارک برایشان ارسال نکردند ) حالا برای اصلاح اطلاعات خانواده شان چکار میتوانند بکنند ؟ آیا جایی هست ( در تهران ) که حضورا به آنجا مراجعه کنند و مشکل را برطرف کنند ؟
سلام
مشکلی که ما داریم اینه که یکی از اعضای خانواده ما حذف شده علتشم مثل اینکه تو پیامی که گداشتن عدم احراز هویته(ما همه ی مدارک رو یکجا و همه افراد رو دادیم):blink:
حالا من هرچقدر می خوام دوباره اضافش کنم پیغام میده که امکان ثبت چنین شماره ملی امکان پدیر نیست ما حتی شماره ملی رو به 300000 اس زدبم که جوابش: عدم ثبت در سامانه رفاهی بود
در ضمن هر چی با شماره های 85107708-16شماره میگیریم یا اشغاله یا بر نمیدارن
میشه لطف فرمایید و کمک کنید که این مشکل رو حل کنیم
کارت ملی نداره 8 سالشه!با شماره ملی و رمز پشت کارتش وارد شدی شاید جدا ثبت نام شده؟
تو استانتون اداره امار نداره برو انجا مثلا برای ما اداره برنامه بودجه هست رفع مشکل میکنه
کارت ملی نداره 8 سالشه!
اداره آمار ؟!!:blink:
در ضمن این شماره 8587 هم واسه خودش یه جکه!
دوستان ما طبقه ی بالای اون خونمون رو اجاره دادیم به یک پیرزن تنها و سه تا دخترش ، شوهرش ظاهرا معتادی چیزی بوده خبری ازش نیست ...این بنده خدا امروز قرار بود بیاد اجارش رو بده ، اومد گفت یارانه برای ما نریختن..ظاهرا سرپرست خانوار ندران الان ! باید اصلاش بشه اطلاعاتشون
این بدبخت ها هیچکس رو ندارن تصمیم گرفتم خودم برم دنبال کارهاش ، اما هیچ چیز از این یارانه ها نمیدونم ، از کجا باید پیگیری کنم ، کسی چیزی میدونه ؟!
سلام . نه بابا از این خانواده های سنتی هستند اهل تلاق ملاق نیستند ..
دوستان ما طبقه ی بالای اون خونمون رو اجاره دادیم به یک پیرزن تنها و سه تا دخترش ، شوهرش ظاهرا معتادی چیزی بوده خبری ازش نیست ...این بنده خدا امروز قرار بود بیاد اجارش رو بده ، اومد گفت یارانه برای ما نریختن..ظاهرا سرپرست خانوار ندران الان ! باید اصلاش بشه اطلاعاتشون
این بدبخت ها هیچکس رو ندارن تصمیم گرفتم خودم برم دنبال کارهاش ، اما هیچ چیز از این یارانه ها نمیدونم ، از کجا باید پیگیری کنم ، کسی چیزی میدونه ؟!