hojatshabani
Registered User
تو سایت رفاهی وقتی وارد میشید تعداد نفرات خانوار رو که ثبت شدن نشون میده اگه درست نبود باید به سایت امار برید و بعد از ورود به پنل کاربری تک تک اظافه کنید
با احترام / حجت
با احترام / حجت
سایت آمار کدومشه ؟تو سایت رفاهی وقتی وارد میشید تعداد نفرات خانوار رو که ثبت شدن نشون میده اگه درست نبود باید به سایت امار برید و بعد از ورود به پنل کاربری تک تک اظافه کنید
با احترام / حجت
تو سایت رفاهی وقتی وارد میشید تعداد نفرات خانوار رو که ثبت شدن نشون میده اگه درست نبود باید به سایت امار برید و بعد از ورود به پنل کاربری تک تک اظافه کنید
با احترام / حجت
تذکرات و نکات مهم از سوی مدیر عامل سازمان هدفمند کردن یارانه بهروز مرادی
1) کسانی که تازه ازدواج کردن: بطور اتوماتیک از خانواده قبلی جدا شدن و خانواده جدید براشون تشکیل شده،کافیه به سایت www.refahi.ir مراجعه کنند و شماره حساب سرپرست وارد کنند
من از چه طریقی باید بفهمم که این کار صورت گرفته. چون هنوز یارانه ام به شماره حساب پدرم واریز میشه .
الان اگه شماره حساب سرپرست رو وارد کنم مشکلی نیست؟
وارد سایت رفاهی بشید ؛از قسمت اعلام شماره حسابمن از چه طریقی باید بفهمم که این کار صورت گرفته. چون هنوز یارانه ام به شماره حساب پدرم واریز میشه .
الان اگه شماره حساب سرپرست رو وارد کنم مشکلی نیست؟
وارد سایت رفاهی بشید ؛از قسمت اعلام شماره حساب
کد ملی و .. وار کنید ؛اگه جدا کرده باشن از تون شماره حساب میگره (تعداد از اعضا خانوار رو هم با عدد نشون میده)؛در غیر این صورت پیام میده که کد ملی نامعتبر؛
باید صبر کنید تا سایت آمار در اردیبهشت ماه 1390 باز بشه تا اونجا بتونید اطلاعاتتتون رو اصلاح کنید ؛یعنی خودتون رو از خانواده پدری حذف کنید و دوباره ثبت نام کنید(همچنین همسرتون رو)
پس مال ما رو کی می ریزن؟! اونایی که تازه ثبت نام کردن؟! هنوز دوره ی دوم رو هم ندادن به ماواریز مرحله سوم یارانه در هفته آخر فروردین
دقیقا باز نمیشه چرا ؟این سایت : https://yaraneh.amar-org.ir/feimp/
چرا باز نمیشه؟
پس برای دیدن یا اصلاح اطلاعات خانوار به کجا باید مراجعه کرد؟
پس اونایی که (افراد خدا جو) انصراف دادن چی شدن؟!(60 میلیون شده 70 میلیون)زمان گشايش مجدد سايت اطلاعات خانوار[/B]
آذر افزود: در حال حاضر بيش از 70 ميليون ايراني ثبت نام و تقاضاي دريافت يارانه نام كردهاند و افراد باقيمانده در واقع اتباع بيگانه و افغانيهاي مقيم ايران و نيز افراد نظامي هستند كه آمار آنها در مجموع آمار ياد شده اعلام نميشود.